Jarac: Slaganje sa drugim znacima

Ukoliko ste rođeni u znaku Jarca ili poznajete osobu rođenu u ovom znaku, ovaj teks će Vam dati dosta korisnih informacijama... 

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Nenad Vidojević


Opcija 82

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

NENAD datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Nenad Vidojević

Jarac i Ovan

Ovo su dva različita znaka, ali i izuzetno tvrdoglava. Tvrdoglavost je u toj meri velika da čak vremenom može doći i do fizičkog obračuna ove dve osobe, tako da je pametnije ne ulaziti u ovakvu vezu.

Jarac i Bik

Ovde su naglašena dva slična temperamenta, i ove dve osobe mogu živeti zajedno, i biti srećni, ali je jedini uslov za tako nešto da se ljubomora izbaci, jer je jedina koja može biti prepreka stabilnoj vezi.

Jarac i Blizanci

Ovo su dve osobe za koje je zajedničko iztraživanje samog života, ali i izuzetan intelekt. Emotivno su dva različita sveta tako da zbog tih nekih pogleda na život teško da se mogu uklopiti.

Jarac i Rak

Ovo su dva suprotna znaka ali se ipak privlače. Potrebno je vreme kako bi se uskladili u pravoj meri. Jarac je hladan i suzdržan, dok je Rak topao i i emotivan.

Jarac i Lav

Ovo su dva znaka koja vole luksuz, i uživanje u životu u svakom smislu te reči i provode. Jedna stvar je presudna za ovakav spoj, a to je da Jarac prepusti Lavu da bude vođa veze, i onda će moći da žive srećno jako dugo.

 

 

Jarac i Devica

Ovde je naglašeno da svako želi više ljubavi nego to ono drugo može da pruži. Ako se ti zahtevi budu smanjili, i bude više tolerancije onda će moći da žive u skladnoj vezi jako dugo, ali je potrebno vreme dok se kockice ne poklope.

Jarac i Vaga

Ovo su dve osobe koje se retko sreću. Ako se pak tako nešto i dogodi biće skladno prijateljstvo. Ako se pak dogodi neki pokušaj veze sve će to jako kratko trajati, tako da je najbolje ništa ne pokušavati u emotivnom pravcu.

Jarac i Škorpija

Nemojte dozvoliti da vas jačina strasti dovede do takvog stadijuma da ne možete bez ove osobe. Ovde su svađe prisutne od prvog dana, kao i ogromna ljubomora i posesivnost, tako da treba voditi računa koliko se duboko ulazi u ovu vezu.

Jarac i Strelac

Ovo je spoj gde su jedno drugome i te kako potrebni. Jarac je potreban Strelcu jer ga smiruje, a Strelac Jarcu jer unosi promene u njegovom životu. Uz potrebnu toleranciju mogu jako lepo funkcionisati.

Jarac i Jarac

Ovde ljubav nije moguća makar ne ona dugotrajna. Mogu biti prijatelji, i to je sve, tako da je pametno da se to tako shvati i da se ne pokušava ništa više od toga.

Jarac i Vodolija

Ovo je spoj gde je Jarac posesivan, a Vodolija slobodoljubiva. Na tom planu se nikad neće složiti, osim ako se ne sretnu u kasnijim godinama. Prijateljstvo je najbolja soliucija.

Jarac i Ribe

Jarac je vredan i to Ribama i te kako imponuje, dok su Ribe jako emotivne i tu ljubav koju pružaju Jarcu ne može ništa zameniti. Moguće su svađe ako dodje do krize zbog samog novca, jer je Riba dosta neodgovornija po pitanju samog posla nego što je to Jarac.

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 11 + 15 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop