Škorpija:Slaganje sa ostalim znacima

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Škorpija:Slaganje sa ostalim znacima
Škorpija i Ovan
Ovo je izuzetno strastven odnos, i baš ta jačina koja postoji može izazvati ljubomoru kod one druge osobe. Kada je polje posla u pitanju, takav su spoj da zajedno mogu napraviti čudo u pozitivnom smislu
 
Škorpija i Bik
Ovo su dve suprotne osobe, ali ima privlačnosti. Ta hemija je baš jaka, ali Škorpija nekako uvek ima potrebu da se na neki nacin sveti Biku, i da izaziva loše situacije.
 
Škorpija i Blizanci
Ovde je naglašeno medjusobno poštovanje, ali nema privlačnosti, tj tog nekog fluida. Najbolje je rešenje da se ništa ne forsira u emotivnom smislu, jer su razlike očigledne.
 
Škorpija i Rak
Ovo je fini spoj. Iskreni su jedno ka drugome, i pričaju baš o svemu otvoreno. Jedina opasnost po vezu može biti sto Škorpija može biti sklona sadomazohističkim igrama sto Raku neće prijati.
 
Škorpija i Lav
Ovo su dve osobe koje su izuzetno ambiciozne, i prodorne. Može dolaziti do svađa ponekada, ali je strast to nešto sta održava ovaj spoj, i nikada nikome neće biti dosadno.
 
Škorpija i Devica
Ovo je spoj gde je dobra saradnja, ali se takođe vidi da oboje nekako mogu biti skloni da kritikuju druge ljude. Ono šta nije dobro je preterano detaljisanje od strane Device, što i te kako Škorpiji može smetati.
 
Škorpija i Vaga
Ovo su dve suprotnosti, i to im na neki način jeste slatko, ali na kraju ipak dođe do toga da oboje shvate koliko su bili nesrećni jedno kraj drugog.
 
Škorpija i Škorpija
Ovo je spoj gde se svako bori za prevlast. U ovakvim vezama nema sreće. Tokom intimnih trenutaka će dolaziti do mirenja, ali sve van toga je pravi pakao.
 
Škorpija i Strelac
Ovde če optimizam Strelca i te kako pokrenuti Škorpiju. Povremeno može dolaziti do sukoba, ali sve u svemu ovo nije loš spoj. 
 
Škorpija i Jarac
Ovde je naglašeno intelektualno dopunjavanje, ali nema ničega više. Senzibilitet je drugačiji kod jednog u odnosu na ono drugo, ali i nežnost nedostaje.
 
Škorpija i Vodolija
Ovde se ideje rado razmenjuju, ali je problem u tome što se Vodoija Škorpije plaši. Teško će moći dugo da opstanu zajedno, i zato je pametnije ništa i ne počinjati.
 
Škorpija i Ribe
Ovo je odnos gde je naglašeno dopunjavanje kako psihičko, tako i fizičko. Oboje su fascinantni svako na svoj način, ali ono šta može biti opasnost je to što fascinacija može biti loša po onog slabijeg.
 

Tekst: Nenad Vidojević


Nenad Vidojević

Autor: Nenad Vidojević

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Nenad Vidojević klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar