Koliko Vas privlači koji horoskopski znak?

Od svih horoskopskih znakova, neki Vas privlače više od ostalih. Uz pomoć ovog teksta saznajte na koje horoskopske znake ste slabi. 

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

 

Pripadnici znaka Ovna, traže stabilnu, energičnu osobu, koja će biti spremna na sve, ali isto tako žele sebe da izbace u prvi plan, ako naprave balans u ove dve kontradiktorne stvari, imaće vecu mogućnost emotivnog ispunjenja.

Pripadnici znaka Bika traže garanciju u ljubavi, stabilnog i smirenog partnera, ali ako shvate da je garancija u bilo čemu relativan pojam, otvoriće vrata emotivnom ispunjenju.

Pripadnici znaka Blizanca, traže vesele, energične, komunikativne osobe, ali imaju manu da slabo slušaju već volje vise da pričaju svašta nesto, ako savladaju moć da i saslušaju, pre ce spaziti osobu koja će ih emotivno ispuniti.

Pripadnici znaka Raka traže osobu koja ce ih emotivno ispuniti, koja je romanticna nezna,, ali tu lezi caka, moraju nauciti i da pruzaju emocija, da vise arzmisljaju da nekom daju to sto traze, onda ce isto to dobiti i za uzvrat.

Pripadnici znaka Lava, traze galantnu osobu koja ce biti primetna,markantna, ali u isto vreme sebe žele da stave u centar pažnje. Ako ovde ostvare balans i shvate da su svi na svoj naćin u centru pažnje, imaće veće sanse za emotivno ispunjenje.

Pripadnici znaka Device, se vezuju za detalje, privlače ih neke sitnice kod partnera, ali te sitnice nisu garancija kompletnog kvaliteta neke osobe. Kada ostvare balans da umesto sitnica prouče suštinu, lakše ce doći do osobe koja ih može emotivno ispuniti.

Pripadnici znaka Vage, traže harmoniju, fine manire, kultutnu osobu, stabilnog karaktera, ali su sami po sebi sumnjičavi i lose organizaovani. Moraju dati partnerima osećaj sigurnosti, da pokazu šta žele a ne da se stalnio menjaju, i eto zdravog emotivnog kanala.

 

 

Pripadnici znaka Škorpije reaguju na strasti, harizmu, a posle se čude što tu nešto nije uredu kada opadne strast, Da bi ostvarile emotivno ispunjenje, pored toga što vide šta ih privlači, trebaju biti malo otvoreniji, da bi se i partneri otvorili i samim tim aktivirali obostrane emocije.

Pripadnici znaka Strelca, tarže veselu osobu, društvenu, komunikativnu, ali moraju shvatiti da prvo trebaju naučiti da prate sami sebe, da bi ih partner mogao pratiti i pokazati emocije.

Pripadnici znaka Jarca traže stabilne osobe, ali to gledaju na kontu karijere i materijalnog stanja partnera, taj parametar nema veze sa emocijama. Zato im se desi da ostvare materijalnu stabilnost kroz partnerski odnos ali da su emotivno prazne, Moraju preispitati sistem vrednosti na polju emocija.

Pripadnici znaka Vodolije traŽe nepredvidljivu, nesvakidašnju osobu, ali u istom trenutku su veliki individualci. Da bi osetili emotivno ispunjenje moraju shvatiti da u partnerstvu težnja ka slobodi, vodi ka samoci, povlačenja partnera, a ne emotivnog spajanja.

Pripadnici znaka Ribe veruju u univerzalnu ljubav, traže nešto idealno, a zbog svoje idealziacije upadnu u zamku i posle kraceg vremean im nije jasno sa kim su u vezi, pitaju se gde je ona osoba sa kojom su ostvarili vezu. Ta osoba je bila tu i u samom startu to je ista osoba,. Poenta je da ne stvaraju idealizaciju onoga sto zele, vec da otvore oči i da puste partnera da pokaže ko je, i ako im se takav svidi eto ga uslov za razvoj emocija.

 

 

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 12 + 1 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop