Porodični horoskop:Kakav ste roditelj?

Autor: komentara 0 Porodični horoskop:Kakav ste roditelj?

Kakvi su roditelji Ovnovi?

 

Dobra strana Ovna

Kao roditelji, Ovnovi imaju dosta energije i ljubavi da istraže nove stvari, pa s puno entuzijazma prihvataju svaku promenu za koju smatraju da će biti dobra za njihovo dete.

"To je dobro za moje dete jer mu pruža mogućnosti da istraži sasvim nove stvari", njihova je omiljena rečenica.

Ovnovi su strogi roditelji, a iako ponekad mogu izgubiti živce, vrlo brzo povrate pribranost.

Loša strana Ovna

Loša strana Ovnova kao roditelja jeste to što nisu naročito strpljivi.

 Neretko im zasmeta kada deca trčkaraju po stanu ili kada pokušavaju da odlože vreme za spavanje, kao i kada se mališani muče da nauče nešto novo.

 Astrolozi mamama i tatama Ovnovima savetuju da se naoružaju strpljenjem jer je deci to potrebno!

Kakvi su roditelji Bikovi?

Dobra strana Bika

Bikovi su strpljivi, postojani i iskreni roditelji. Oni pružaju svojoj deci nepokolebljiv osećaj stabilnosti, što može biti jedan od najvažnijih i neprocenjivih darova koje jedan roditelj može dati. Bikovi su takođe brilijantni u postavljanju ciljeva i sposobni da metodološki prokrče sebi put kojim treba ići kako bi dobili ono što žele. Tu veštinu umeju odlično da prenesu na svoju decu. 

Loša strana Bika

Loša strana Bikova kao roditelja je to što su izuzetno tvrdoglavi, što je i odlika zemljanih znakova. Njima je zaista vrlo teško promeniti mišljenje.

Ponekad mogu voditi pravu bitku sa željama deteta, što dostiže vrhunac u periodu detetovu adolescencije. Razmislite malo o svojoj tvrdoglavosti, i pokušajte da pronađete kompromis. 

 

Kakvi su roditelji Blizanci?

Dobra strana Blizanaca

Oštroumni i radoznali Blizanci odlični su verbalnoj komunikaciji i sve to umeju da prenesu na svoju decu. Oni će izložiti svojoj deci razne mogućnosti i pustiti ih da biraju. Njihova deca će svakako biti članovi biblioteke, lokalnog muzeja, zoološkog vrta i botaničke bašte.

Loša strana Blizanaca

Loša strana Blizanaca kao roditelja je što ponekad mogu da previde samu suštinu i dubinu stvari, jer imaju dosta različitih interesovanja. Svakako moraju da nauče da se određenoj stvari posvete malo dublje, a ne samo da znaju o svemu po malo. Zbog te njihove tendencije da budu površni, može im se desiti da budu površni i kada im dete dođe sa problemom i tako prevideti suštinu. 

Kakvi su roditelji Rakovi?

Dobra strana Raka

Srećna su deca koja imaju Raka kao roditelja. Rak je posvećen roditelj i spreman da brine o svakoj detetovoj potrebi. Rakovima njihove bebe prave najveću pometnju - kada prohodaju, već su zaštitnički nastrojeni, ali najviše brinu o tinejdžerima.

Loša strana Raka

Loša strana Rakova kao roditelja je da su, nasuprot svojoj posvećenosti detetu, u stanju da ga iznova i iznova podsećaju koliku žrtvu oni pružaju za njega. Vrlo lako mogu da zaigraju na kartu krivice, posebno ako dete krene putem koji oni nisu predvideli. Pokušajte da se oslobodite tog straha oko puštanja deteta da krene svojim putem i iznad svega izbegavajte da koristite reči: "Ja sam sve činio/la za tebe!".

Kakvi su roditelji Lavovi?

Dobra strana Lava

"Kralj džungle" i njegova kraljica su veoma posvećeni i odani svojoj porodici. Lavovi su prepuni ljubavi i nežni, ali imaju visoka očekivanja od svoje dece. Njihovoj deci dobro će doći liderske karakteristike roditelja. Oni će sa puno entuzijazma naučiti svoju decu da istražuju i nauče sve ono što im se dopada.

Loša strana Lava

Loša strana Lavova kao roditelja je da njihova ljubav i posvećenost deci, vrlo lako može iste i razmaziti. Dajte sve od sebe da postavite granicu tamo gde je potrebno i izbegavajte da im ispunjavate apsolutno sve želje.

 

Kakvi su roditelji Device?

Dobra strana Device

Zahvaljujući svojim  veoma organizovanim roditeljima, deca Devica nikad neće baciti svoje patike ispod kreveta. Device su vrlo analitične i sjajne u postavljanju ciljeva i obično umeju te osobine da prenesu i na decu. Njihova deca će biti sposobna da nauče sve o organizaciji, timskom radu, isplativosti i planiranju posmatrajući svoje roditelje.

Loša strana Device

Zbog svoje težnje ka perfekcionizmu, one mogu biti poprilično isfrustrirane kada im deca ne ispune očekivanja. U stanju su da kritikuju i izgovore veoma bolne stvari, koje će deca pamtiti godinama. Neminovna su razočarenja, imajte to na umu. Umesto da budete toliko kritični, pokušajte da ih ohrabrite u najpozitivnijem smislu.

