Zodijak: Kako podnosite raskid?

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Zodijak: Kako podnosite raskid?

OVAN
Ovnovi su po svojoj prirodi osvajači i on ne može da zamisli sebe u ulozi ostavljenog. Njega ne ostavljaju, on ostavlja. Ako ostavite ovna, definitivno nećete imati mira jedno vreme, očekujte puno buke, drame i dreke ali na samom kraju kad se ovan pomiri sa nekim neminovnostima, vrlo brzo će krenuti dalje i naći novu vezu. To će učiniti tako što će s okrenuti sportu da rastereti misli.

BIK
Bik je konzervativan i ne volin promene. On ima jako duboka osećanja i ako mu je poljujan osećaj sigurnosti, svakako će duboko patiti. Sve će učiniti da spasi vezu a ako to ne ide, okrenuće se hrani i piću a žena bik će se posvetiti čokoladi.

BLIZANCI
Blizanci ne pate previše i predugo. Oni odmah nakon raskida zovu prijatelje sa kojima organizuju što luđe žurke na kojima će imati prilike što više da flertuju. Takođe, blizanci če odmah krenuti sa ogovaranjem bivšeg partnera. Ipak, to ne znači da blizanac ne ume da voli i da nije voleo. To znači da je to njegov način da sebi olakša tranzit između dva života ili životne faze.

RAK
Rakovi jako teško prebole kraj ljubavi koji na njih, po pravilu, ostavi vrlo dubok utisak. Uradiće sve da ne budu ostavljeni a ako vide da su im napori uzaludni., tad će se povuči u sebe, plakati i svakako da dugo vrmena neće biti sposbni za nešto novo.

LAV
Lavu je ljubav smisao života. Ali, problem kod lava je njegova jako velika sujeta koja ide čak toliko da je spreman nakon raskida ne samo okolinu da obmanjuje da ne pati, već i samoga sebe. Problem je u tome što se na taj način ne suočava već samo beži od problema. On će sve da dramaizuje, krenuće da se zabavlja a duboko u sebi će ga nešto tištiti i to što je u njemu kad ga stigne, to će jako teško podneti.

DJEVICE
Devica će pozvati nakon raskida partnera da se još jednom razmotre sve činjenice i okolnosti koje su dovele do raskida. Uradiće sve ne bi li spasili što se spasti da. Ali, ako ne uspeju u tome okrenuć se čišćenju kuće i zadavanju samoj sebi zadataka samo da bi skrenule misli. A pri tom niko neće moći da primeti da ona pati. Vrlo teško će krenuti dalje!

VAGA
Vage jako teško podnose raskid. Ako ne uspeju da održe vezu tad će krenuti da izlaze i relativno brzo će naći novog partnera. A, pre toga će imati momente u kojima će utašati tugu u srceparajućoj muzici ali to će trajati vrlo kratko.

ŠKORPIJA
Škorpija voli sa puno strasti. Isto tako, jako teško će prihvatiti da je ostavljena. Svakako, njen partner mora da očekuje da će škorpija pokušati, i obično uspeti, da se osveti. Neće dugo ući ni u šta ozbiljnije, ali će zato nakon raskida imati puno veza u kojoj će biti seksualna osnova primarna.

STRIJELAC
Stzrelac kao večiti optimista, neće umeti, ili želeti da pročita signale koje mu partner šalje da je kraj. Ipak, kad jednom shvate, bivaju duboko povređeni ali nauče da krenu dalje, krenu odmah da se zabavljaju i da žive i relativno lako i brzo nalaze novu ljubav.

JARAC
Jarac će dostojanstveno primiti svaku odluku o raskidu. Iako može izuzetno puno da trpi i iako je njegova granica tolerancije gotovo bekrajna, ipak kad dođe do kraja, teško se miri sa tim, a i kad se pomiriti totalno izgubi povrenje u ljude. Tako da mu je potrebno izuzetno puno vremena da bi krenuo dalje! Odaje se danonoćnom radu da bi pokušao da zaboravi.

VODOLIJA
Vodolije reaguju krajnje nepredvidivo, samim tim i vrlo neracioanlno, vođeni nekim svojim unutrašnjim zakonima i pogledima na ljubav. Ako je došlo do raskida na fer osnovama, zbog karakternih razlika, onda može vodolija sa bivšim partnerom da ostane čak i u prijateljskim odnosima. Međutim, ako je vodolija bila povređena, tad je svašta spremna da uradi i kaže.

RIBE
Ribe veruju u večnu ljubav i zato je svaki raskid za njih ne samo lični već i krah univerzuma. To je onaj znak koji će da se najviše da ali isto tako i da toliko propati nakon raskida kao niko nikada pre! Mogu čak i svoju tugu da utapaju u alkoholu. Za njih će biti potrebno puno vremena ne bi li krenuli dalje.

 

 

 


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar