Uticaj podznaka na našu sudbinu

Kada govorimo o horoskopskim znacima, često zanemarimo uticaje podznaka, a to je najveća greška. Podznak, jednako kao i znak, utiče na našu sudbinu.

Autor: Saša Jevtić komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

Dragi moji, često se pitate koja je razlika u delovanju znaka i podznaka, na naša životna dešavanja. Sigurno ste čuli priče da podznak deluje više kako postajemo stariji. Ima tu istine, ali ne potpune.

Poenta je da kako smo stariji, sve se više postavljamo kroz svoj podznak, menjamo svoje standardne forme, izgledamo drugacije, ali zapamtite konačan pečat, finalno razrešenje se ipak vidi u našem znaku, jer smo ipak mi celog života pripadnici znaka u kome smo rodjeni. Sunce će večno sijati iz našeg znaka, a ne podznaka.


Znak sa odredjenim aspektima pokazuje ko smo zapravo mi, koji su naši principi i kakav sistem vrednosti posedujemo. Podznak pokazuje kako se prestavljamo svetu i kakvom energijom zračimo. Takodje, podznak pokazuje nas fizički izgled, pokrete, povučenost ili brzpoletost. Sve to u suštini ne pokazuje ko smo stvarno mi, iako izgledamo spolja smireni, ne znači da u suštini nismo nervozni.
Ako pak puno pričamo, to ne znači da smo otvoreni, ako se puno krećemo, ako smo aktivni, ne znači da smo uspešni i produktivni.


Kada se rodi ljubav izmedju dve osobe, mi osobu vidimo više kroz podznak, Prvo vidimo fizički izgled, onda zahvaljujuci idealizaciji, koja je normalna na početku svake veze, osobi na osnovu izgleda čak možemo dodeljivati i različite osobine. Kada spadne iluzija, vidimo realnije sliku, vidimo sa kim smo u vezi. Ta razlika izmedju onoga sto smo mislili o osobi zrači iz podznaka, a ono što posle kraćeg ili dužeg vremena otkrijemo, ono sto se ispostavi kao suština, to je ustvari pravo lice osobe, to jes znak.


Da uprostimo, prvo mišljenje o osobi koje nekada može potrajati i poprilično dugo, u zavisnosti od naše sposobnosti procene je energija podznaka, a kada osoba otkrije pravo lice, to je suština znaka.
Mada naravno uvek se moraju gledati i rasporedi svih ostalih planeta, koje mogu dodatno da dodaju neke primese osobi i da osoba ponekada ne liči na svoj podznak, pa čak ni na svoj znak. O tome ćemo neki drugi put.

Hvala Vam na pažnji, nadam se da sam uspeo da Vam koliko toliko razjasnim šta je caka u tome da se pravo lice ljudi vidi tek kroz neko vreme, a Vi mislite da se taj neko promenio, nije, to je zapravo optička varka znaka i podznaka.

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


elena 2016-10-13
odlicni ste


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 9 + 6 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop