Jarac: Slaganje sa drugim znacima

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Jarac: Slaganje sa drugim znacima

Jarac i Ovan

Ovo su dva različita znaka, ali i izuzetno tvrdoglava. Tvrdoglavost je u toj meri velika da čak vremenom može doći i do fizičkog obračuna ove dve osobe, tako da je pametnije ne ulaziti u ovakvu vezu.

Jarac i Bik

Ovde su naglašena dva slična temperamenta, i ove dve osobe mogu živeti zajedno, i biti srećni, ali je jedini uslov za tako nešto da se ljubomora izbaci, jer je jedina koja može biti prepreka stabilnoj vezi.

Jarac i Blizanci

Ovo su dve osobe za koje je zajedničko iztraživanje samog života, ali i izuzetan intelekt. Emotivno su dva različita sveta tako da zbog tih nekih pogleda na život teško da se mogu uklopiti.

Jarac i Rak

Ovo su dva suprotna znaka ali se ipak privlače. Potrebno je vreme kako bi se uskladili u pravoj meri. Jarac je hladan i suzdržan, dok je Rak topao i i emotivan.

Jarac i Lav

Ovo su dva znaka koja vole luksuz, i uživanje u životu u svakom smislu te reči i provode. Jedna stvar je presudna za ovakav spoj, a to je da Jarac prepusti Lavu da bude vođa veze, i onda će moći da žive srećno jako dugo.

 

 

Jarac i Devica

Ovde je naglašeno da svako želi više ljubavi nego to ono drugo može da pruži. Ako se ti zahtevi budu smanjili, i bude više tolerancije onda će moći da žive u skladnoj vezi jako dugo, ali je potrebno vreme dok se kockice ne poklope.

Jarac i Vaga

Ovo su dve osobe koje se retko sreću. Ako se pak tako nešto i dogodi biće skladno prijateljstvo. Ako se pak dogodi neki pokušaj veze sve će to jako kratko trajati, tako da je najbolje ništa ne pokušavati u emotivnom pravcu.

Jarac i Škorpija

Nemojte dozvoliti da vas jačina strasti dovede do takvog stadijuma da ne možete bez ove osobe. Ovde su svađe prisutne od prvog dana, kao i ogromna ljubomora i posesivnost, tako da treba voditi računa koliko se duboko ulazi u ovu vezu.

Jarac i Strelac

Ovo je spoj gde su jedno drugome i te kako potrebni. Jarac je potreban Strelcu jer ga smiruje, a Strelac Jarcu jer unosi promene u njegovom životu. Uz potrebnu toleranciju mogu jako lepo funkcionisati.

Jarac i Jarac

Ovde ljubav nije moguća makar ne ona dugotrajna. Mogu biti prijatelji, i to je sve, tako da je pametno da se to tako shvati i da se ne pokušava ništa više od toga.

Jarac i Vodolija

Ovo je spoj gde je Jarac posesivan, a Vodolija slobodoljubiva. Na tom planu se nikad neće složiti, osim ako se ne sretnu u kasnijim godinama. Prijateljstvo je najbolja soliucija.

Jarac i Ribe

Jarac je vredan i to Ribama i te kako imponuje, dok su Ribe jako emotivne i tu ljubav koju pružaju Jarcu ne može ništa zameniti. Moguće su svađe ako dodje do krize zbog samog novca, jer je Riba dosta neodgovornija po pitanju samog posla nego što je to Jarac.

 


Nenad Vidojević

Autor: Nenad Vidojević

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Nenad Vidojević klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar