Slaganje Vage sa ostalim horoskopskim znacima

Pročitajte sa kojim znakom se najbolje a sa kojim najlošije slažu Vage.

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Nenad Vidojević


Opcija 82

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

NENAD datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Nenad Vidojević

Vaga i Ovan

Ovo je kombinacija dva znaka gde je bolje da je muskarac u znaku Ovna, a žena Vaga. Takav su spoj gde se stalno nešto sukobljavaju, ali sa druge strane takođe je naglašeno da uspevaju da prepoznaju tajne jedno kod drugog koje ono drugo vešto pokušava da sakrije.

Vaga i Bik

Oba znaka su sklona umetnošću, i kreativnošcu, ali su takođe i jako lenji što će partneru i te kako smetati. Vaga je onako vesele prirode, dok je Bik posesivan.

Vaga i Blizanci

Oba znaka su jako nestabilna. Biće potrebno da neko preduzme inicijativu kako se sve to među njima ne bi okončalo. Umetničke su duše, i izuzetno inteligentni.

Vaga i Rak

U početku se neće razumeti. Potrebno je dosta truda da se uloži u samu vezu. Rak od Vage očekuje više energije, a Vaga od Raka preduzimljivost.

Vaga i Lav

Ovo su dva znaka gde je romantika izuzetno naglašena. Lav će biti ponosan na svoju Račicu, ali jedino sta može biti problem je prevelika narciznost. Samo o tome treba voditi računa.

Vaga i Devica

Vaga je i suviše neordgovorna za Devicu. Devici je potreban mnogo odgovorniji partner, a tako nešto od osobe u znaku Vage teško da ce ikada moći da dobije.

Vaga i Vaga

Dve Vage su spooj gde će vladati ogromna emocija i šarmantnost. Uživaće jedno sa drugim, ali sve do dana dok budu imali novca. Kada se to naruši onda će se i oni razići. Idealan su spoj pod uslovom da imaju neku treću osobu koja će zarađivati za njih.

Vaga i Škorpija

Ovde je naglašena magnetska privlačnost. Moze se desiti da se konstantno međusobno emotivno povređuju, a da nikada ne uspeju da se razdvoje. Na neki način je pametnije i ne počinjati vezu kada su ova dva znaka u pitanju.

Vaga i Strelac

Ovde je naglašeno dobro slaganje i poštovanje, ali bi bili jos bolji spoj da je u pitanju neobevezna veza iz bilo kog razloga. Takav vid veze bi ih nekako jako spojio.

Vaga i Jarac

Ovo je težak spoj. Vaga je neko ko je jako ranjiva emotivna osoba, dok je Jarac neko ko uvek želi da bude vođa i sudija što se kaže. Životni ciljevi su im različiti u svakom smislu te reči.

Vaga i Vodolija

Ovde je naglašeno poštovanje. Pre svega poštovanje slobode one druge osobe. Prepreka može biti prijateljstvo. Vaga ima jedan put, a Vodolija drugi. Ako se ne napravi neki vid kompromisa onda neće dugo ostati zajedno.

Vaga i Ribe

Ovo su dva emotivna znaka, ali se ne razumeju. Vaga je neko ko je okrenuta spoljnom svetu, a Riba unutrašnjem. Patnja u ovakvim vezama je neminovna tako da će se verovatno razići bez puno priče.

Tekst: Nenad Vidojević

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 13 + 15 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop