Ljubavni horoskop: Kakvi ste u braku?

Autor: Marina Todorović komentara 0 Ljubavni horoskop: Kakvi ste u braku?

Otkrijte koji horskopski znak vam odgovara za brak!

OVAN – SUPRUGA

Neki zodijački znaci, bez obzira na to da li se radi o tzv. „muškim“ ili „ženskim“, stvaraju bolje žene od muškaraca, i obrnuto. Ovan je vrlo muževan znak, ali muškarci Ovnovi nisu tako „čisti“ tipovi, tako da tada dolazi do gubitka snage samog znaka. Žena rođena u ovom znaku predstavlja jedan od najrazvijenijih ženskih tipova Zodijaka.

Sve žene Ovnovi predstavljaju divne žene kojima odgovaraju samo ambiciozni muževi. Imaju briljantan, nezavisan um i zdrave su telesno. Vole da provode svoje vreme u konstruktivnim i pametnim razgovorima, u dobrom i poštovanom društvu. Ponekad žele da pomažu, pa i da se mešaju mužu u posao. Ženu ovog tipa nikada nećete videti kako umire od dosade, ili se izležava u krevetu žaleći se na kojekakve bolove. Ona je pre svega aktivna, plemenita i pravi je drug svome mužu. Izgleda lepo i trudi se da ostavi utisak. Vrlo je ponosna na svoj izgled. Ponos je jedan od njenih najjačih aduta. Gotovo uvek ima krajnje visoko mišljenje o sebi i svojoj porodici i nikada se neće ustezati da to i javno prizna, što će mnoge navesti na ljubomoru.

Ljubomora i želja za takmičenjem u socijalnom smislu, dve su njene najlošije osobine. Ljubomorna je uvek kada joj muž ne posveti dovoljno pažnje. Ona zna da je dobra i upravo zato želi da se muž koncentriše samo na nju i ni na šta više. Ovaj tip žene najsrećnije živi u braku, ukoliko je udata za strastvenog i posesivnog muškarca. Ona se takođe žrtvuje za svoju porodicu. Toliko ume da bude plemenita i velikodušna, ne samo prema svojoj porodici nego i prema drugima, tako da često druge dovodi u obavezu koju nisu u stanju da ispune.

Ženi Ovnu najviše odgovara tip agresivnog muškarca. Njoj ni u kom slučaju ne može odgovarati povučen, stidljiv ili na bilo koji način „mekan“ tip. Ona može voleti samo onoga koga duboko poštuje i ceni, Ukoliko muškarac zna da se prema njoj postavi na pravi način i ukoliko prihvati dominantnu ulogu u svemu, žena Ovan biće njegova do kraja života.

OVAN – SUPRUG

Ukoliko postoji „čisti“ tip Ovna, on može biti vrlo poželjan za sve vrste bližih kontakata. Pripada onoj grupi muškaraca o kome maštaju sve devojke. Ima jednu romantičnu predstavu o onome što želi od svoje žene ili od žene uopšte: na prvom mestu žena mora biti LEPA, pametna, pa tek onda dobra. U mišljenju je kovencionalan, tako da ni u ljubavi ne popušta „boemskom“ tipu romansi. Od žene koju izaberu, traže visoku moralnost u svakom pogledu, iako se često i sami, ne pridržavaju tih normi. U stvari, on ne podnosi nikakvu vrstu slučajnih „ljubavnih afera“. Vrlo je otvoren, ali uvek traži i neku vrstu zadovoljstva izvan kuće: najčešće je to seks, jer ukoliko ga to u kući ne zadovolji, on će ga potražiti na drugoj strani. Muškarac Ovan je ponosan, potpuna je ličnost i kroz ceo svoj život slaće ženi romantične pozive. Njegov najveći problem u braku je kako da zadovolji svoju romantičnu koncepciju fizičke ljubavi. Na tom polju ima gotovo nezajažljive apetite koje ne može da sublimira. Žena koja želi Ovna za muža, može računati na dugovečnost ove veze, samo ako se sa njim usladi fizički, odnosno, seksualno.

BIK – SUPRUGA

Supruga Bik je jedna od najposvećenijih i najodgovornijih supruga u Zodijaku. Ona nikada neće prva potegnuti pitanje razvoda i rađe će stisnutih zuba da preživi neku krizu no što će dopustiti da se svet koji je jednom stvorila sruši. Izuzetno voli porodični život i svoj dom veoma lepo uređuje. Ona je posvećena majka i voljena žena, koja je zadovoljna muževljevom pažnjom. Izgledaju blage, rezervisane i deluju prijateljski ali, ispod te maske, one mogu biti i posesivne i ljubomorne, kao i žene Ovnovi, i materijalistički nastrojene.

