Kako komuniciraju horoskopski znaci?

Komunikacija je zanimljiva stvar. Svako od nas govori na svoj način, svojim tempom, svojim rečima. Šta Vam otkriva Vaš horoskopski znak?

Autor: Ruža Ružanović komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

 

Kada komunicirate sa Ovnom, direktan pristup je najbolji način. On može da podnese jačinu istine i nema strpljenja za bilo čije okolišanje. Kada su opušteni mogu imati neke sasvim detinjaste izjave jer umeju da budu i veoma brzopleti, nepromišljeni, pa ponekad deluju i neodgovorno.

BIK

Ako želite da privučete njegovu pažnju, budite što opisniji i što opširniji u priči sa njima. Zanimaju ih lepe teme i ne vole previše da se bave problemima. Koriste svoju inuiciju  i umeju da pročtaju ono što piše između redova.

BLIZANCI

Ako imate dovoljno smisla za humor i ako ste spermni na to da se oštro izražavate, bez dlake na jeziku, Blizanac će Vam biti jedan od omiljenih za društvo ili ljubav. Njima je direktan pristup veoma važan i ne žele da gube vreme na neko dugačko i komplikovano objašnjavanje. Ne vole da se pravdaju bilo kada i bilo kome.

RAK

Delovaće povučeno ili ćutljivo, nećete biti uvek sigurni da li Vas je dobro razumeo… Ipak, on mnogo toga više emotivno shvata i doživljava nego što se to na prvi pogled čini. Kada imate nešto važno da mu saopštite, ulinite to “u četiri oka” njima je važan ntiman pristup, a ne kontakt preko telefona, jer moraju da osete osobu sa kojom komuniciraju.

LAV

Pravi glumac i kraljica drame! Stvari će da umanji ili da uveća u onoj meri u kojoj smatra da je neophodno kako bi došao u centar pažnje. Komunikacija kao takva njemu nije preterano važna jer je uglavnom fokusiran na to da njega slušaju, gledaju, da bude primećen nego da zaista razgovara sa nekim.

DEVICA

Voli duge razgovore ali nije spremna na filozofije bez granica. Potrebno je da se jasno izražavate i da ne pokušavate da stvari ulepšate, već da direktno kažete šta želite. Device su prirodu analitične i sumnjičave i dosta razmišljaju o tome da li se iza Vaših reči krije neka skrivena namera, manipulacija, zato je bolje da je odmah razuverite i da joj sve otvoreno stavite do znanja.

VAGA

Ne vole grubosti, vulgarno izražavanje i samim tim se drže podalje od ljudi koji su preterano bučni ili preterano nekulturni. Kod Vage sve treba da bude “na nivou” pa tako i komunikacija treba da bude propraćena dobrim manirima. Vole komplimente.

 

ŠKORPIJA

Prepoznaće Vašu laž i pre nego što je izgovorite ali će vas nekada i pustiti da svoju priču ispričate do kraja, kako bi videla dokle ste spremni da idete. Ceni iskrenost više nego bilo šta ali je i sama sklona manipulaciji.

STRELAC

Ne voli bilo šta što bi preterano moglo da optereti njegov mozak, pogotovo ne neke ozbiljne i teške teme. Sa Strelcem možete dugo pričati o sportu, životu, umetnosti ali čim se dotaknete nekih realnih tema, vezanih za svakodnevni život isključiće se.

JARAC

Veoma je rezervisan u svemu, pa tako i u komunikaciji bilo da se radi o poslu ili porodici. Za njega sve predstavlja neki vid transakcije, razmene, pa isto tako ume da ceni i tačne informacije. Nekada može delovati nezainteresovano za priču ali on ustvari sve sasvim jasno vidi i razume, ali brine previše.

VODOLIJA

Veoma lako stupate u kontakt sa bilo kim, bilo kada i bilo gde. Tema uopšte nije važna jer Vas može šarmirati pričama o potpunim besmislicama, ako je namerio da Vas šarmira. Oni vole opuštenu i prijateljsku, otvorenu komunikaciju, važno im je da na njih ne vršite bilo kakav pritisak.

RIBE

Oni vode priču u onom pravcu koji njima odgovara. Veoma su dobri manipulatori ali to ne znači da su uvek neiskreni. Nekada im prija da Vas saslušaju i rado će prodreti u Vaše intimne tajne, nekada iz razonode, nekada iz interesa ali nekada i zato što zaista umeju da budu dobri prijatelji. Sami treba da pricenite u koju Vas kategoriju svrstavaju.

Tekst: Ruža Ružanović

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-01-24
wh0cd57399


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 5 + 7 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop