Ljubavni horoskop: Kada ćete se zaljubiti?

Autor: Darko Škalabrin komentara 1 Ljubavni horoskop: Kada ćete se zaljubiti?

Kada ćete se zaljubiti, koji je period dobar za početak dobre ljubavne priče, kakve predispozicije imate za ljubav u Vašem natalu i koji su to tranziti koji donose, ali i koji odnose ljubav?

Za dobru ljubavnu predikciju, kao najsigurniji pokazatelji se uzimaju tranziti ‘’sporih planeta’’. Tu, pre svega, mislimo na Jupitera i Saturna kao i na njihove aspekte koji grade sa ostalim planetama. Najidikativniji su prelasci pomenutih planeta preko ascedenta, kad se nađu na uglovima horoskopa, kad prolaze kroz znak lava, kroz 9. i 11. kuću, zatim aspekti koje oni grade sa Venerom, Marsom, Sun cem, planetom u 5. kući ili vladarem 5., 9. i 11. kuće. Peto je polje ljubavi, kojim prirodno vlada znak lava, čiji je opet vladar Sunce.

Po sistemu derivatnih kuća, prva kuća koja opisuje samog ljubavnog partnera je prikazana 5. poljem a ljubav partnera je prikazana 9. poljem- jer 9. je peto polje od petog. Slična analogija se primenjuje i kod analize ozbiljnih- bračnih veza. Jer tad 7. kuća opisuje samog bračnog partnera a način na koji on pruža ljubav je opisan petim od sedmog polja, dakle 11. kućom.

U ženskom horoskopu, priču o komplementarnoj muškoj energiji, priča nam položaj Marsa i obrnuto, u muškom horoskopu, dopunjujuća ženska energija je određena položajem Venere u horoskopu. Znači, najvažniji su aspekti koje spore planete grade sa Ascedentom, Marsom, Venerom i vladarem 5. polja. Broj važnih ljubavnih veza u životu je određen brojem aspekata koje pravi planeta u 5-oj kući i njen vladar.  Jupiter i njegovi tranziti će dati ulazak u neku novu priču ili dešavanje totalno nove ljubavne energie a Saturn može da vrati u prošlost, može da da povratak stare ljubavi ili nanese u život novog ali znatno starijeg partnera.

Ako u muškom horoskopu, Venera i obrnuto, u ženskom Mars, grade kvadrate sa sporim planetama, sigurno je da će u trazitu ponovljeni ti aspekti od strane Jupitera i Saturna donetu radost u ljubavi natusu. Takođe, užasno je važno biti svestan i toga, koje planete mogu da odnesu ili da ukažu na period preispitivanja u ljubavi kad veza može da doživi, prolaznu ili terminalnu krizu. Tu je najznačajni aspekt (konjukcija ili kvadrat) koji Saturn gradi sa vladarem 5-og polja, sa planetom u njemu, Venerom ili Mersom. Ipak, potrebno je naglasiti da ako je veza u suštini jaka, što se vidi kroz sinastriju, ako je sudbinska i/ili karmička, onda će teško doći do prekida, već će mnogo pre da se desi redefinisanje odnosa unutar nje, što može biti i te kako konstruktivno.

Takođe Uran u egzaktnom aspektu sa Venerom, Marsom, vladarem 5-og polja kao i planetom u njemu, može da donese iznenadne događaje ne baš prijatnog karaktera u ljubavi. Tad bi moglo da dođe do naglog prekida veze, ili ako  Uran pravi konjukciju sa Venerom, to bi moglo da dovede do vrlo intenzivnog ali ne i dugotrajnog zaljubljivanja. Neptunovi aspekti sa Venerom, Marsom, vladarem 5-og polja ili planetom u njemu će doneti, razočarenje, neverstvo, nerazumevanje. A, ako natus nije u vezi, postoji jako velika verovatnoća, naravno ukoliko i druge stvari ukazuju na to u natalu, da mu se desi ljubav sa partnerom koji može da pokazuje vrlo naglašene umetničke sklonosti.

Tekst: Darko Škalabrin


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


Milena 2017-05-24
Dobri ste.S vremena na vrijeme zatrazim savjet od vas.Uvjek dobijem adekvatan odgovor koji se kasnije ispostavi da je pravi.Pozdrav


Ostavite komentar