Podznak: Osnovne karakteristike

Saznajte koje su karakteristike Vašeg podznaka u nastavku teksta.

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

PODZNAK OVAN

Srednjeg rasta, mršavije građe, duguljastog lica i vrata. Često imaju beleg ili ožiljak na glavi ili licu. Guste trepavice, oštar pogled, oči sive ili sivkasto-braon. Kovrdžava ili talasasta kosa koja varira od tamne do svetlosmeđe. Veoma hrabre i impulsivne osobe, ako imaju dobro postavljen Mars u natalnoj karti, mogu biti veoma uspešni.

PODZNAK BIK

Niski ili srednje visine, prepoznaju se najčešće po širokim ramenima. Četvrtastog su lica i četvrtaste gradje tela. Imaju kratak jak vrat, široko čelo, pune usne i obraze. Tamne oči, tamnu kosu. Okrugle i upadljive oči. Društveni su i simpatični, mogu biti veoma popularni ako je Venera u dobrim aspektima.

PODZNAK BLIZANAC

Nežna figura, brz energičan korak, duge ruke i prsti, lice duguljasto, nežnih crta, tankog nosa, bledunjav ten, svetle ili sivkaste oči brzog pogleda, tamna kosa, najčešće smeđa. Izuzetno sposobni i elokventni, vole da uče. Ako je Merkur dobro položen, uglavnom imaju visoko obrazovanje.

PODZNAK RAK

Nisu izuzetno visoki, skloni su gojaznosti. Imaju okruglo lice i punačke obraze, a ponekad i dupli podbradak. Najčešće imaju mali, skoro dečiji nos. Oči su im sive ili svetloplave. Veoma oprezni sa novcem, emotivni i senzibilni. Često se zatvaraju u sebe. Od položaja natalnog Meseca zavisi kako pokazuju emocije.

PODZNAK LAV

Široka ramena, jake kosti. Mišićavi su. Visoki, ali je gornji deo tela bolje razvijen od donjeg. Gusta kosa, talasasta, gotovo uvek svetla sa tendencijom ka ćelavljenju. Ambiciozni i optimistični ljudi. U zavisnosti od položaja Sunca u natalnom horoskopu, moguće je videti da li ispunjavaju svoje ciljeve ili ne.

PODZNAK DEVICA

Ove osobe su prosečno visoke, ili nešto malo iznad proseka, dobro su građene. Imaju ovalno lice, tamnu kosu, oči i ten. Nos im je pravilan, a prepoznaju se po čvrstom i energičnom hodu. Skloni su cinizmu, iako vrlo praktični i inteligentni. Od položaja Merkura zavisi da li imaju neke nesigurnosti i komplekse.

PODZNAK VAGA

Vrlo su lepo građene, sa izraženim oblinama, ali i sa tendencijom ka gojaznosti u kasnijim godinama. Kosa varira od crne do smeđe dok su oči braon ili plave. Imaju lep ten i mladalački izgled. Zaljubljene u ljubav, uglavnom i voljene. Od položaja Venere u natalnom horoskopu zavisi da li pronalaze bračnu sreću.

PODZNAK ŠKORPIJA

Prosečne visine ili nešto niži, najčešće imaju četvrtasto lice i telo, gustu tamnu kosu koja je ili kovrdžava ili talasasta. Oštroumni su i hrabri, sa velikim izvorom unutrašnje energije. Od položaja Marsa u natalnom horoskopu zavisi na koji način „prazne“ tu energiju, da li su konstruktivni ili destruktivni tipovi.

PODZNAK STRELAC

Visoki, krupni, odlično građeni ljudi. Obično imaju izražajne plave ili zelenkaste oči, čist ten, dok im je kosa smeđa (sve dok ne opadne), a opasnost od ćelavosti za ljude sa ovim podznakom je velika. Humani su, optimistični ali i veoma aktivni na svim životnim poljima. Položaj Jupitera u natalnoj karti određuje koliko sreće mogu imati tokom života.

PODZNAK JARAC

Niska ili srednja visina. Najčešće nepravilan hod, predispozicije za reumatizam i povrede kolena. Ponekad su vrlo mršavi. Imaju dugačak ii na neki način naglašen nos, kratak vrat, kosu crnu ili tamnu. Veoma su izdržljivi, ambiciozni ali imaju i svoje hirove. Od položaja Saturna u natalnom horoskopu zavisi koliko im je težak životni put.

PODZNAK VODOLIJA

Srednje su građe, punački i stabilni. Pokazuju sklonost ka gojaznosti u kasnijim godinama. Imaju dobar, čist ten. Kosa varira od svetlih tonova do potpuno tamne. Najčešće, ljudi sa ovim podznakom izgledaju vrlo lepo i dopadljivi su suprotnom polu. Vrlo su inteligentni i imaju dobru konentraciju. Od položaja Urana u natalnom horoskopu zavisi koliko hiroviti i nagli mogu biti.

PODZNAK RIBE

Srednjeg su rasta ili nešto niži, sa kratkim udovima.Mogu biti korpulentni u starim godinama. Punačko lice, svetao ten. Imaju vodnjikave, ali žive oči, široka i mekana usta, jaku i gustu kosu.. Odlikuju se malim šakama i stopalima. Promenljivi su i podložni raznim uticajima. Od položaja Neptuna i Jupitera u natalnoj karti zavisi koja su im životna polja prioritet.

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 3 + 10 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop