Horoskop

Bik

Bik

Posao

Ne brinite se nije svaki dan, dan D.

Ljubav

Danas je Vaš dan. Svi primećuju Vašu pozitivnu energiju.

Zdravlje

Ne radite ništa na silu.

Nedeljni horoskop

Bik

Bik

Posao

Oduvek ste bili veoma komunikativna osoba koja nema problema sa uspostavljanjem ili odrzavanjem kontakata. Ovo ce vam biti od velike koristi na poslu ove nedelje, jer ce vasa elokvencija igrati kljucnu ulogu

Ljubav

Do sada je ljubav ili ljubavna veza sa partnerom bila nesto sto se podrazumevalo, ali ove nedelje cete shvatiti da to nije istina. Sudbina ce testirati koliko je vasa veza zaista jaka, a vi cete shvatiti da za ljubav treba sve vreme da se trudite i negujete je.

Zdravlje

Mozda cete malo patiti od svih napora i stresa ove nedelje.

Mesečni horoskop

Bik

Bik

Posao

Prva polovina meseca donosi vam dosta obaveza i završavanje stvari koje ste ostavili za kasnije, sada ćete morati da zasučete rukave i da preuzmete odgovornost da u što kraćem roku dovršite započeto. Potrebno je da napravite okvir, temelje, dogovore, jer već druga polovina meseca donosi vam promenu i poslovno pokretanje pa je potrebno da budete spremni. Oni koji su u privatnom biznisu imaju jako dobar period pred sobom. Sa lakoćom ćete uspostavljati kontakte i praviti dobre dogovore koji nose uspeh u poslovanju.

Ljubav

Oni koji su u dužim vezama i braku, biće dosta napeti, čangrizavi, tražićete greške u partnerovom ponašanju i postupcima, što unosi veliki nemir u vaš ljubavni zivot. Prestanite da non stop nešto preispitujete, analizirate, prosto pokušajte da se opustite i da uživate u zajedničkim trenucima. Za slobodne Bikove smeši se ljubav sa osobom koju upoznaju kroz poslovne prilike. Dosta strasti i ljubavne energije biće podignuto tokom ovog meseca, ali postoji tendencija da partner/partnerka nije slobodan.

Zdravlje

Odlično!


Pozovite POZOVITE

Astrolozi na vezi


Astro tekstovi

Prijatelji sajta:

http://www.hellomagazin.rs
http://www.stil-magazin.rs


Pogledaj sve...