Razlika između žena Ovnova i žena Bikova je u tome što je ljubomora prvih usmerena na polje ljubavi, dok je ljubomora drugih usmerena na plan sticanja materijalnih dobara. Ona se nikada neće zapitati o muževljevoj vernosti, jer se za nju to nekako samo po sebi razume. Vrlo je afektivna i demonstrativna osoba, potpuno okrenuta svome domu i porodici kojima u svemu služi i čemu nalazi smisao svog života. Njoj muž služi da bi na taj način svakog trenutka uživala u životu. Vrlo je zavisna od muža i sebi sama može pomoći samo ako je to neophodno. Posvećenost ovog tipa žene može najbolje biti viđena ako je uz nju jedan uspešan muškarac, tip muža koji je važan i cenjen u svom poslu, pre svega, i koji joj može obezbediti udoban i luksuzan život, bogat i miran dom u kome će moći da pokaže sav svoj društveni šarm.

BIK – SUPRUG

Kao suprug, Bik ima najbolje osobine od svih u Zodijaku. Postoje neki opisi Bika kao nemoralnog, mešutim, ovo može biti istina samo ako se ima u vidu njegova jaka potreba da zadovolji svoj intenzivan fizički život. Ona je blag, dobrodušan i veran. Nikada neće zanemariti svoj dom i porodicu zbog bilo kog drugog interesa.
Ovaj tip obožava svoju ženu i decu i izuzetno se trudi da im obezbedi najbolje uslove života, obrazovanje, odeću i zabave koje nudi svet. Ovaj tip muškarca najčešće se ženi devojkom koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, zato što je rukovođen ambicijom da uspe i da se kreće u višim društvenim krugovima. Venera mu daje izuzetan smisao za lepo, što doprinosi tome da Bik uvek za sebe traži lepu i zgodnu ženu. Oni obožavaju da drugi zavise od njih i vole da se osećaju da sami sve pružaju ženi i deci. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

 

BLIZANCI – SUPRUGA

Ovaj tip žene je-intelektualka. Ona pokazuje jaku želju za intelektualnim kontaktom sa muškarcem. Prirodno je za ovu ženu da se i posle udaje intenzivno bavi svojom profesijom. Upravo zbog toga mnogi muškarci ne mogu dugo da izdrže sa njom. Ukoliko želite sa njom harmoničnu vezu, trebalo bi da u ovom pitanju budete vrlo taktični. Ponekad i sama shvati da joj je nemoguće da uspešno radi na oba polja, pa odustaje od karijere. Međutim, ona je, u najvećem broju slučajeva, zaista sposobna da te dve stvari uskladi.

One nisu tako mnogo u svojoj kući kao ostale žene. Vrlo su rafinirane, ne podnose nered i nečistoću. U svakom društvu, ona sija posebnim sjajem. Dobro je informisana i rečita i idealan je partner za čoveka koji ima jak i moćan profesionalni život. Odlično joj odgovaraju doktori, advokati i sve one profesije koje zahtevaju sjajne društvene kontakte.

Ponekad su žene Blizanci sklone flertu, tako da često zadaju muke svojim mladićima ili muževima. Muškarac ove žene bi se mnogo bolje osećao kada bi sve to ostalo samo na rečima. Njen zdrav razum i jak instinkt, ipak joj neće dopustiti da žrtvuje decu i muža za neku malu romansu.
 

BLIZANCI – SUPRUG

Ovo nije tip posesivnog muškarca, niti je tip za posesivnu i strastvenu ženu. Ovi muškarci su interesantne osobe, talentovani, intelektualni i društveni. Mnogi muškarci ovog znaka su novinari, pisci ili razni naučnici. Njihov porodični život je oskudan. On traži ženu koja će pratiti njegove mentalne interese. Želi da promeni njenu okolinu i način života, ma kakav da je. Žene ovog muškarca moraju naučiti da se mire sa njegovim generalnim interesom za druge ljude i za druge žene. Voli da flertuje, ali ti njegovi izleti u stvari nikada nisu ozbiljni. Ako pronađe ženu koja može dati smisao i smer njegovom životu, ali koja ga ni na koji način neće sputavati, niti vršiti pritisak na njega, brak sa njim bi mogao biti uspešan.

RAK – SUPRUGA

Ona je tipična majka. Širi materinske uticaje najviše od svih u Zodijaku. Kada je u svom elementu, ona je simpatična, srdačna, strpljiva, posvećena, adaptibilna, zaštitnički raspoložena i zadovoljna svime što joj muž pruža. Njen dom je tamo gde njen muž to odluči. Ona zna i ume da služi i sebi i drugima. Voljena je i poštovana, a mnogi je idealizuju kao tipičnu MAJKU.

Sve ovo, naravno, zavisi od planetarne kombinacije svake žene rođene pod ovim znakom. Mnoge žene Rakovi imaju mnogo od navedenih kvaliteta. One su prave majke, pune ljubavi za svoju porodicu, ali često su i promenljivog raspoloženja i ne znaju kako da nađu meru u svojim osećajima bilo da su oni pozitivni, bilo da su negativni. Ovim ženama je vrlo lako da se udaju. Ona traži zaštitu i uvek je nalazi. Ali, ako se radi o ženi koja nema jak karakter, ili dobru porodičnu pozadinu, onda će tražiti apsolutnu pomoć muža u svim oblastima života. Njen muž je u njenoj mašti toliko idealizovan da ga ona stavlja na pijedestal, a ako je ikad izneveri, biće to za nju šok iz kog se neće lako povratiti. Ako je dobro aspektovana, ona će svom mužu biti veran i stabilan oslonac. Žene Rakovi su strašno posesivne i sve što se tiče života njene porodice, maksimalno je okupira. Ponekad ove instiktivne žene imaju izuzetan smisao za biznis, i u stanju su da sa neverovatnom mudrošću načine neki sjajan potez, ili da svome mužu daju savet od neprocenjive vrednosti. Opšte uzev radi se o jednom totalno „ženskom“ karakteru, a čovek koji ženu Raka uzme za suprugu, biće siguran da je oženio jednu pravu-ženstvenu ženu.

RAK – SUPRUG

Muškarac Rak nije osoba sa kojom je život lak, uprkos opštem uverenju da su Rakovi, kao zodijački znak, vrlo prijatne osobe. Ovaj tip je mogiće podeliti u dve grupe: u prvu spadaju muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, cepidlake i kritični. U drugi tip spadaju pasivni, lenji i nezainteresovani muškarci koji se najčešće žene iz koristi, nasleđa ili zbog položaja, odnosno, iz bilo kog razloga koji će im na lak način pružiti sticanje dobara ili položaja. Naravno, ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere.

Međutim, bilo koji muž Rak, ma kom tipu da pripada, provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci. Gaji duboki tradicionalni osećaj za dom i porodicu i ima mnogo od kvaliteta koji se odnose na ženu ovog znaka. Promenljivost i sentimentalnost mogu se razumeti kao karakterne crte jedne žene, ali kada se radi o muškarcu, ove osobine nisu baš idealne, posebno kada se jave u velikim dozama.

Iako voli i ženu i decu, on u suštini, ničim nije do kraja zadovoljan: uvek može naći nešto što bi kritikovao ili na šta bi se žalio. Ovi ljudi su jako senzualni i traže neprekidnu erotsku stimulaciju. Po pravilu su dovoljno verni, ukoliko su njihove želje zadovoljene kod kuće. On je i plašljiv, te zato izbegava opasnosti kad god je to moguće.

LAV – SUPRUGA

Žena Lav je idealan tip supruge za ambicioznog muškarca. Ona ima jedan aristokratski pogled na svet i na društvo. Veliki je organizator, kako u sređivanju kuće tako i u činjenici da će biti jedna od prvih u raznim udruženjima i organizacijama i pratiće muževljeve poslove sa zanimanjem i zabavom. Ljudi vole da dolaze u njenu kuću i da joj odaju poštovanje. Ona pripada onom tipu žene koju bi svaki muškarac voleo da predstavi svome šefu zato što je utisak koji ostavlja očaravajući. Njena ljubav je strasna i požrtvovana. Ove žene su veoma lojalne i ceo svoj život proživljavaju duboko. Umeju i da daju i da primaju. Njihove familije nikada nisu u stanju da izraze dovoljno zahvalnosti za sve što im one pružaju, ili se ponekad čini da su nezahvalni i da ne umeju da cene žrtve. Istina je da niko ne može naplatiti njeno žrtvovanje za muža i decu. Iako joj je muže veoma vežan, ona će uvek biti gazda u kući.

Ako je žena Lav dovoljno vešta da se uda za pravog i dominantnog muškarca, sve njene osobine, i dobre i loše, biće dovedene na pravu meru. Odgovara joj mišićav i u svemu snažan muškarac.

LAV – SUPRUG

Muškarac Lav ulazi u bračni život sasvim zbunjen. Sposoban je da mnogo zaradi i voli da se to vidi i na deci i na njemu. On je neverovatno ponosan, ali ne samo na njih, već pre svega na samog sebe. Zahteva da je uvek u centru pažnje i želi da se sav porodični život vrti oko njega kao planete oko Sunca. Vrlo je ljubazan, simpatičan i posvećen porodici, ali na svoj način. Nikada, međutim, neće tolerisati nepoštovanje sopstvene ličnosti ili nered.
U svojoj glavi on unapred fiksira šta je dužnost njegove žene i dece. Njegov ljubav je duboko romantična i vrlo apsorbujuća, zato što veruje da ima prava na sve njih. Iako je vrlo strastven, on će često beskrupulozno tražiti avanture sa drugim ženama, kako bi se potvrdio kao muškarac. A pošto je u principu konzervativan, nikada pored sebe ne bi mogao da podnese ženu koja bise isto tako ponašala. Ona mora imati skrupula u svakom pogledu i mora biti van svake sumnje. Pošto je u njegovoj prirodi da sudi, pre drugima nego sebi, izabraće ženu koja ima najviše standarde savršenstva. Prosečan Lav je dobar muž. Njegova plemenitost, dobrota i strastvena lojalnost u velikim životnim pitanjima i njegovo zaista veliko srce čine ga vrlo sigurnim i zadovoljavajućim mužem za osetljivu, nežnu i ženstvenu ženu.

DEVICA – SUPRUGA

Nasuprot svim analizama žena Devica, kada se uda postaje izuzetna supruga. To je za poštovanje. Njen koncept braka je ideja legalnog prijateljstva, doduše, koje ima primese nekakvog biznisa. Ona je. Opšte uzev, sposobna da svoje domaćinstvo vodi bez greške. U njenoj kući sve sija i izgleda kao novo, odlično kuva i kod nje sve funkcioniše perfektno. Kod nje ne postoji nešto kao zanemarivanje kuće i porodice.

Međutim, njene dispozicije nisu tako dobre: sve te njene veštine, pomalo su izveštačene. U svakom slučaju, ona ipak brine o svojoj kući i o mužu, ali je njen glavni nedostatak što je u svemu veliki materijalista i račundžija. Ona ljubomorno čuva mir svoje porodice i svoj privatan život. Emocionalno, ova žena nije suviše jaka. Ona zavisi od mnogih spoljnih uticaja, a gotov sve čime se bavi obavlja rutinski, tako da joj sve tradicionalne obaveze izuzetno dobro pristaju. Ali duhovno prijateljstvo i emocionalna ekstaza, vrlo često joj nedostaju. U svome izgledu, ona gaji jednu sebičnu hladnoću koja naprosto zahteva da je neko otopi. Međutim, mora se reći i to da je niko ne može u potpunosti imati. Sumnjivo je da li žena Devica uopšte može da sazna šta je pravi seks i da li uopšte može da doživi vrhunac kada pokušava da zadovolji svoga muža. Ona je, međutim, vrlo pametna žena koja, samo ukoliko istinski voli, može potisnuti svoju prirodu. Najbolja je za muškarca koji je ozbiljan i čiji zahtevi ne prevazilaze njene mogućnosti.

DEVICA – SUPRUG

U stvari, jedini pravi tip za ženu Devicu je muškarac Devica. On nije zainteresovan ni za ljubav, ni za strast, niti je posesivan. Oni su najčešće konvencionalni, konzervativni i prihvataju domaći život, jer je to deo društvene igre. Vole da vode svoj privatni život na prijateljskoj osnovi, kao da je u pitanju komercijalni odnos. U mnogim slučajevima, preferiraju da ostanu neženje, jer je to nekako prirodna osobina ovog znaka. U manjoj ili većoj meri, ova osobina karakteriše sve muškarce rođene u ovom znaku. Kao muževi, imaju mnogo osobina kao i žene Device. Jedna od dobrih stvari je ta što je to sposoban muškarac, koji obezbeđuje komforan i luksuzan život svojoj porodici. Može biti vrlo kritian, nezadovoljan, a nekad i dosadan zbog svoje hipohondrije. On čuva svoj dom i štiti svoju porodicu od materijalne propasti.

Muškarac Devica, i kada nema ostalih loših kombinacija u horoskopu, nije suviše muževan. On ima sasvim malu mušku dominaciju u svojoj pojavi i nastupu. Nema strastvene potrebe i njegov najdublji domet u ljubavi je flertovanje ili naprosto samo ljubavna predigra. Nikada neće ni pokušati da bude strastveni ljubavnik, a njegov pogled samo na prosečnu seksualnu aktivnost, nije baš mnogo entuzijastičan.

VAGA – SUPRUGA

Žene rođene u ovom znaku predstavljaju najinteresantnije osobe kako za ljubav tako i za seks. Muškarci se bukvalno „lepe“ za njih. Ove žene su vrlo ženstvene i privlačne, što dobijaju od Venere, planete koja je zaštitnik i vladalac ovog znaka.

Izgledaju vrlo delikatno i imaju produhovljen pogled. One su idealne supruge za bogate i uspešne muškarce, koji vole da se prema svojoj ženi odnose kao prema kakvom siročetu kome je potrebna stalna zaštita. Često izgledaju vrlo egzotično, ali nisu toliko lomljive koliko izgledaju. Žena Vaga je dobar mentalni sabesednik, široka je u svojim prijateljstvima i sposobna je da unese harmoniju u porodični život.

Jedan od njenih najsnažnijih poena je talenat za harmoniju i slogu. Ona instiktivno zna kako treba sa ljudima i privlači različite socijalne krugove. Ali u isto vreme, kad se jednom uda, ili dok je u braku, ona neće zanemarivati svoje porodične obaveze, već će svojoj deci i mužu pružati svu pažnju ljubavi, za šta je njena blagorodna duša spremna uvek, i u svako doba.

Žena Vaga je žena luksuza. Obično je vrlo privlačna, tako da je uvek okružena mnogim obožavaocima koji je u stopu prate očekujući njenu pažnju. Međutim, ona je ipak u stanju da sasvim dobro izbalansira odnose sa drugim muškarcima, tako da, čak iako popusti nečijem udvaranju, nikada neće dopustiti da joj flert izađe van kontrole. Ovaj tip žene ne podnosi skandale i pošto je veoma privlačna, njen život je nekad mnogo komplikovaniji nego životi ostalih žena.

Najčešće je obasuta ljubavlju svog muža. Odgovorna je i intuitivna. Njen odnos prema bračnom životu je i pored svega zadovoljavajući, pa se može reći da je ona najbolja „supruga“ u doslovnom smislu reči.

VAGA – SUPRUG

Ono što je rečeno za Vage kao supruge, ne može se reći i za Vage muškarce, jer oni ni u kom slučaju nisu „laki“ ljudi za zajednički život. Po temperamentu njima baš ne odgovara domaća atmosfera i bračni život, ali i pored toga, oni su vrlo strastveni, okrenuti tradiciji, pa tako ni brak ne potcenjuju. Vaga suprug je razuman, on je rođeni sudac u svemu, i nijedan zodijački znak ne može sa toliko mudrosti urediti svoj život kao on. Jedna od njegovih najvrednijih vrlina je da sudbinu svoga doma drži u svojim rukama: nijedan drugi zodijački znak nema tu sposobnost. Niži tip Vage nije dovoljno inteligentan, površan je i nezainteresovan.

Pozitivan tip obezbediće sve za svoju porodicu, a svojoj ženi pružiće kako eleganciju i luksuz u odevanju i nakitu tako i u kući. On je sposoban da bude vrlo strpljiv, ali i vrlo strastven. Za njega je ljubav velika umetnost. Ovaj tip muža može biti jako razočaran ukoliko ne nađe partnerku koja može adekvatno odgovoriti njegovim strastima. Ali čak i kada ima dobrog partnera, Vaga će ponekad tražiti izlete sa strane. Međutim, on se nikada prvi neće setiti razvoda, čak i ako je njegov porodični život loš i bez uzbuđenja.

ŠKORPIJA – SUPRUGA

Škorpija, kao supruga, pripada vrlo primitivnom tipu, jer su njeni najdublji ženski instinkti poremećeni različitim funkcijama njene prirode. Ona shvata brak vrlo ozbiljno i ima jedan staromodan odnos prema onome što se smatra „porodičnim obavezama i dužnostima“, čak i kada je jako zaljubljena u svog muža. Ukoliko uspe da potisne taj konzervativizam, ona će slediti govor svoga srca bez ikakvog kajanja.
Najbolje supruge su one koje su lojalne i kuražne, kojima nije potrebna vruća atmosfera u kući da bi njihova ljubav mogla da plamti. Uživaju u odgovornosti i u velikoj porodici koja im je „poverena na brigu“. One su vrlo sposobne osobe za različite profesije, ali kada jednom ostanu u kući, svu svoju energiju i talent usmeriće na svoj dom i decu. Izuzetne su u tome, mnogo bolje od žena Rakova ili žena Bikova, koje svoj porodični život uređuju na bazi instinkta.

Mnogo toga u njenom domu zavisi od njenog raspoloženja ili od jačine osećaja. Ona je jedan snažan i nepokolebljiv karakter koji sve što čini, čini iz najskrivenijih dubina svoga bića. Iako je vrlo posvećena svome mužu, ona nikada ne idealizuje onoga koga voli. Njen odnos prema svetu je vrlo realističan, tako da svoga čovaka vidi upravo onakvog kakav je. Njeni seksualni apetiti su veliki i ona zahteva snažno zadovoljenje. U nekom smislu. Ona inklinira ekscesnim situacijama, i iako su njeni moralni nazori strogi, uvek će prvo zadovoljiti svoje seksualne apetite, pa će ih tek onda prosuđivati. Njoj je potreban vrlo umešan muškarac, koji joj neće stajati na putu, ali koji će moći da je uzadovolji.

ŠKORPIJA – SUPRUG

Sa njim je najteže ostvariti bračnu harmoniju ili uspešan zajednički život. Jedini način na koji je to ipak moguće izvesti je da njegova supruga bude uvek u senci i da ga slepo prati u svim njegovim nastojanjima. Ne podnosi dominantne žene u bilo kom pogledu. On je tipična staromodna duša, u kući je tiranin, kao i u ostalim vidovima društvenog komuniciranja. Njegove ljubavne reakcije su toliko snažne i ekstremne, da je nekad sklon i nasilju.
Međutim, i ovaj znak ipak ima nekoliko šansi za sreću. Pre svega, on je često vrlo uspešan na svom poslu i sposoban je da izdržava sam, svojim radom, i ženu i decu, koju najčešće obožava. On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac. U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvek imati razloga za sumnju i stalno će verovati da i žena i deca i poslovni prijatelji rade protiv njega. Iako najčešće sve umišlja, u neku ruku to će biti njegov primus motor.

U dubini, njegovi osećaji za ženu i decu su zaista plemeniti, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčavaće život i njemu i drugima.

Seksualna nezajažljivost takođe je deo njegove prirode. Njegove želje su ogromne, a zadovoljstvo koje želi takođe. U pitanju moralnosti načela je kao i sa ženom ovog znaka.

STRELAC – SUPRUGA

Ona je najbolja da bude pravi i iskren drug svome mužu. Ove žene često na vrlo inteligentan način učestvuju u poslovima svoga muža. Žena Strelac nije napadna, ona ima dovoljno strpljenja da sačeka trenutak u kome će biti pitana za savet, a onda kada se to desi, ona neće biti zanimljivi slušač, nego vrlo mudar savetodavac.
Njeno pravo polje delovanja su razni hobiji i sportovi. Sav život napolju izuzetno je zanima i okupira. Voli pecanje, lov, jahanje i takmičarske sportove. Tako muškarac ne treba mnogo da traži kompanjona za sve ove vidove zabave ako se oženi ženom rođenom u znaku Strelca. Ona je entuzijasta kad su u pitanju sve vrste aktivnosti, društvenog, građanskog života, sporta ali i kockanja u kome uživa. Jasno je da muškarac sa ovakvom suprugom može imati divan i zanimljiv život.

U kući, ona je jako ekspeditivna i zna sa decom. Ona je žena kojoj se može verovati. Zahtevaju aktivan i brz život. Pošto gotovo uopšte nisu ljubomorne, one imaju širok krug prijatelja oba pola. Vrlo su sposobne da izbegnu sve emocionalne komplikacije. Ponekad mogu biti sumnjičave u odnosu na muža, ali to iskazuju sa izuzetnim taktom i merom.

One, međutim, nisu tako taktične kada se radi o svakodnevnim problemima. Pošto su vrlo otvorene, one se često „izleću“ kada govore o drugima ili, pak, poštuju princip „što na umu to na drumu“.
Emocionalno , ona je vrlo nervozna. Ne pravi fetiš od fizičkih odnosa, ali ipak uživa u seksu i zahteva muževljevu pažnju i ljubav. Njen pristup seksu je rafiniran i inspirativan.

STRELAC – SUPRUG

Ovaj tip muškarca zahteva mudru i taktičnu ženu. Ovo je, u stvari, karakteristika svih muževa, ali sa tom razlikom što su Strelci pomalo cepidlake i mnogo su skloniji primećivanju lošijih strana i grešaka svog partnera. Nije baš „rođen“ za bračni, odnosno, porodični život. Njegov interes za svet je ogroman. Po prirodi je human, tako da će na neki način učestvovati u radu raznih društvenih organizacija i u rešavanju praktičnih problema svoje zajednice. On je, u svkom pogledu, čovek javnosti. Toliko je megaloman da mu često sopstveni život izgleda mali i nezanimljiv.

Ukoliko se njegovi ukusi promene, ne vidi zašto bi nastavio sa izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav posmatra samo kao deo sportske igre.
Naravno, on je „jak“ u braku. Njegova žena mora biti široke svesti, oslobođena ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati da bude prava umetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i da zadovoljava njegove interese.

Sa ovim muškarcima nije teško živeti. Ali zbog njihovog nedostatka osećaja, velikog nestrpljenja za bilo šta što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, supruga ovog tipa moraće da proširi svoje horizonte, kako bi sa njim bila na ravnoj nozi.

Njihove strasti su sportske i avanturističke. Oni su veseli i zanimljivi momci, koji ljubav doživljavaju kao srećnju okolnost. Svi njihovi osećaji i želje usmereni su na brzu i momentalnu akciju.

JARAC – SUPRUGA

Ovaj znak nije baš idealan za ženu. Po svojoj prirodi, Saturn, vladalac ovog znaka, oduzima ženstvenost. Načelno, žena Jarac je kao pojava muškobanjasta a njen temperament poprima muške odlike: Sposobnost, vernost, sistematičnost.

Vođenje domaćinstva za nju je zabava: ona je i kuvarica, i kućni ekonomist, domaćica i vrlo je ambiciozna u pogledu uspeha svoga muža i dece. Međutim, i pored svega navedenog, muškarac kojii je oženi, neće se baš usrećiti sa njom.

Ono što ženama rođenim u ovom znaku nedostaje je ženstvenost, blagost i fizički izgled Vage ili Ribe. Takođe, nedostaje im i emocionalna plemenitost žena rođenih u Ovnu ili u Lavu. Čak nije prisutna ni srčana druželjubivost žene Strelca. Umesto svega toga, ženu Jarca odlikuje skrupuloznost, integritet i robovanje svojim dužnostima. A ne treba zaboraviti da mnogi muškarci više vole toplinu nego i najsavršenije hladno savršenstvo.
Na mnogo načina, ovim možemo biti nepravedni prema ženi Jarcu. Jer i pored svega ona je žena za poštovanje zbog svoje duboke lojalnosti, vernosti i postojanosti koje ona nikad ne gubi.

Žena Jarac je idealna supruga za muškarca koji je u biti praktičar, koji ne traži emotivnu ili duhovnu drugaricu, ali koji želi da njegov porodični život bude smiren i bez većih uzbuđenja.

JARAC – SUPRUG

Iako ovom tipu muškarca savršeno odgovara porodični život, on ni na koji način ne doprinosi njegovom duševnom ispunjenju. Ovaj tip muškarca pristaje na ženidbu, ali su njegovi lični razlozi za to najčešće sebični.
Kao muževi, oni su izuzetno dobri zato što su ambiciozni i često vrlo uspešni u svom poslu, tako da mogu mnogo da zarade i da materijalno obezbede svoju porodicu. Oni ne daju baš mnogo slobode za akcije svojim ženama. Čak i kada u kući ima mnogo novca, oni se za svaki dinar moraju pitati. On je diktator isto koliko je i konzervativan, i kada je u pitanju trošenje njegovog novca, brzo može da padne u vatru. Žena je, u domaćinstvu u kome je on general, samo poručnik. Kao general, on je precizan, tiranin, destruktivan i nerazuman, krši sva prava kada nisu u skladu sa njegovim željama. Sve se mora podvrći krutoj i strogoj disciplini.

Nije baš idealan emotivni partner za svoju ženu, jer nema ni sposobnosti ni želja da sebe sa nekim deli, i da napravi atmosferu zadovoljstva i uživanja. Njegove strasti su jake ali i brze. Naravno, sve ove loše osobine mogu biti ublažene od strane mudre, nežne i strpljive žene.

VODOLIJA – SUPRUGA

Žena Vodolija, predstavlja jedan od najviših tipova Zodijaka, ali ona nikada neće uskočiti u brak sa lakoćom divnog i senzibilnog Raka ili Ribe. Međutim, žena Vodolija je od svih ostalih znakova, najbolje opremljena za brak.Ona je sposobna, intelektualna, adaptibilna i često vrlo talentovana žena. U stanju je da izdrži dugi radni dan, bez umora, i da potom bude izuzetna domaćica i divan prijatelj svome mužu. Dopada se ljudima, a njen jednostavan način ophođenja sa njima čini njenu kuću centrom društvenih zbivanja. Po duši je jako širokogruda i nikada neće biti sumnjičava u pogledu muževljevih poslova i obaveza van kuće. Prirodno, ona mu veruje. Njeno ponašanje na bilo kom mestu je bez prigovora. Ona je toliko plemenita da će radije sama patiti, nego što će dopustiti da to drugi čine. Nekonvencionalna je i simpatična.

Emocionalno je zavisna, ali je kroz život vodi njen um, a ne afekti. Najbolje joj je da se uda za intelektualca u čijim će poslovima moći da učestvuje ravnopravno i koji će biti dovoljno pametan da njene nesumnjive kvalitete iskoristi.

VODOLIJA – SUPRUG

On je najdivniji i najplemenitiji muž od svih zodijačkih znakova. Nije plameni ljubavnik, njegovo srce nije vatreno, ali je pošten i iskren. Ali, iako su društveni, simpatični i blagi, oni brak shvataju kao deo društvene šeme. Kako su kooperativni, oni mogu usrećiti ženu kojom se ožene.

Promišljeni su, savršeni džentlmeni u svakom pogledu, a prema svojoj ženi i deci se odnose i sa poštovanjem i pažnjom. Međutim, sliku o njima kvari izvestan stepen bezličnosti. Izgleda da mnoge žene više vole posesivnije i dominantnije tipove muškaraca no što je to slučaj sa Vodolijom. Njegova bezličnost može se učiniti kao nezainteresovanost, koju nijedna egocentrična žena ne može da podnese. U svakom slučaju, idealno bi im bilo da se žene sa vrlo pametnim ženama, intelektualkama, koje isto kao i oni imaju i svoju profesiju i karijeru.

RIBE – SUPRUGA

Ona je idealno prilagođena domaćem životu. Nije ni toliko aktivna, ni toliko sposobna kao ostale žene, ali svojim duhovnim sposobnostima i svojom emocionalnošću, baca u senku mnoge druge žene. Možda baš zato ona nema toliko uspeha kod muškaraca kojima je na prvom mestu lični komfor i snažna kuća.

Od svoga doma napraviće udoban i miran kutak, međutim, često nema dovoljno snage da sve svoje ideje sprovede u delo. Iako žena rođena u ovom znaku može biti i lepa i talentovana i samopopustljiva, ona će najčešće ceo dan provesti u sanjarenju, samo zamišljajući zabave ili, što je mnogo opasnije po brak, erotske igre i senzualna zadovoljstva. Ovakva samopopustljivost može zaista biti pogubna.

Ponekad je zdravlje ovih žena delikatno i osetljivo i tada je potrebno uložiti mnogo volje, snage i strpljenja kako bi joj se povratio entuzijazam i optimizam. Ovi negativni aspekti njene prirode ne moraju se uvek pokazivati u tom intenzitetu, a ako bude našla pravog i strpljivog čoveka, ona će biti draga, omiljena, simpatična i posvećena žena i mužu i deci. Neverovatno su odgovorne, i to ih čini pravim drugarima, u bukvalnom smislu reči. Prilagodljive su i vole da eksperimentišu, a njihov koncept seksa je divan. Daleko je od prosečnog.

RIBE – SUPRUG

Muž Riba je pun nesumnjivih dobročinstava za ženu i decu. On je jedan od najomiljenijih i najpažljivijih muškaraca, koji svoju ženu predstavlja sa učtivošću.

U kući provodi više vremena nego ostali muškarci, osim možda muškarca Raka, ali on nije u stanju da svoju porodicu obezbedi, pa iako često želi da svoju ženu obraduje, on zapravo nema šta stvarno da joj da. A što je najgore, i on ponekad gubi smisao za realnost. Njegovi snovi, pojmovi i ideje, izgledaju stvarni samo njemu. Nesposoban je da se nosi sa mnogim životnim problemima.

Ove karakteristike nisu baš poželjne za brak, posebno kada se radi o borbi za egzistenciju. Njegovi osnovni nedostaci su gubitak stabilnosti, snage i energije. A sve ovo tako je bitno za čoveka koji stupa u brak i od koga se očekuje da izdržava porodicu. Ukoliko nađe stabilnu i odlučnu ženu koja će moći da ga usmerava na pravu stranu, život sa njim mogao bi biti divan.

Muškarci Ribe su senzualni i traže zadovoljavajućeg partnera za druženje, ali i za seks. Njemu je seksualno zadovoljstvo od izuzetne važnosti i tražiće ga čitavog života.

Tekst: Marina Todorović, astrolog


Marina Todorović

Autor: Marina Todorović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Marina Todorović klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar