Podznak: Osnovne karakteristike

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Podznak: Osnovne karakteristike

PODZNAK OVAN

Srednjeg rasta, mršavije građe, duguljastog lica i vrata. Često imaju beleg ili ožiljak na glavi ili licu. Guste trepavice, oštar pogled, oči sive ili sivkasto-braon. Kovrdžava ili talasasta kosa koja varira od tamne do svetlosmeđe. Veoma hrabre i impulsivne osobe, ako imaju dobro postavljen Mars u natalnoj karti, mogu biti veoma uspešni.

PODZNAK BIK

Niski ili srednje visine, prepoznaju se najčešće po širokim ramenima. Četvrtastog su lica i četvrtaste gradje tela. Imaju kratak jak vrat, široko čelo, pune usne i obraze. Tamne oči, tamnu kosu. Okrugle i upadljive oči. Društveni su i simpatični, mogu biti veoma popularni ako je Venera u dobrim aspektima.

PODZNAK BLIZANAC

Nežna figura, brz energičan korak, duge ruke i prsti, lice duguljasto, nežnih crta, tankog nosa, bledunjav ten, svetle ili sivkaste oči brzog pogleda, tamna kosa, najčešće smeđa. Izuzetno sposobni i elokventni, vole da uče. Ako je Merkur dobro položen, uglavnom imaju visoko obrazovanje.

PODZNAK RAK

Nisu izuzetno visoki, skloni su gojaznosti. Imaju okruglo lice i punačke obraze, a ponekad i dupli podbradak. Najčešće imaju mali, skoro dečiji nos. Oči su im sive ili svetloplave. Veoma oprezni sa novcem, emotivni i senzibilni. Često se zatvaraju u sebe. Od položaja natalnog Meseca zavisi kako pokazuju emocije.

PODZNAK LAV

Široka ramena, jake kosti. Mišićavi su. Visoki, ali je gornji deo tela bolje razvijen od donjeg. Gusta kosa, talasasta, gotovo uvek svetla sa tendencijom ka ćelavljenju. Ambiciozni i optimistični ljudi. U zavisnosti od položaja Sunca u natalnom horoskopu, moguće je videti da li ispunjavaju svoje ciljeve ili ne.

PODZNAK DEVICA

Ove osobe su prosečno visoke, ili nešto malo iznad proseka, dobro su građene. Imaju ovalno lice, tamnu kosu, oči i ten. Nos im je pravilan, a prepoznaju se po čvrstom i energičnom hodu. Skloni su cinizmu, iako vrlo praktični i inteligentni. Od položaja Merkura zavisi da li imaju neke nesigurnosti i komplekse.

PODZNAK VAGA

Vrlo su lepo građene, sa izraženim oblinama, ali i sa tendencijom ka gojaznosti u kasnijim godinama. Kosa varira od crne do smeđe dok su oči braon ili plave. Imaju lep ten i mladalački izgled. Zaljubljene u ljubav, uglavnom i voljene. Od položaja Venere u natalnom horoskopu zavisi da li pronalaze bračnu sreću.

PODZNAK ŠKORPIJA

Prosečne visine ili nešto niži, najčešće imaju četvrtasto lice i telo, gustu tamnu kosu koja je ili kovrdžava ili talasasta. Oštroumni su i hrabri, sa velikim izvorom unutrašnje energije. Od položaja Marsa u natalnom horoskopu zavisi na koji način „prazne“ tu energiju, da li su konstruktivni ili destruktivni tipovi.

PODZNAK STRELAC

Visoki, krupni, odlično građeni ljudi. Obično imaju izražajne plave ili zelenkaste oči, čist ten, dok im je kosa smeđa (sve dok ne opadne), a opasnost od ćelavosti za ljude sa ovim podznakom je velika. Humani su, optimistični ali i veoma aktivni na svim životnim poljima. Položaj Jupitera u natalnoj karti određuje koliko sreće mogu imati tokom života.

PODZNAK JARAC

Niska ili srednja visina. Najčešće nepravilan hod, predispozicije za reumatizam i povrede kolena. Ponekad su vrlo mršavi. Imaju dugačak ii na neki način naglašen nos, kratak vrat, kosu crnu ili tamnu. Veoma su izdržljivi, ambiciozni ali imaju i svoje hirove. Od položaja Saturna u natalnom horoskopu zavisi koliko im je težak životni put.

PODZNAK VODOLIJA

Srednje su građe, punački i stabilni. Pokazuju sklonost ka gojaznosti u kasnijim godinama. Imaju dobar, čist ten. Kosa varira od svetlih tonova do potpuno tamne. Najčešće, ljudi sa ovim podznakom izgledaju vrlo lepo i dopadljivi su suprotnom polu. Vrlo su inteligentni i imaju dobru konentraciju. Od položaja Urana u natalnom horoskopu zavisi koliko hiroviti i nagli mogu biti.

PODZNAK RIBE

Srednjeg su rasta ili nešto niži, sa kratkim udovima.Mogu biti korpulentni u starim godinama. Punačko lice, svetao ten. Imaju vodnjikave, ali žive oči, široka i mekana usta, jaku i gustu kosu.. Odlikuju se malim šakama i stopalima. Promenljivi su i podložni raznim uticajima. Od položaja Neptuna i Jupitera u natalnoj karti zavisi koja su im životna polja prioritet.

 


Ruža Ružanović

Autor: Ruža Ružanović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Ruža Ružanović klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar