Vaš horoskopski znak: Negativne osobine

Poznato je da svaki horoskopski znak ima određene osobine, kako pozitivne tako i negativne. Pročitajte koje negativne osobine su karakteristične za Vaš znak.

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

Pripadnici znaka Ovna su skloni velikoj nervozi. Često forsiraju neke stvari, idu glavom kroz zid, i tada su skloni da povrede i sebe i ljude oko sebe, a da najmanje ostvare željini cilj.

Pripadnici znaka Bika, imaju izrazitu lenjost u sebi. Često im mnoge stvari promiču, izmiču kontroli, samo zato što nemaju dovoljnu motivaciju, i čekaju da se sve samo po sebi namesti, što je retkost.

Pripadnici znaka Blizanca su skoni da često menjaju planove, teško ih je tada pratiti. Skloni su jako lošoj organizaciji, a često mogu biti poprilično površni kada su emocije upitanju.

Pripadnici znaka Raka su preterano skloni samosažaljevanju i pre će kriviti okolnosti i ljude oko sebe za svoje neuspehe, nego sto će pokušati da se organizuju i uhvate u koštac sa problemom.

Pripadnici znaka Lava su skloni da budu preterano preokupiranu sobom, svojim izgledom, da često zapostavljaju, pa ponekada i ponižavaju ljude oko sebe, i ako je lepota površnost, to ništa konkretno ne govori o kvalitetu osobe.

Pripadnici znaka Device su skloni prevelikoj analizi, mogu detaljima da smore ljude oko sebe i da stvore sebi haos u glavi. Imaju jako loš osećaj za suštinu, iz predhodno navedenog razloga.

Pripadnici znaka Vage su skloni preteranoj sumnji, često mogu pokazati sebičnost kada su emocije u pitanju. Skloni su da se lako uvrede kada im neko nešto kaže, a da pri tome nemaju osećaj o svojim rečima i delima.

Pripadnici znaka Škorpije često imaju problem da kažu šta ih muči, da se otvore, reše problem, neko su skloni da skupljaju u sebi, i na kraju mogu pući za jednu sitnicu koja je prelila punu času. U tom slučaju su skloni nekontrolisanim reakcijama.

Pripadnici znaka Strelca su često velika deca u duši. To je nekada ok, ali pošto su skloni i da preteruju, često njihove ponašanje i reakcije mogu biti van svakog razuma, daleko ispod njihovog intelekta i godina starosti.

Pripadnici znaka Jarca su skloni pesimizmu,često analiziraju prošlost i izdvajaju najcrnje segmente, na osnovu kojih prave temelje za buduća dešavanja.

Pripadnici znaka Vodolije su skolni naglim reakcijama, znaju biti nepredvidljivi u negativnom smislu. Takodje zbog naglasene tvrdoglavosti često nemaju razumevanje kada ljudi nisu upućeni u neku oblast.

Pripadnici znaka Riba su puni strahova, imaju lošu organizaciju, pre će se povući da žive u nekom svom nerealnom svetu, nego što će se suočiti sa sobom i potruditi da postanu stabilniji, odgovorniji.

Samo da napomenem, ovu su negativne odlike znaka, a svi smo mi kombinacija horoskopskih znakova.

Tekst: Saša Jevtić

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 13 + 5 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop