Podznak: Vaše fizičke i psihičke karakteristike

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Podznak: Vaše fizičke i psihičke karakteristike

Podznak ili ascedent govori o Vašem drugom ja. Kako sunčev znak određuje naše afinitete, tako podznak odaje naš karakter i fizički izgled.

Osobe rođene u podzaku Ovna, su vidne u velikoj masi ljudi, jer su izuzetno energični, pokretni, komunikativni, otvoreni, mada ponekad nestrpljivi da saslušaju druge.

Osobe rođene u poznaku Bika, obično su nižeg rasta, nabijeni, malo sporiji, ne tako retko i tromaviji. Mada su strpljivi, spremni da saslušaju druge, ne pričaju mnogo, ali sve kažu u par reči.

Osobe sa podznakom Blizanca, obično su mladolike, energične, komunikativne, uvek spremne da slušaju, promenljivog raspoloženja, rade po više stvari istovremeno.

Osobe rođene sa podznakom Raka, su obično povučene, ne tako komunikativne. Obično imaju tanju frekvenciju glasa, spori, ali ne tromi, jer su uglavnom sitnije građe, sa blagim osmehom na licu.

Osobe sa poznakom Lava se lako uočavaju, zbijaju šale, dobri glumci, vole da razvesele ljude oko sebe. Uvek su nasmejani, u zavisnosti od ostatka horoskopa, pored nekih ljudi u podznaku Lava je divno sedeti, ali neki mogu smarati svojom pričim, smo da bi bili u centru pažnje.

Osobe sa podznakom Device, su obično sitnije konstitucije, ali ako genetika pokazuje drugačije, mogu biti visoki sa sitnim crtama lica. Komunikativni, brzi, mogu nekad izgledati kao hladne osobe, ali uvek su spremne da saslušaju i daju dobar savet.

Osobe sa podznakom Vage, imaju veliku harizmu, uvek su nasmejane, nekada od srca, ali nekada i lažno, samo da ne bi rušili harmoniju. Mada ponekada mogu biti i jako površni i imaćete osećaj da zure kroz Vas, da Vas i ne slušaju šta pričate

Osobe sa podznakom Škorpije, su obično povučene, većina su tamnijeg tena, mada ima i primera izrazito plavih Škorpija, ali je to retka pojava. Zrače velikom energijom, ali neki mogu izgledati i mračno, nepristupačno, opasno.

Osobe sa podznakom Strelca, su obično visokog rasta, sa finom atletskom građom. Uvek su u nekoj žurbi, u okruženju sa prijateljima, pomalo detinjasti, nekada mogu izgledati i neozbiljno, mada sa njima nikada nije dosadno.

Osobe sa podznakom Jarca, su obično povučeniji, sa oštrijim crtama lica. Mogu izgledati preozbiljno, često imate osecaj da su mnogo stariji nego što stvarno jesu. U početku nećete čuti puno reči od njih, osim ako nije poslovna tema.

Osobe rođene sa podznakom Vodolije, izgledaju ponekad ekstremno, sa čudnom frizurom, bojom kose, imaju čudan način oblačenja. Komunikativni, otvoreni, nervozni, nekada nećete razumeti njihove ideje i o čemu Vam zapravo pričaju.

Osobe sa podznakom Riba su uglavnom sitnijeg rasta, povučeniji, imaju mekaniji hod, imate osećaj kada hodaju kao da plešu. Mada su odlični igrači, romantične su prirode, ali mnogi od njih su skloni i porocima.

Ovo su školski primeri određenog podznaka, ali ostatak horoskopa, ili pak ako se nalazi neka planeta na samom ascedentu, može dati drugačiji izgled i nastup u javnosti. 

Tekst: Saša Jevtić


Saša Jevtić

Autor: Saša Jevtić

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Saša Jevtić klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar