Škorpija:Slaganje sa ostalim znacima

Škorpija je jedan od dominantnijih znakova, strastven pre svega. Pogledajte sa kojim horoskopskim znacima je kompatibilan a sa kojima i nije baš.

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Nenad Vidojević


Opcija 82

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

NENAD datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Nenad Vidojević
Škorpija i Ovan
Ovo je izuzetno strastven odnos, i baš ta jačina koja postoji može izazvati ljubomoru kod one druge osobe. Kada je polje posla u pitanju, takav su spoj da zajedno mogu napraviti čudo u pozitivnom smislu
 
Škorpija i Bik
Ovo su dve suprotne osobe, ali ima privlačnosti. Ta hemija je baš jaka, ali Škorpija nekako uvek ima potrebu da se na neki nacin sveti Biku, i da izaziva loše situacije.
 
Škorpija i Blizanci
Ovde je naglašeno medjusobno poštovanje, ali nema privlačnosti, tj tog nekog fluida. Najbolje je rešenje da se ništa ne forsira u emotivnom smislu, jer su razlike očigledne.
 
Škorpija i Rak
Ovo je fini spoj. Iskreni su jedno ka drugome, i pričaju baš o svemu otvoreno. Jedina opasnost po vezu može biti sto Škorpija može biti sklona sadomazohističkim igrama sto Raku neće prijati.
 
Škorpija i Lav
Ovo su dve osobe koje su izuzetno ambiciozne, i prodorne. Može dolaziti do svađa ponekada, ali je strast to nešto sta održava ovaj spoj, i nikada nikome neće biti dosadno.
 
Škorpija i Devica
Ovo je spoj gde je dobra saradnja, ali se takođe vidi da oboje nekako mogu biti skloni da kritikuju druge ljude. Ono šta nije dobro je preterano detaljisanje od strane Device, što i te kako Škorpiji može smetati.
 
Škorpija i Vaga
Ovo su dve suprotnosti, i to im na neki način jeste slatko, ali na kraju ipak dođe do toga da oboje shvate koliko su bili nesrećni jedno kraj drugog.
 
Škorpija i Škorpija
Ovo je spoj gde se svako bori za prevlast. U ovakvim vezama nema sreće. Tokom intimnih trenutaka će dolaziti do mirenja, ali sve van toga je pravi pakao.
 
Škorpija i Strelac
Ovde če optimizam Strelca i te kako pokrenuti Škorpiju. Povremeno može dolaziti do sukoba, ali sve u svemu ovo nije loš spoj. 
 
Škorpija i Jarac
Ovde je naglašeno intelektualno dopunjavanje, ali nema ničega više. Senzibilitet je drugačiji kod jednog u odnosu na ono drugo, ali i nežnost nedostaje.
 
Škorpija i Vodolija
Ovde se ideje rado razmenjuju, ali je problem u tome što se Vodoija Škorpije plaši. Teško će moći dugo da opstanu zajedno, i zato je pametnije ništa i ne počinjati.
 
Škorpija i Ribe
Ovo je odnos gde je naglašeno dopunjavanje kako psihičko, tako i fizičko. Oboje su fascinantni svako na svoj način, ali ono šta može biti opasnost je to što fascinacija može biti loša po onog slabijeg.
 

Tekst: Nenad Vidojević

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 8 + 7 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop