Ribe: Slaganje sa ostalim znacima

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Ribe: Slaganje sa ostalim znacima

 

Ribe i Ovan

Ovo su dve suprotnosti koje se privlace. Za Ovna je Riba sanjalica, spora, ali i neverna. Veza može potrajati dugo, ali ako dodje do raskida Ovan nece biti krivac zbog toga. Moguca je i ljubomora u vezi. 

 

Ribe i Bik

Ovde su na neki nacin oboje na dobitku. Ribe ce uz Bika sticati iskustva u realnim stvarima koje postoje. Bik ce postati bogatiji kada ga Ribe upoznaju sa maštovitim nacinima sticanja materijalnog bogatsva.

 

Ribe i Blizanci

Za ova dva znaka su šanse minimalne da ce ikada doci do veze. Jednostavno su razlike ogromne. Jedan je brz a drugi mistican. Retko kada se ova dva znaka spajaju, ali ako i dode do toga nece biti dugotrajno.

 

Ribe i Rak

Oba znaka su sklona pruzanju velike ljubavi i mocice da ostanu dugo zajedno. Jedino sta je potrebno u ovakvim vezama je istrajnost i volja. Može dolaziti do sitnih svadica i to treba rešavati na vreme.

 

Ribe i Lav

Lava ce Riba na neki nacin intrigirati i to pre svega iz razloga što je Riba u jednom delu tajanstvena i nikada ne otkriva sve do kraja. Ribu ce privuci zaštitnicki stav Lava tako da ova veza obecava.

 

Ribe i Devica

Ovde bi Devica mogla da pokrene vezu na pravi nacin sa Ribom na nacin ako svoju urednost i razumevanje postavi u prvi plan. Ako Devica bude spremna na pokretanje tj organizovanje promena onda bi ovo zaista mogla da bude duga i trajna veza. 

 

Ribe i Vaga

Ovde se oba partnera osecaju bezbedno. BItno je da se reše iluzija kojima su oboje skloni, iako to uspeju da prevazidu veza obecava dugotrajnost i srecu. Takodje je potrebno bolje da se upoznaju i da ne brzaju sa ulaskom u brak.

 

 

 

Ribe i Škorpija

Ovde je potrebno da Riba pruži strabilnija osecanja i osecanja duznosti. U koliko u tome bude uspela veza ziasta može biti srecna i jako lepa pa cak da dovede i do braka. Samo pomenutim nacinom veza može postati takva da u potpunosti jedno drugome odgovaraju.

 

Ribe i Strelac

Strelac je neko ko je pravedan i okrenut ambiciji , dok je Riba neko ko želi da vlada citavom situacijom. Ovde niko ne postuije potrebe onog drugog i to je suština problema. Razumevanje je ovde nešto šta mnogo nedostaje i nešto na cemu se mora raditi jako mnogo.

 

Ribe i Jarac

Ovo su dva razlicita znaka, ali se uz puno truda mogu uklopiti. Naglašene su iste potrebe, ali niko nije u potrebnoj meri prilagodljiv. Jarac je neko ko uvek želi da ide sigurnim putem, dok Riba razmišlja o duhovnim vrednostima u vezi.

 

Ribe i Vodolija

Ovo nije dobar spoj. Vodolija je neko ko živi od obecanja Riba da ce se promeniti, dok Riba ništa ne preduzima kako bi se nešto promenilo na bolje. Oboje mnogo žele, ali se teško kao par mogu ostvariti i biti srecni na potreban nacin.

 

Ribe i Ribe

Ovo je odnos dve osobe gde je samo ljubav to nešto sta je naglašeno. Polje novca nije dobro jer su oboje sanjari i niko ne preduzima nista kako bi bilo bolje. Iz tog razloga su šanse za uspeh u vezi jako male. 

 

 

 


Nenad Vidojević

Autor: Nenad Vidojević

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Nenad Vidojević klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar