Šta ne voli Vaš horoskopski znak?

Šta treba da izbegavate ako ne želite da iznervirate određeni horoskopski znak? Kako izbeći svađu sa partnerom, prijateljem ili članom porodice? Kada saznate informacije iz teksta, bićete pravi "maher" za međuljudske odnose. 

Autor: Ruža Ružanović komentara 3 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

Ovan 
Ono što im svakako najviše smeta jeste da primaju naređenja od drugih ljudi. Ne delite im savete i nemojte da im pričate šta bi trebali da urade. Oni idu glavom kroz zid za svaku svoju ideju i ne žele da im bilo ko nameće bilo šta. Iz tog razloga su mogući i problemi sa autoritetima.

 

Bik 
Kada jednom donesu odluku u vezi nečega, ne žele Vaše primedbe i komentare. Pored toga, ne vole kada im pokvarite užitak ili zabavu. Ne vole neukusna jela i neukusne ljude. Ne dirajte im hranu!

 

Blizanci 
Nemojte pokušavati da ih sprečite da pričaju i da budu otvoreni, možda nekada i dosadni. Njima je potrebna vaša pažnja i nemojte to da im uskraćujete!

 

Rak 
Rakovi su veoma oprezni i ne vole promene, rizike, bilo šta što bi promenilo neki njihov uobičajen životni tok. Pored toga, nikako i nikada iz bilo kog razloga nemojte da dajete komentare na račun njihove porodice.

 

 


Lav 
Ne vole laži ali ne vole ni da im bilo ko nameće svoju volju. Nemojte da ih pitate koliko novca imaju ili zarađuju. Udelite im neki kompliment i mnogo lakše ćete proći u komunikaciji sa njima.

 

Devica 
Nemojte nikako da ih terate da menjaju svoje navike zbog Vas. Device uglavnom sve podređuju sebi i sopstevnim potrebama i teško se menjaju radi drugih ljudi.

 

Vaga 
Vage ne vole grubosti, konflikte, uvrede... Nemojte baš uvek da ih pitate da daju iskreno mišljenje ili da stanu na bilo čiju stranu jer to neće učiniti.

 

Škorpija 
Ukoliko ikada izgovorite neku uvredu kojom ćete povrediti njenu sujetu, nemojte da se iznenadite ako Vas potpuno izbriše iz svog života. Škorpije takve stvari, kao i prevaru, nikada ne praštaju.Strelac 
Njima svakako ne treba da namećete obaveze koje ne žele, jer neće pristati na to, a Vi ćete izgubiti svoje vreme. Pored toga, ne vole da ih bilo ko smiruje ili ućutkuje.

 

Jarac 
Ne vole neozbiljne i detinjaste ljude. Ne razumeju hirovite i neodgovorne poteze koje oštro osuđuju. Pored toga, ne vole kada ih bilo ko požuruje radi bilo čega...

 

Vodolija 
Nemojte da odlažete bilo šta što oni zatraže, jer je čekanje ono što Vodolije ne podnose. One su večito pod stresom i u njihovom rečniku ne postoji reč “strpljenje”.Ribe 
Nemojte da ih ignorišete ili da potcenjujete njihove emocije. Te dve stvari Ribe nikako ne mogu da podnesu. Važno je da im uvek pružite dovoljno razumevanja i nikako nemojte da ih nazivate nerealnim!

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-09-06
wh0cd1904659


2017-09-05
wh0cd1684235


2017-06-13
wh0cd64299 [url=http://buystrattera11.top/]atomoxetine[/url] [url=http://retina2016.gdn/]tretinoin topical[/url] [url=http://tadalafil11.top/]generic cialis tadalafil[/url] [url=http://buylevaquin-6.top/]levaquin[/url] [url=http://clomid-7.top/]clomid[/url]


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 11 + 7 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop