Koji će Vas horoskopski znak privući ovog leta?!

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Koji će Vas horoskopski znak privući ovog leta?!

 

Ovan
Vaše strasti i simpatije mogu biti usmerene na pripadnike znaka Strelca… Jasno je da se sa njima veoma dobro slažete i da delite zajednička interesovanja, imate sličan vatreni temperament!

Bik
Vama prijaju Device, njihova praktilnost i organizacija bi vam dobro došla u svakodnevnom životu. Dobar ste spoj i možete postići mnogo toga zajedno jer se razumete jako dobro.

Blizanci
Lav će osvojiti vase srce! Svojom toplinom i muževnom energijom vam daje podsticaj da se i vi razvijate i da napreujete, podržaće vase ambicije. Nećete pogrešiti ako uđete u vezu sa njim.

Rak
Sa Škorpijom vam nikada neće biti dosadno! Vama pripadnici ovog znaka prijaju, u vaš život unose strast i uzbuđenje koje je nedostajalo. Flert može trajati ali kada uđete u vezu, uživaćete!

Lav
Prija vam Blizanac ali vam prija i Ovan! Na vama je izbor, moguće je da ćete se neko vreme dvoumiti… Ženskim Lavicama prija energija Ovna iako nije tajna da zbog prenaglašenih strasti ulazite i u konflikte.

Devica
Počatk nove ozbiljne veze sa Jarcem je pun pogodak! Ženskim Devicama muškarac Jarac može da pruži sigurnost ali možda i finansijsku stabilnost. Muškim Devicama odgovara žena Bik.

Vaga
Svojim originalnim pristupom i veselim savom će vas osvojiti Vodolija! Odaberite njega i imaćete veoma uzbudljivo i strastveno leto!

Škorpija
Ženskim Škorpijama prija muškarac Riba koji ume da im pruži emocije i da obuzda njihov temperament! Muškim Škorpijama prijaju Račice koje ispunjavaju njihov ideal ženstvene i nežne partnerke!

Strelac
Sa Ovnom ne možete da pogrešite! Razumete se u svemu, pa i u krevetu ali u potrebi za tim da uživate u novim avanturama… Možete imati veoma kvalitetan odnos u kom ćete oboje uživati!

Jarac
Devica ili Bik su idealan izbor za vas! Težite stabilnosti i razmišljate o stvaranju sopstvene porodice, pa sa nekim od ova dva znaka najlakše možete postići svoje emotivne ciljeve.

Vodolija
Podjednako društvena je Vaga koja vam može pomoći i da neke stvari sagledate iz drugog ugla i koja vas može naučiti kako da pravite compromise zarad zajedničkog dobra!

Ribe
Škorpija vam daje uzbuđenje ali i ljubav koju ste tražili… Oni umeju da se žrtvuju za ljubavni ideal koji vi nosite u sebi. Možete uživati u bajkovitim, romantičnim zajedničkim trenucima.

 


Ruža Ružanović

Autor: Ruža Ružanović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Ruža Ružanović klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar