Kako zavode horoskopski znaci?

Neki su jako direktnu, drugi jako stidljivi. Neki vole više igru, dok drugi odmah otvaraju karte. Pročitajte šta je karakteristično za svaki horoskopski znak. Možda lakše prepoznate šta Vam partner poručuje.

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN
Oni su vrlo direktni. Ovan je vatreni znak i samim tim vrlo se lako zagreje, ali isto tako, ako mu nedostaje izazov, se lako i ohladi. Vrlo su iskreni, tako da vam neće trebati mnogo da primetite njegovu zainteresovanost.
 

BIK
Osvaja polako i umereno. Njemu treba mnogo vremena da se zagreje, ali kada emocije prorade zaista dugo traju. Bikovi su tradicionalni i verni. Uporan je, odmeren, spreman da čeka, ako treba i duže vreme, na osobu do koje mu je stalo.
 

BLIZANCI
Ovaj znak jako voli da se igra, zabavlja, pa nećete biti sigurni da li vas osvaja ili samo opušteno razgovara. Sa njima vam nikada neće biti dosadno, ali to može da bude zamka. Blizancima sve brzo dosadi, pa vrlo brzo traže novu zanimaciju. Vole slobodu i promene.
 

RAK
Jako su zatvoreni i u početku teško pokazuj emocije. Kod njih sve ide tri koraka napred, dva nazad. Ovaj simpatičan znak ima običaj i da pocrveni kada je u blizini voljene osobe. To će vam biti siguran znak da je zainteresovan.
 

LAV
Oni nisu ni najmanje stidljivi i ako ste postali centar zbivanja jednog Lava to ćete znati tako  što će vam direktno, sa stilom to i pokazati. I žene i muškarci ovog znaka vole da kupuju skupe poklone svojim partnerima.
 

DEVICA
Pouzdane su, što je jedna od njihovih vrlina. Treba im mnogo vremena da krenu u osvajanje, a čak i tada su vrlo oprezne i zatvorene. Ono što je loše je to što mogu da se ohlade zbog jedne sitnice, jedne reči koja nije na mestu.

VAGA
Vage obožavaju da flertuju, one to rade nesvesno, kao da im je urođen osećaj da izazivaju. To ne znači da će baš sa vama ući u vezu. Kao da očekuju od druge osobe da preduzme onaj završni deo flerta nisu dovoljno inicijativne za konkretnija dešavanja.
 

ŠKORPIJA
Poseduju izuzuetno prodoran pogled. Škorpije vole da provociraju, jer uživaju u raspravama i nadmudrivanju. Deluju kao jake ličnosti, ali iza te hladne spoljašnjosti se krije veliki strah od gubitka i povređivanja, pa često u samoodbrani burno  reaguju.
 

STRELAC
Osvaja svojim smislom za humor, nabojem pozitivne energije koja iz njega izvire. Može da vas iznenadi intelegentnim razgovorima, imaju filozofski stav prema životu. Strelčevi su otvoreni i strastveni.
 

JARAC
Odmerava svaki svoj korak i čak može delovati da vam se uopšte ne udvara. Pripadnici ovog znaka su tradicionalni, sviđaju im se ozbiljne i verne osobe. Spreman je da čeka godinama dok mu se ne ukaže prilika.
 

VODOLIJA
Vodolije su prijatne za društvo, sa njima uvek ima iznenađenja i ništa se ne planira. Ovaj znak živi za trenutak i slobodu. Imaju sposobnost telepatije. Iz njih uvek izbija neki elektricitet kada su zagrejani za nekog.
 

RIBE
Osvajaju sporo, nesigurno i nenametljivo. Sa Ribama ćete se uvek osećati kao opijeni. One sve rade suptilno, ne vole grubost, nadobudnost i formalizam. Osvajaće vas uz vino i sveće.

Tekst: Ruža Ružanović

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 1 + 2 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop