Dečiji horoskop

Autor: komentara 0 Dečiji horoskop

Dete Ovan

Vođa u srcu

Ne treba da se iznenadite ako su se vaš sin ili ćerka Ovan rodili pre termina porođaja, deca Ovnovi uvek se guraju napred ispred svih. Uvek sa pitanjem "Jesmo li već stigli?", uvek su nestrpljivi da stignu gde su krenuli!

Deca Ovnovi poseduju strast, kreativnost i nemirnu prirodu. Oni izgleda imaju više energije nego druga deca, sa vitalnošću koja je vezana za njihovu prirodnu hrabrost. Njihov atribut ja prva/prvi može biti izazov za sve koji su povezani sa njihovim dobrim raspoloženjem i čestim izrazima samonapretka.

Legendarni sa njihovom jednostavnim iskrenim stavovima, deca Ovnovi govore ono što stvarno vide. Mogu preći granice zato što su prirodno impusivni i ne pretenduju da gledaju pre nego što nešto urade.

Kao roditelj malog Ovna, verovatno vam nisu strani ispadi besa. Da, deci Ovnovima teško je da kontrolišu svoje emocije, ali postoji i pozitivna strana svega toga: ne skupljaju sve u sebe. Kada prođe kriza, prolazi i njihov bes.

Deca Ovnovi su odlični u započinjanju nekog velikog projekta ali ne i u njegovom privođenju kraju, na vama je da budete strpljivi i da nežno ali čvrsto i dosledno vodite vaše dete i pomognete mu da ostane na koloseku.

Takođe, obezbedite vašem malom Ovnu dovoljo fizičke aktivnosti. Bilo koji vid energične aktivnosti biće im dobar okidač za energiju, još bolje ako je takmičarski sport u pitanju. Ali, budite sigurni da vam dete nosi kacigu ili bili koji drugi štitnik. U njihovoj večitoj žurbi, deca Ovnovi su podložni slučajnim povredama.

Dete Bik

Stvoreni za udobnost, ne za brzinu

So zemlje - to je vaše dete Bik u suštini. Čak i kao malo veći, slatki su, mili i nežni. Takođe, oni pretenduju da budu jaki i srčani.

Upoznajte vaše dete sa spoljnim svetom što pre možete. Mali Bikovi uživaju u prirodnom okruženju. Starija deca Bikovi često uživaju u malim baštama, sa biljkama ili životinjama oko kojih treba da brinu i prilično su vredni i dosledni u ispunjavanju svojih dužnosti.

Deca Bikovi saznaju o svetu putem čula: Oni obožavaju način na koji nešto ima ukus, osećaj, zvuk ili miris. U stvari, od momenta kada se rode oni vole da jedu- mada mogu stvoriti kratku listu omiljene hrane i tvrdoglavo odbijati bilo šta drugo da jedu. Ako je tako, nemojte brinuti! Mirno im ponudite svu zdravu hranu i oni će eventualno odbiti neke. Izbegavajte slatke grickalice, koje mogu ometati zdrav i prirodan apetit.

Čak i kao vrlo mali, mladi Bikovi su praktični i dobri sa novcem. Osnovne potrebe za ljude u znaku Bika svih uzrasta je bezbednost. Male bebe Bikovi vole da se drže i maze u naručju, što ih čini sigurnim. Neka deca Bikovi su nametljiva, dok druga razvijaju vezanost za neko ćebe ili drže nešto što je njihova svojina. Neka vaša ljubav bude njihov raj.

Deca Bikovi ne žure. U stvari, oni su stvarno spori, a vi bi kao roditelji trebali da naviknete njihovu narav na vaše obaveze. Ne nagomilavajte previše aktivnosti u jedan dan i ne očekujte da se vaš mali Bik uskladi sa vašim tempom. To se neće dogoditi.

Dete Blizanac

Brz i žustrog uma

Vaše dete Blizanac će vas gledati svetlim i veselim očima, čineći vas nasmejanima jer im je jasno da se svašta u njihovim glavicama dešava. Ako počnu da pričaju u najranijem uzrastu, oni jednostavno tako izražavaju svoju prirodu!

Deca Blizanci nastoje da budu komunikativni, šarmantni i socjalni, ali čak iako je vaše dete Blizanac mirnije i dalje je oštroumno, radoznalo i mentalno angažovano sa ostatkom sveta oko njih. Obezbedite uvek vašem detetu puno knjiga i puzli da biste stimulisali njihov um, i dajte im dovoljno prostora i materijala za svoje mnoge projekte.

Deca Blizanci vole sve što je novo i nastoje da se prestroje sa jedne aktivnosti na drugu u istom momentu. Čim savladaju nove izazove, uskoro će im ta biti dosadna pa će se ubrzo prestrojiti na novu. Njihovo raspoloženje takođe može da se promeni za tren oka.

Mnoga deca Blizanci su često neodlučni ili menjaju brzo svoje misli. Druga strana medalje je njihova prilagodljivost. Deca Blizanci često vole različito iskustvo u dubini razmišljanja, ali kao njihov roditelj, možete im pomoći da se fokusiraju i razviju posebnu oblast kojom će vladati.

Vaš Blizanac će biti briljantan u čitanju, pisanju i raspravama, debatama, kao i za sve ostalo što zahteva spretnost, recimo sviranje klavira. U skladu sa njihovim različitim interesovanjima, deca blizanci će imati puno prijatelja i često će biti centar dešavanja.

Dete Rak

Osetljiva duša

Vaše dete rak je najudobnije kod kuće, okruženo porodicom ili kućnim ljubimcima, sa poznatim znacima, zvukovima i mirisom. Ako je vaš porodični život više avanturistički, dete Rak će morati imati nešto čvrsto na šta će moći da se usidri kao sidro: omiljeno meko ćebence, možda, ili gomilu plišanih životinja.

Tradicije, rituali i rutine takođe gode vašem detetu Raku, tako da je izuzetno važno da porodično obavljate glavne obroke redovno i održavate večernje rutine konstantno. Dete Rak je po prirodi oprezno i osetljivo i lako mogu postati preopterećeni u bučnim, haotičnim situacijama. Vaš mališan će možda više voleti mirno poslepodne dok pečete zajedno kolačiće.

Dajte vašem detetu raku malu biljku ili kućnog ljubimca da se o njima brine, i oni će skoro instinktivno znati šta da rade. Briga je u prirodi Raka, pa se nemojte izenaditi ako vaše dete bude donosilo kući pse ili mace lutalice koje budu našli usput. Vaš posao kao roditelja biće da obezbedite detetu stabilan dom i dosta pažnje i ljubavi, jer je emotivna sigurnost jedna od osnosvnih potreba deteta Raka.

Hrana je takođe važna za dete Raka. Oni najbolje jedu redovnu, zdravu i jednostavnu ishranu. Izbegavajte bogate ili teške namirnice koje mogu uznemiriti njihov osetljiv digestivan sistem.

I na kraju, dajte im privatnost. Deca Rakovi su mnogo više emotivno ranjivi nego druga deca, i kad se osećaju ugroženo, uvući će se u sebe u svoju ljušturu sve dok im se ne bude činio svet ponovo sigurnim. Pustite ih da se sami zaštite na svoj način, onda ih nežno podstičite da pričaju o svojim osećanjima.

Dete Lav

Lavlja odanost

Toplina, lojalnost i velikodušnost su samo neke od mnogih sjajnih karakteristika vašeg deteta Lava. Deca Lavovi su entuzijasti i nežni, oni proživljavaju život celim srcem.

Osetljivi, ponosni i često sa samo malo uzaludnim postupcima, Deca Lavovi se čine kao da imaju lavlje srce spolja, ali oni su ustvari više ranjivi emotivno. Jedna oštra reč može poremetiti Lavovo samopouzdanje, tako da ćete morati voditi računa kako razgovarate sa vašim detetom Lavom, pogotovo kada je vreme za disciplinu.

Lavove osnovne potrebe uključuju pažnju i odobravanje, a dete Lav će uraditi ono što je potrebno da obezbedi poštovanje svojih roditelja, prijatelja i svih u okruženju. Ovi mališani imaju prirodan talenat za dramatiku. Možda će vaše dete od ranog uzrasta predstavljati delove nekih izmišljenih predstava, ili ćete ga/je videte kako se gleda u ogledalu često se presvlačeći u šarene krpice.

Baš kao što kritika može raniti njihovu dušu, Deca Lavovi će napredovati na komplimentima i priznavanju njihovih postignuća. I oni će verovatno tražiti stalno priznavanje kroz detinjstvo i zrelo doba: vaš Lav može brzo postati glavna zvezda u školiskom horu, fudbalskom timu, ili bilo kojoj drugoj aktivnostu koja će im omogućiti da blistaju.

Nagradite mnoge prednosti vašeg deteta, uključujući i njihov dubok osećaj lojalnosti i moralnosti. Oni možda neće biti svesni da su ove unutrašnje nadarenosti mnogo važnije za divljenje od njihove sposobnosti da zadive druge humorom ili dobrim izgledom.

 

Dete Devica

U potrazi za savršenstvom

Praktičnost i svesna pažnja na detalje su dve najpoznatije osobine, čak i od najranijeg uzrasta. Možda ćete primetiti kako vaše dete organizuje igračke ili čuva svoj džeparac da kupi neki dugo željeni predmet dok druga deca troše svoj novac na trenutna zadovoljstva.

Vaša mala Devica najverovatnije neće biti neozbiljna. Umesto toga, ona će meriti prednosti i mane u nekoj situaciji i postupaće onako kako smatraju da ima najviše smisla. Deca Device imaju visoke standarde i prirodno su oprezni, pa mogu izgledati kao da su probirljivi i rezervisani, ali to je jednostavno zbog toga što oni vole da stoje po strani pre nego što se prključe nekoj situaciji.

Vaše dete Devica je pomagač po prirodi. Oni cene redosled i iskreno žele da budu pomoć porodici i, kasnije, celom svetu, što je osobina koju treba hvaliti i razvijati.

Kao roditelja deteta Device, moraćete da smanjujete očekivanja savršenstva vašeg deteta sa porukom da je ponekad, dovoljno dobro ono što im treba. Izgradite njihovo poverenje koliko god možete.

Pomozite vašem detetu Devici da se relaksira i uživa u jednostavnim zadovoljstvima u životu provodeći dosta vremena napolju, odlazeći na plivanje ili šetajući po šumi. Uravnotežena ishrana, određeni termini odmora i spavanja će biti izuzetno važni za vaše dete, koje ima tendenciju da bude prilično osetljivo i zabrinuto. Bilo šta što omogućava relaksaciju će pomoći vašem detetu da ostane smireno i koncentrisano.

Dete Vaga

Mirotvorac a ne borac

Bilo gde da je tenzija u kući, vaše dete Vaga će se prestrojiti na mirotvorca. Dete Vaga želi da se svi dobro slažu, i konflikti ih uznemiruju. Ako su rođeni u bučnoj i izražajnoj porodici, moraće naučiti da se afirmišu u takvom okruženju, što je vrlo teško za decu ovog horoskopskog znaka.

Generalno, harmonija je glavna briga za decu Vage, i oni će uraditi sve kako bi to i obezbedili. To uključuje nežnost prema roditeljima, braći, sestrama ili drugarima.

Deca Vage instinktivno razumeju kada im stariji govore o crtanju po zidovima. Oni su slatki i prirodno ljubazni. Ali, njihova potreba da ugode drugima može ih odvesti do problema.

Mogu biti neodlučni, u brizi da će njihova odluka nekom smetati ili će nekom povrediti osećanja. Njima je takođe teško da navode svoje mišljenje na pouzdan način, što znači da će dopustiti drugarima da vladaju nad njima jer se oni trude da svakome ugode.

Sa svetlije strane, njihove urođene socijalne veštine i jak osećaj za pravdu ih čini dobrim drugarima. Oni takođe imaju dobro razvijen osećaj ravnoteže i prefinjen ukus čak i u ranom uzrastu.

Prirodni pregovarači, deca Vage se ističu u povezivanju ljudi, stvaranju saradnje i traženju kompromisa pre nego sukoba. Kao roditelj Vage, vaš posao uključuje da ih pažljivo podučavate da su povremene nesuglasice prirodne i neizbežan deo naših života. Pomozite im da izgrade samopouzdanje i da shvate da to što su različitog mišljenja i pouzdani nije isto što i ofanzivni i tvrdoglavi.

Dete Škorpija

Povučeni i misteriozni

Mirna voda breg roni savršeno opisuje vaše dete Škorpiju. Mirni koliko mogu izgledati, imaju puno toga što se dešava ispod površine. Kao njihov roditelj, možda nikada nećete saznati sve u vezi sa vašom malom Škorpijom, jer ova deca retko otkrivaju sve.

Deca Škorpije su snažne volje, strastveni i intenzivni i potreba da se osećaju sigurnim vodi ih do kontrolisanja sebe i drugih. Jake, dugotrajne emotivne veze su jedna od njihovih primarnih potreba, ali, tvrdoglavo mogu testirati trajnost veze, često bez shvatanja da to rade.

Vaše dete Škorpija možda će biti nežno, povučeno, posvećeno, opsesivno, puno ljubavi i manipulativno. Škorpije imaju takav raspon dubine osećanja da ćete možda osećati da vaše dete izražava samo gornji sloj istinskih osećanja i da ćete ih mnogo bolje razumeti samo ako vam dopuste da im priđete bliže.

Deca Škorpije napreduju sa životnim misterijama i imaju talenat za razumevanje tuđih motivacija. Možda će voleti da čitaju neizvesne priče ili da gledaju horor filmove od ranog uzrasta, imaće kompleksna prijateljstva koja će dugo trajati.

Vrlo je lako da deca Škorpije budu uvučeni u opsesivno, osvetoljubivo ponašanje, kao i da kontrolišu tuđe ponašanje, pa učite vaše dete koliko je važno da praštaju kao i da uravnoteženo se ponašaju prema ljudima. Ako ih pažljivo vodite, možete pomoći vašoj Škorpiji da razvije interesovanja koja će pomoći široj okolini, jer oni sa sobom nose dobru koncentraciju, volju i odlučnost.

Dete Strelac

Avanturista u srcu

Vaše dete Strelac je rođeno kao avanturista. Za decu Strelce, život se svodi na iskustvo. Oni žele da uđu u svet i ceo ga progutaju, tj. iskuse.

Ako se vaša beba Strelac nađe u svim mogućim neprilikama i pre nego što počne da priča, nemojte se iznenaditi! Deca Strelci vole da istražuju i prekoračuju granice koje su im roditelji postavili.

Osnovne potrebe vašeg deteta Strelca su učenje i razumevanje, i kao njihovi roditelji, možete im u tome pomoći stvarajući im život zabavnim, raznovrsnim i što je više moguće podsticajnim. Porodični odmori će im biti omiljeni, jer će moći dugo da se igraju napolju raznih avanturističkih igara i, naravno, žmurke.

Vaše dete Strelac je rođeni atletičar i moraće da poradi na stvaranju viška energije kako bi uspelo da izvede sve što zamisli i poželi. Uključite ih u fudbalski tim ili na plivanje ili ih odvedite na duge šetnje šumom.

Njihovi umovi imaju potrebu za dosta stimulacije, takođe, pa opskrbite vaše dete Strelca sa dosta knjiga za čitanje i dokumentarnih emisija na DVD-u , odvedite ih u muzej, zoo vrt ili umetničku galeriju što češće je moguće. Prepustite im njihovu potrebu za slobodom i uključite ih u dugačke rasprave, gde ćete primećivati njihov jedinstven karakter.

I na kraju, deca Strelci nastoje da budu bistri, veseli, optimistični, i otvoreni, što znači da će oni imati širok krug drugara. Ne očekujte da će rođendanske žurke vašeg deteta Strelca biti male, intimne prirode- jednostavno postoji jako puno ljudi koji vole da su u društvu vašeg deteta!

 

Dete Jarac

Pripremljeni za uspeh

Popodnevno spavanje, igre pretvaranja, maskiranja i skrivalice- ovakve stvrai možda neće biti na vrhu spiska vašeg deteta Jarca. Ova deca su previše brza da bi trošila vreme na nešto tako neozbiljno!

Deca Jarčevi od ranog uzrasta su praktični i dobro orjientisani, voljni su da rade vrlo teško da bi dobili rezultate koje očekuju. Možda će vrlo rano znati šta će biti kad porastu. I ako su sporiji u razvoju ili izaberu praktičan interes, ne brinite, deca Jarčevi napreduju kako rastu.

Deca Jarčevi su organizatori. Uspeh i odobravanje svrstavaju među svojim primarnim potrebama. Oni žele da drugi ljudi vide kako su oni pametni, vredni radnici i kompetentni, treba da ih nagrađujete i hvalite često.

Davanje vašem detetu Jarcu džeparac i povećavanje sa svakim rođendanom je odličan način da ih naučite vrednostima novca. Nemojte se iznenaditi ako vidite da vaš Jarac čuva novce u kasici prasici i koristi ih samo za povremene i vredne stvari.

Vaše dete Jarac će biti divan i odličan stariji brat ili sestra, jer ovaj znak poseduje prirodan osećaj odgovornosti. Probajte da ih ne preopterećujete sa previše odgovornosti u vrlo ranom uzrastu, međutim, bez obzira na to koliko dobro izgledaju oni se dobro snalaze u tom zadatku! Čak i najozbiljnija deca treba da se igraju i imaju pauze!

Takođe, probajte da naučite vaše dete Jarca prednosti fleksibilnosti. U suprotnom, biće lako vašem deteu da upadne u strogod načina viđenja sveta i njihovog postojanja u njemu.

deciji-horoskop

Dete Vodolija

Prilično ne obični

Marširanje uz zvukove sopstvenog ritma, opisuju vaše dete Vodoliju. Ovi mališani su neobični do srži i iznenadiće vas više puta svojom inventivnošću i originalnošću.

Deca Vodolije su prilično društvena i nastoje da imaju puno društva i što šireg porekla i drugačijih kultura su njihovi prijatelji to bolje.

Decu Vodolije privlači raznolikost i nova iskustva. Vaša mala Vodolija možda će voleti neobičnu hranu koju druga deca neće ni da probaju- tanke ljute papričice, jake sireve, sirove ostrige ili razne oblike- ili će provesti sate u svojoj sobi, smišljajući nešto tehničko, funkcionalno i neverovatno.

Težnja za sopstvenom slobodom i individualnosti su među najosnovnijim potrebama deteta Vodolije, a kao roditelj male Vodolije, pružite im obilje prostora i autonomije. Ako im nije dozvoljeno da se izraze onako kako se oni vide, deca Vodolije mogu postati buntovni ili alternativno, tvrdoglavi i tiho depresivni.

Dopustite vašem detetu da se oblači samo što je ranije moguće, i dajte im dosta knjiga, umetničkog materijala, i drugih alata da bi negovali svoju jedinstvenu kreativnost. Deca Vodolije su prilično inteligentni. Prirodno su progresivni u razmišljanju i njihovoj prespektivi sveta, pa možda postanu odlični u rešavanju problema.

Možda će vas dete Vodolija iznenaditi sa njihovim interesovanjima i životnim izborima, ali ako možete ostati otvoreni prema načinu rada njihovog uma, ubrzo ćete videti da je vaš mali genije bio u pravu. Ovoj deci samo treba vreme da pronađu najbolji mogući način da izraze svoju briljantnost.

Dete Riba

Sanjalica

Duboke kreativne imaginacije poboljšavaju vašem detetu Ribi iskustvo o životu, prožeto različitim tonovima i svetlucavim mogućnostima. Možda ćete primetiti vaše dete Ribu kako gleda samo u jednu tačku ne radeći ništa, ali svašta se dešava u njihovom neshvatljivom umu - osećanja, impresije i delići intuicije upleteni zajedno u jedan bogati mozaik percepcije.

Deca Ribe su neverovatno nežni i saosećajni i treba im dodatna pažnja od roditelja. Vaša mala Riba možda će želeti da vam non stop pomaže još od ranog uzrasta i stalno će imati potrebu i tražiće mnogo zagrljaja, poljubaca i ohrabrenja kako budu bivali stariji.

Deca Ribe se često služe instinktom nego logikom i više su zainteresovani za svoje snove ili fantastiku nego za realan život. Kao roditelj deteta Ribe, možete mu pomoći da izgradi svoju realnost, jer je bekstvo od realnosti tipično za ovaj znak.

Tako da su oni idealisti. Vaše dete Riba možda ima velike vizije o tome kako način života može i treba da izgleda, a moguće je da će ih surova realnost srušiti.

Pošto je vaša mala Riba tako emotivno osetljiva (kao i psihički i fizički), moraćete biti pažljivi u vezi sa izborom ljudi i uticajima kojim izlažete vaše dete i kako to na njih utiče. Nemojte se iznenaditi ako vam dete Riba dovede malo mače ili druge prijatelje kojima je potrebna pomoć. Njihov kapacitet da vole je ogroman- ponekad im je to i mana.

Vaše dete Riba mora se zaštititi od drugih ljudi koji žele da iskoriste njihovo davanje i lakovernu prirodu, a to je jedna oblast u koju, kao roditelj, možete zaći.


Autor:

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar