Uticaj podznaka na našu sudbinu

Autor: Saša Jevtić komentara 1 Uticaj podznaka na našu sudbinu

Dragi moji, često se pitate koja je razlika u delovanju znaka i podznaka, na naša životna dešavanja. Sigurno ste čuli priče da podznak deluje više kako postajemo stariji. Ima tu istine, ali ne potpune.

Poenta je da kako smo stariji, sve se više postavljamo kroz svoj podznak, menjamo svoje standardne forme, izgledamo drugacije, ali zapamtite konačan pečat, finalno razrešenje se ipak vidi u našem znaku, jer smo ipak mi celog života pripadnici znaka u kome smo rodjeni. Sunce će večno sijati iz našeg znaka, a ne podznaka.


Znak sa odredjenim aspektima pokazuje ko smo zapravo mi, koji su naši principi i kakav sistem vrednosti posedujemo. Podznak pokazuje kako se prestavljamo svetu i kakvom energijom zračimo. Takodje, podznak pokazuje nas fizički izgled, pokrete, povučenost ili brzpoletost. Sve to u suštini ne pokazuje ko smo stvarno mi, iako izgledamo spolja smireni, ne znači da u suštini nismo nervozni.
Ako pak puno pričamo, to ne znači da smo otvoreni, ako se puno krećemo, ako smo aktivni, ne znači da smo uspešni i produktivni.


Kada se rodi ljubav izmedju dve osobe, mi osobu vidimo više kroz podznak, Prvo vidimo fizički izgled, onda zahvaljujuci idealizaciji, koja je normalna na početku svake veze, osobi na osnovu izgleda čak možemo dodeljivati i različite osobine. Kada spadne iluzija, vidimo realnije sliku, vidimo sa kim smo u vezi. Ta razlika izmedju onoga sto smo mislili o osobi zrači iz podznaka, a ono što posle kraćeg ili dužeg vremena otkrijemo, ono sto se ispostavi kao suština, to je ustvari pravo lice osobe, to jes znak.


Da uprostimo, prvo mišljenje o osobi koje nekada može potrajati i poprilično dugo, u zavisnosti od naše sposobnosti procene je energija podznaka, a kada osoba otkrije pravo lice, to je suština znaka.
Mada naravno uvek se moraju gledati i rasporedi svih ostalih planeta, koje mogu dodatno da dodaju neke primese osobi i da osoba ponekada ne liči na svoj podznak, pa čak ni na svoj znak. O tome ćemo neki drugi put.

Hvala Vam na pažnji, nadam se da sam uspeo da Vam koliko toliko razjasnim šta je caka u tome da se pravo lice ljudi vidi tek kroz neko vreme, a Vi mislite da se taj neko promenio, nije, to je zapravo optička varka znaka i podznaka.

 


Saša Jevtić

Autor: Saša Jevtić

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Saša Jevtić klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


elena 2016-10-13
odlicni ste


Ostavite komentar