Uticaj Tranzitnog Marsa na Vaš znak

Trenutno je tranzitni Mars u znaku Raka i tu će boraviti sve do 9. avgusta. Najteži aspekti su prisutni od 13. do 19. jula kada će Mars i Pluton biti u opoziciji, kao i par dana kasnije od 23. do 28. jula kada će Uran biti u kvadratu sa Marsom. Taj period može da donese mnoge nezgode, komplikacije, rizične situacije kako u životu tako i u saobraćaju. Biće nam namentnut niz nekih otežavajućih okolnosti sa kojima se svako bori na svoj način. Evo kako koji horoskopski znak reaguje na ovakav položaj tranzitnog Marsa:

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN: Na Vas veoma loše utiče položaj Marsa u znaku svog pada u Raku... Bezvoljnost, razdražljivost i nervoza su samo neke od pojava na koje ćete se navići tokom ovog perioda. Čuvajte zdravlje. Aspekti Vam nisu naklonjeni i ne izlažite sebe nikakvom dodatnom ili preteranom naporu.
 

BIK: Vama ovakav položaj Marsa donekle i prija, pokreće Vaše polje komunikacije i utiče na Vas tako da Vam pojačava dozu energije, koja Vam je mogla nedostajati u prethodnom periodu. Povedite računa kada je u pitanju saobraćaj.
 

BLIZANCI: Nećete biti preterano pogođeni ovakvim položajem Marsa... U suštini ste najviše usmereni na polje zarade, pa u periodima koji su navedeni kao negativni, povedite računa da ne dođete do nekog novčanog gubitka.
 

RAK: Vama Mars donosi novu dozu energije, agresivnosti i volje pa samim tim možete da budete veoma aktivni u ovom periodu. Važno je da budete usmereni na postizanje korisnih poslova, da budete što aktivniji i da ovaj tranzit Marsa okrenete u svoju korist!
 

LAV: Moguć je nedostatak energije ili u nekim momentima i pasivno agresivno ponašanje. Psiha Vam je opterećena, nervozni ste... Mnogi Lavovi se pitaju da li imaju neke skrivene ili tajne neprijatelje koji kuju zaveru protiv njih?!
 

DEVICA: Kroz polje prijatelja neke stvari postižete, menjate i Vama Mars u znaku Raka prija, daje vam dodatnu dozu izdržljivosti. Nećete biti preterano negativno pogođeni ovakvim uticajem, pa možete biti mirni i nastaviti sa svojim svakodnevnim obavezama.

VAGA: Moguća su mnoga razočarenja, kako na emotivnom tako i na poslovnom planu. Mnoge Vage će izaći iz svog uobičajenog izbalansiranog raspoloženja i napraviti problem, svađu, konflikt sa svojim nadređenim... Preterano ste opterećeni poslom i važno je da se u ovoj fazi maksimalno posvetite tome da nađete neki vid relaksacije od nagomilanog stresa.
 

ŠKORPIJA: Tiha voda breg roni... Niste u svom agresivnom elementu ali dobro znate kuda idete i na koji način da postupite kako bi sebi to putovanje olakšali. Veoma povoljan period u kom imate izbalansiran nivo energije. Doba faza za putovanje, godišnji odmor, inostranstvo...
 

STRELAC: Maksimalno ste usmereni na pitanje finansija i to je Vaš prioritet. Mnogi su opterećeni dugovima, kreditima i rade sve kako bi se što pre rešili tog problema. Ova faza za Vas može biti naporna jer crpite poslednje atome snage kako bi izbalansirali finansijsku situaciju.
 

JARAC: Stres, nervoza, nemoć... Niste zadovoljni situacijom. Akcenat svih dešavanja je u najvećoj meri u partnerskim odnosima koji mogu trpeti. Oni koji su u braku nemaju dobre odnose sa supružnikom, česte svađe i razne neprijatne situacije. Međutim ako svu tu energiju usmerite na sklapanje novih poslovnih dogovora bićete zadovoljni. Mnogo toga zavisi i od vaših prioriteta.
 

VODOLIJA: Vama ovakav položaj Marsa ne donosi preterano lošu situaciju, može se reći da Vas skoro i ne dotiče... Povedite računa kada je u pitanju imunitet, polje zdravlja generalno. Čuvajte se velikih vrućina i vodite računa o hroničnim zdravstvenim problemima.
 

RIBE: Vas ovakva energija pokreće, daje Vam priliku da budete aktivniji na poljima koja su Vam važna kao i priliku za to da Vas u nekim momentima i sreća pogleda. Za mnoge Ribe su moguća zanimljiva dešavanja na polju ljubavi i flerta ali i prekidi nekih veza.

Tekst: Ruža Ružanović

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 4 + 1 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop