Koji će Vas horoskopski znak privući ovog leta?!

Bliži se leto, a sa njim i vrele, letnje ljubavi. Na koga ćete "bacit oko" ovog leta?! 

Autor: Ruža Ružanović komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

 

Ovan
Vaše strasti i simpatije mogu biti usmerene na pripadnike znaka Strelca… Jasno je da se sa njima veoma dobro slažete i da delite zajednička interesovanja, imate sličan vatreni temperament!

Bik
Vama prijaju Device, njihova praktilnost i organizacija bi vam dobro došla u svakodnevnom životu. Dobar ste spoj i možete postići mnogo toga zajedno jer se razumete jako dobro.

Blizanci
Lav će osvojiti vase srce! Svojom toplinom i muževnom energijom vam daje podsticaj da se i vi razvijate i da napreujete, podržaće vase ambicije. Nećete pogrešiti ako uđete u vezu sa njim.

Rak
Sa Škorpijom vam nikada neće biti dosadno! Vama pripadnici ovog znaka prijaju, u vaš život unose strast i uzbuđenje koje je nedostajalo. Flert može trajati ali kada uđete u vezu, uživaćete!

Lav
Prija vam Blizanac ali vam prija i Ovan! Na vama je izbor, moguće je da ćete se neko vreme dvoumiti… Ženskim Lavicama prija energija Ovna iako nije tajna da zbog prenaglašenih strasti ulazite i u konflikte.

Devica
Počatk nove ozbiljne veze sa Jarcem je pun pogodak! Ženskim Devicama muškarac Jarac može da pruži sigurnost ali možda i finansijsku stabilnost. Muškim Devicama odgovara žena Bik.

Vaga
Svojim originalnim pristupom i veselim savom će vas osvojiti Vodolija! Odaberite njega i imaćete veoma uzbudljivo i strastveno leto!

Škorpija
Ženskim Škorpijama prija muškarac Riba koji ume da im pruži emocije i da obuzda njihov temperament! Muškim Škorpijama prijaju Račice koje ispunjavaju njihov ideal ženstvene i nežne partnerke!

Strelac
Sa Ovnom ne možete da pogrešite! Razumete se u svemu, pa i u krevetu ali u potrebi za tim da uživate u novim avanturama… Možete imati veoma kvalitetan odnos u kom ćete oboje uživati!

Jarac
Devica ili Bik su idealan izbor za vas! Težite stabilnosti i razmišljate o stvaranju sopstvene porodice, pa sa nekim od ova dva znaka najlakše možete postići svoje emotivne ciljeve.

Vodolija
Podjednako društvena je Vaga koja vam može pomoći i da neke stvari sagledate iz drugog ugla i koja vas može naučiti kako da pravite compromise zarad zajedničkog dobra!

Ribe
Škorpija vam daje uzbuđenje ali i ljubav koju ste tražili… Oni umeju da se žrtvuju za ljubavni ideal koji vi nosite u sebi. Možete uživati u bajkovitim, romantičnim zajedničkim trenucima.

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-09-03
wh0cd141277


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 12 + 10 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop