Kakve su Vaše komšije?

U koju kategoriju spada Vaša komšinica? Uvek je tu kada Vam zatreba ili jednostavno voli da se meša tamo gde joj nije mesto?

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN:

 

Ona je jednaodretkihkojagledasvojaposla. Nekadaćenehoticezaboraviti da Vam se javi u prolazu. Međutim, akojojikadabudetezamerilibilošta, pamtiće to dugo…

BIK:

Potrudiće se da svojedvorišteiliterasuuvekdrži “pod konac” kakonikoništa ne bi moago da jojprigovori. Bićefina i ljubaznasvaki put kada Vas sretne. Ne pokušavajte da dolazite u gostenenajavljeni.

BLIZANCI :

Onaće se osećatipozvana da u svegurasvoj nos. Non stopćete je viđatikakotračarisaostalimkomšinicama, znasve o svakome. Ko je kad i gdeotišao, kada se vratio, zašto se posvađaobračnipar satrećegsprata i ko je misterioznimuškarackojisvakovečeposećujekomšinicuiznad... Umestotelevizora, gledakrozprozor i skupljamaterijalzaogovaranje.

RAK:

Na izgledmirna i povučena, fina i porodičnažena i domaćica.SvakuVašumanućeprimetiti i nijejojstrano da popijekafusakomšinicomBlizancem, kako bi se zajednosmejale i davalekomentarenatuđračun.

LAV :

Onadrži do sebe i važnojoj je mišljenjekomšiluka. Nijejojstrano da Vas pozovenakafukako bi se pohvalilauspesimanjenogunukailinovimkomadomnameštajakoji je dobila. One mlađe, imajupriličnogordstav i čestoVam se namernonećejaviti u prolazu.

DEVICA:

Nervira je ostatakkomšiluka. U suštinivoli da bude u centrudešavanjaalinemadovoljnovremenaza to. Na svenačineće se potruditi da sakrijesvoje “prljavetajne” alituđenapametzna. Akoikadazapazi da Vam je stan u nereduili da držiteđubreispredvrata, nećeVam to zaboraviti.

VAGA:

Nasmejana i ljubazna, javiće se svakomekoživi u njenojzgradi. Bićejojdrago i da Vampomogneakonositeneštoteškoili da Vampridrživrata. Ona, Rak i Blizanacsuidealanspojzapopodnevnutračpartiju.

ŠKORPIJA:

Ne bi Vambilopametno da se usudite da prokomentarišeteneštonanjenračunjerće se prvomprilikom “osvetiti”. Nije u dobrimodnosimasakomšijama i u suštini ne mariza to. Ne tolerišeljubopitljivost i ne zanimaju je tuđiproblemijersvojihimapreviše.

STRELAC:

Nehajnaosoba, kojuostatakkomšilukamožesmatrati i maloaljkavom.Onaćečestoostavitistan u haosu i nećemaritiza to čak i akojojdođetenakafu. Zanajnovijetračeveneznajernijesigla time da se bavi. U suštinidobrodušna, uvekćeVampružitipomoćilisavet.

JARAC :

Zadovoljnasvojimstatusom, u svomsvetu je navišemnivou od Vas. NekadaćeVamreći “dobardan”, a nekadaće Vas nadmenoostaviti da se pitatezaštoVam se nijejavila i da li je zbognečegauvređena… Drži do sebe i sve u njenojkući i okonjenekuće je sređenoperfektno.

VODOLIJA:

Verovatno je čestopredmettračevabašzatošto se u iste ne upušta. U suštini, mogla bi ona i da izneseVašeskrivenetajnealijoj se to činikaogubljenjevremena. Izbegava one zakojezna da je ogovaraju i veomasvesnoostajeljubaznasasvima.

RIBE:

Možebiti “mirođija u svakojčorbi” aliistotakomože da bude i potpunonezainteresovana. Svezavisiod toga u kakvoj je životnojfazi. Imaomiljenukomšinicu i samosanjomispijakafe i ogovoraostale, ne volibašprevelikekrugove- jernemapoverenja.

Tekst: Ruža Ružanović

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 7 + 15 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop