Kako osvojiti koji horoskopski znak?

Autor: Saša Jevtić komentara 1 Kako osvojiti koji horoskopski znak?

Kada su u pitanju osobe u znaku Ovna, bitno je da u samom startu ostavite što jači utisak, pokažete veliku inicijativu i naglo se povučete.

Kada su u pitanju osobe u znaku Bika, sa njima, morate polako, temeljno, strpljivo, jer one uvek traže neki vid garancije.

Kada su u pitanju osobe u znaku Blizanca, morate imati što interesantniju priču, biti brzi, umeti da prelazite sa teme na temu, i morate imati veliku koncentraciju.

Kada su u pitanju osobe u znaku Raka, morate biti slatkorečivi, često i patetični. One najviše padaju na slatke reči i obećanja.

Kada su u pitanju Lavice, morate im stalno deliti komplimente i dižati ih u visinu kako su bolje od bilo koje predhodne, pričati kako imaju lep osmeh...

Kada su u pitanju pripadnice u znaku Vage, potrebno je da budete što finiji, kulturniji, sa što finijim manirima, lagani, i u trenutku ih iznenadite.

Kada su u pitanju osobe u znaku Škorpije, tu neka Vam je Bog na pomoći, obično one prve muvaju ono što im se sviđa.

Kada su u pitanju osobe u znaku Strelca, morate biti što opušteniji, spremni za akciju, zbijati šale, pokazati igračke sposobnosti.

Kada su u pitanju osobe u znaku Jarca, sa njima ćete se namučiti, jer uvek imaju neku prošlost koja ih muči, ili se plaše da ne prođu loše kao nekada. Potrebno je da im pokažete da ste stabilni, neretko i poslovno materijalno jaki.

Kada su u pitanju osobe u znaku Vodolije, tu morate biti originalni, nepredvidljivi, ne pali patetika, slatke reči, već direktnost, stav.

Kad su u pitanju osobe u znaku Ribe, budite romantični, piće, muzika, i samo polako. Svaki nagli korak će im stvoriti veliku količinu sumnje, i onda ste ugasili.

Tekst: Saša Jevtić


Saša Jevtić

Autor: Saša Jevtić

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Saša Jevtić klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


Sladja 2015-11-22
Kratko i jasno i apsolutno tacno kada je Jarac u pitanju. Svaka cast!


Ostavite komentar