Pogledajte kategorije:


Astrousluge - Mesečni horoskop za avgust 2018. godine

Autor: Lidija Mihajlović datum objave: 2018-08-06

Astrousluge - Mesečni horoskop za avgust 2018. godine

Avgust će obeležiti ulazak Venere u Vagu i Sunca u Devicu, Merkur će konačno krenuti direktno, Mars takođe, ali će nam zato retrogradni Uran i delimično pomračenje Sunca malo "pomrsiti končiće". Izradila sam kompletan mesečni horoskop za avgust za sve znake Zodijaka. Zavalite se, pročitajte ga i budite spremni na sve! 

komentari Detaljno
komentara: 0

Mesečni horoskop za jul

Autor: Ruža Ružanović datum objave: 2018-07-03

Mesečni horoskop za jul

U Jul ulazimo pod uticajem Merkura u Raku, kojem će se pridružiti Sunce i Venera u Raku. Dakle, Jul će obeležiti JAKA ENERGIJA RAKA.  Polovinom Jula će Venera preći u znak Lava, a dolazi nam i Retrogradni Merkur. Zvuči zanimljivo zar ne? E pa, takva nas i dešavanja očekuju. 

 

komentari Detaljno
komentara: 0

Veliki mesečni horoskop za JUN

Autor: Tamara Mihajlović datum objave: 2018-05-31

Veliki mesečni horoskop za JUN

Jun 2018. godine obeležiće Retrogradni Neptun, Retrogradni Mars, Mlad Mesec u Blizancima, Sunce u Raku i Venera u Lavu. Evo šta vam ovi aspekti donose na ljubavnom, poslovnom, zdravstvenom i novčanom planu. 

komentari Detaljno
komentara: 41

Tvoj mesečni horoskop za Mart

Autor: Ljubiša Trgovčević datum objave: 2018-03-01

Tvoj mesečni horoskop za Mart

Rakovi, Škorpije i Strelčevi mogu da očekuju poslovne probleme izazvane Retrogradnim Merkurom. Bikovi, Lavovi i Vodolije mogu da očekuju ulazak zanimljive osobe u njihov život, dok će Blizanci i Device imati ozbiljne probleme sa partnerom. A evo šta vam još donose planete u Martu - PROČITAJTE VELIKI MARTOVSKI HOROSKOP! 

komentari Detaljno
komentara: 1

Karmička ljubav –  Kazna ili olakšanje?

Autor: Milica datum objave: 2018-02-28

Karmička ljubav – Kazna ili olakšanje?

Karma – termin koji je preuzet sa istoka, a označava „put koji duša mora da pređe u ovoj inkarnaciji kako bi nešto naučila“. Neretko, karmu vezujemo za „dug predaka“ ili „dug iz prošlih života“ koji mora da bude otplaćen u ovom životu, u ovoj inkarnaciji. Karma može da ima ogroman uticaj na naš ljubavni život, a za to se vezuju termini kao što su „karmička ljubav“, „karmičke veze“ i „karmički susreti“.

komentari Detaljno
komentara: 0

Otkrivamo ti tajne srećnog, ispunjenog i dugovečnog života

Autor: Milica Milošević datum objave: 2018-01-17

Otkrivamo ti tajne srećnog, ispunjenog i dugovečnog...

Ne znaš kuda i kako dalje? Imaš osećaj da se stalno vrtiš u krug? Nikako da izađeš iz situacije u kojoj se trenutno nalaziš, a nemaš ideju kako da započneš sa promenom? Svaki dan liči na prethodni, tužan je i sumoran, a ti si bez volje i nade da će se ikada išta promeniti u tvom životu? 

komentari Detaljno
komentara: 34

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop