Slaganje Vage sa ostalim horoskopskim znacima

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Slaganje Vage sa ostalim horoskopskim znacima

Vaga i Ovan

Ovo je kombinacija dva znaka gde je bolje da je muskarac u znaku Ovna, a žena Vaga. Takav su spoj gde se stalno nešto sukobljavaju, ali sa druge strane takođe je naglašeno da uspevaju da prepoznaju tajne jedno kod drugog koje ono drugo vešto pokušava da sakrije.

Vaga i Bik

Oba znaka su sklona umetnošću, i kreativnošcu, ali su takođe i jako lenji što će partneru i te kako smetati. Vaga je onako vesele prirode, dok je Bik posesivan.

Vaga i Blizanci

Oba znaka su jako nestabilna. Biće potrebno da neko preduzme inicijativu kako se sve to među njima ne bi okončalo. Umetničke su duše, i izuzetno inteligentni.

Vaga i Rak

U početku se neće razumeti. Potrebno je dosta truda da se uloži u samu vezu. Rak od Vage očekuje više energije, a Vaga od Raka preduzimljivost.

Vaga i Lav

Ovo su dva znaka gde je romantika izuzetno naglašena. Lav će biti ponosan na svoju Račicu, ali jedino sta može biti problem je prevelika narciznost. Samo o tome treba voditi računa.

Vaga i Devica

Vaga je i suviše neordgovorna za Devicu. Devici je potreban mnogo odgovorniji partner, a tako nešto od osobe u znaku Vage teško da ce ikada moći da dobije.

Vaga i Vaga

Dve Vage su spooj gde će vladati ogromna emocija i šarmantnost. Uživaće jedno sa drugim, ali sve do dana dok budu imali novca. Kada se to naruši onda će se i oni razići. Idealan su spoj pod uslovom da imaju neku treću osobu koja će zarađivati za njih.

Vaga i Škorpija

Ovde je naglašena magnetska privlačnost. Moze se desiti da se konstantno međusobno emotivno povređuju, a da nikada ne uspeju da se razdvoje. Na neki način je pametnije i ne počinjati vezu kada su ova dva znaka u pitanju.

Vaga i Strelac

Ovde je naglašeno dobro slaganje i poštovanje, ali bi bili jos bolji spoj da je u pitanju neobevezna veza iz bilo kog razloga. Takav vid veze bi ih nekako jako spojio.

Vaga i Jarac

Ovo je težak spoj. Vaga je neko ko je jako ranjiva emotivna osoba, dok je Jarac neko ko uvek želi da bude vođa i sudija što se kaže. Životni ciljevi su im različiti u svakom smislu te reči.

Vaga i Vodolija

Ovde je naglašeno poštovanje. Pre svega poštovanje slobode one druge osobe. Prepreka može biti prijateljstvo. Vaga ima jedan put, a Vodolija drugi. Ako se ne napravi neki vid kompromisa onda neće dugo ostati zajedno.

Vaga i Ribe

Ovo su dva emotivna znaka, ali se ne razumeju. Vaga je neko ko je okrenuta spoljnom svetu, a Riba unutrašnjem. Patnja u ovakvim vezama je neminovna tako da će se verovatno razići bez puno priče.

Tekst: Nenad Vidojević


Nenad Vidojević

Autor: Nenad Vidojević

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Nenad Vidojević klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar