Horoskop

Posao

Starija osoba sa posla Vam misli dobro. Ne paničite.

Ljubav

Najlepše je zabranjeno voće.

Zdravlje

Odlično ste.

Nedeljni horoskop

Posao

Vasa sposobnost da radite kao tim bice stavljena na test ove nedelje, sto ce oduzeti mnogo vise energije nego sto ste u pocetku mislili

Ljubav

Nema nista lose u vasoj razigranosti, ali treba da budete sigurni da se ponasate kako treba. Partnera cete najvise impresionirati svojim nestasnim stavom, koji ce otkriti i vasu zabavnu stranu.

Zdravlje

Koristice vam ako se za vikend potpuno odvojite od svih obaveza i briga i posvetite se sebi.

Mesečni horoskop

Posao

Uticaji donose gubitak koncentracije pa su greške izvesne u ovom periodu. Saradnici će od vas zahtevati dosta toga, ali vi nećete imati strpljenja niti energije da im izlazite u susret, kako ste ih inače navikli. Sve će vas nervirati I izvoditi iz takta, ali ne brinite, I vi ćete nervirati druge. Druga polovina meseca nosi mogućnost za neke nove poslovne početke. Finansije dolaze I odlaze, potrudite se da sve obaveze izmirite na vreme.

Ljubav

Moguće je da se mimoilazite u načinu funkcionisanja I razmišljanja sa svojim partnerima. Postali ste opterećeni poslom I obavezama, niste raspoloženi u poslednje vreme, I skoni ste da budete cinični I mrzovoljni, pa će voljena osoba sa punim pravom početi da vas izbegava. Za one koji su slobodni smeši se nova ljubav sa nešto starijom osobom, ozbiljnom, sličnih stavova I pogleda na život. Moguće je da Jarčevi u ovom periodu uđu u emotivnu vezu koja ima tendenciju da postane ozbiljnija priča.

Zdravlje

Teško se opuštate , moguće nesanice.


Pozovite POZOVITE

Astrolozi na vezi


Astro tekstovi

Prijatelji sajta:

http://www.yumama.com
http://www.story.rs


Pogledaj sve...