Kakvi su roditelji Vage?

Dobra strana Vage

Roditelji Vage su u stanju da naprave opuštenu i pravu porodičnu atmosferu u svom domu. One su obično vrlo nežne prema svojoj deci. Izuzetno su društvene, tako da njihova deca vrlo rano nauče dobre manire i ostvare odličnu komunikaciju, i to posmatrajući svoje roditelje. 

Loša strana Vage

One se predstavljaju u javnosti kao neko ko je bez mana, uvek su besprekorno doterane a njihova odeća je moderna i opuštena. Njihovi ormani kao i spavaće sobe mogu biti u velikom haosu. Ne zaboravite da je deci potreban red i "iza scene". Potrudite se da napravite red u svom životu (domu), jer svakako ne želite da naučite dete da je jedino bitno u životu kako se pojavljujete u javnosti. 

Kakvi su roditelji Škorpije?

Dobra strana Škorpije

Škorpije su ekstremno posvećene deci. Nežne i emotivne, one kao roditelji poseduju šesto čulo kada nešto nije u redu sa njihovim detetom. Ali one nisu neko ko će tako lako popustiti detetovim željama. Uvek se trude da pruže primer i da deca nauče da završavaju svoje obaveze do kraja. Nema odustajanja.

Deca Škorpija uče da ne traže pohvale za sve što urade, a pripadnici ovog znaka veruju da u životu uradiš ono što moraš, pa tek onda kažeš ljudima. 

Loša strana Škorpije

Njihov moto da je grešiti ljudski, ali ne i oprostiti njihova je najveća mana. Oni su u stanju da kriju neko blago jako dugo. Ali ako dete uradi nešto loše, a naravno da će uraditi, Škorpije treba da nauče da ponekad pređu preko toga. Zato što umeju da budu veoma grubi ii da kažu jako ružne stvari kada su besni, Škorpije treba da nauče da kontrolišu svoj bes. One nisu svesne koliko mogu da povrede druge.

Kakvi su roditelji Strelčevi?

Dobra strana Strelca

Strelčevi su slobodnog duha i spremni da uče čitav život, da istražuju nove stvari, a ta njihova strast prelazi na decu. Oni su prepuni sjajne energije, tako da su u stanju da se nose sa energijom tek prohodalog deteta jednako dobro kao i sa problemima pubertetlija.

 Loša strana Strelca

Loša strana Strelčeva kao roditelja jeste to što misle da su pravila u životu postavljena za nekog drugog, a to nikako nije dobar primer za dete. Da, možda jeste zabavno da ostajete uveče do kasno, ali nikako nije zabavno kada ujutro mališan kasni u školu. Dakle, naučite i odredite neka pravila i pridržavajte ih se i u svojoj kući, time ćete deci davati jasan primer.

Kakvi su roditelji Jarčevi?

Dobra strana Jarca

Jarčevi su najbolji od svih zodijačkih znakova u dugoročnom planiranju. Oni su sjajni borci, odlični u postavljanju ciljeva i pridržavanja pravila, čime daju sjajan primer detetu.

Loša strana Jarca

Loša strana Jarčeva kao roditelja je da umeju biti radoholičari. Oni mogu biti toliko opsednuti materijalnim potrebama svog deteta, kupujući mu stvari i obezbeđujući mu lagodan život, da skoro zaborave da se u međuvremenu emotivno povežu sa svojim detetom. Nisu baš najbolji u pokazivanju emocija. Njima je veoma teško da izgovore jednostavno "volim te". Ali deca zaista imaju potrebu da to ponekad čuju, pa se postarajte da investirate u njihovu emotivnu budućnost jednako kao i u finansijsku.

Kakvi su roditelji Vodolije?

Dobra strana Vodolije

Vodolije su najbolje od svih zodijačkih znakova u međuljudskim odnosima. One poseduju fantastičnu mogućnost da još u najranijim godinama svog deteta, shvate šta je to što ga interesuje i da mu pomognu kako bi to razvio.

Vodolije nisu konformiste i ne ponašaju se tako prema svojoj deci. Oni su pravi mislioci i naučiće svoju decu da misle mnogo šire, kao i da prihvataju sve društvene izazove. Oni će prosto biti srećni i kada im dete uskoči u bazen sa odećom na sebi! 


Loša strana Vodolije

 

Loša strana Vodolija kao roditelja je što mogu biti poprilično ravnodušni i opušteni. Oni to ne vide kao problem, ali moraju naučiti da se emotivno povežu sa svojom decom i da ne drže toliku distancu.

 

Kakvi su roditelji Ribe?

Dobra strana Riba

Ribe su izrazito emotivni znakovi, a kao roditelji su skoro opsednuti sa svojom decom. Vrlo su intuitivni, a ako nešto nije u redu sa njihovim detetom, oni će to osetiti. Bilo da dete ima emotivni problem ili je povređeno na neki drugi način, njihova posvećenost problemu je velika.

Loša strana Riba

Ribe moraju paziti kako ne bi koristile svoje emocije da manipulišu decom ili da ih emotivnu ucenjuju. Takođe, izbegavajte drame kako biste dobili ono što želite. Deca moraju da nauče da u životu neće sve dobiti i neće svi pasti na njihove emocije.

Tekst: Tatjana Drobac


Autor:

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar