Kako osvojiti koji horoskopski znak?

Sviđa Vam se neka devojka i ne znate kako da joj priđete, možda će Vam sledeći tekst pomoći da napravite prvi korak.

Autor: Saša Jevtić komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

Kada su u pitanju osobe u znaku Ovna, bitno je da u samom startu ostavite što jači utisak, pokažete veliku inicijativu i naglo se povučete.

Kada su u pitanju osobe u znaku Bika, sa njima, morate polako, temeljno, strpljivo, jer one uvek traže neki vid garancije.

Kada su u pitanju osobe u znaku Blizanca, morate imati što interesantniju priču, biti brzi, umeti da prelazite sa teme na temu, i morate imati veliku koncentraciju.

Kada su u pitanju osobe u znaku Raka, morate biti slatkorečivi, često i patetični. One najviše padaju na slatke reči i obećanja.

Kada su u pitanju Lavice, morate im stalno deliti komplimente i dižati ih u visinu kako su bolje od bilo koje predhodne, pričati kako imaju lep osmeh...

Kada su u pitanju pripadnice u znaku Vage, potrebno je da budete što finiji, kulturniji, sa što finijim manirima, lagani, i u trenutku ih iznenadite.

Kada su u pitanju osobe u znaku Škorpije, tu neka Vam je Bog na pomoći, obično one prve muvaju ono što im se sviđa.

Kada su u pitanju osobe u znaku Strelca, morate biti što opušteniji, spremni za akciju, zbijati šale, pokazati igračke sposobnosti.

Kada su u pitanju osobe u znaku Jarca, sa njima ćete se namučiti, jer uvek imaju neku prošlost koja ih muči, ili se plaše da ne prođu loše kao nekada. Potrebno je da im pokažete da ste stabilni, neretko i poslovno materijalno jaki.

Kada su u pitanju osobe u znaku Vodolije, tu morate biti originalni, nepredvidljivi, ne pali patetika, slatke reči, već direktnost, stav.

Kad su u pitanju osobe u znaku Ribe, budite romantični, piće, muzika, i samo polako. Svaki nagli korak će im stvoriti veliku količinu sumnje, i onda ste ugasili.

Tekst: Saša Jevtić

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Sladja 2015-11-22
Kratko i jasno i apsolutno tacno kada je Jarac u pitanju. Svaka cast!


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 12 + 5 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop