Horoskop

Lav

Lav

Posao

Radujte se vikendu. Imate razloga za to!

Ljubav

Iskoristite današnji dan. Ne škodi što Vam partner posvećuje pažnju.

Zdravlje

Prijaće Vam odmor pored vode.

Nedeljni horoskop

Lav

Lav

Posao

Po prirodi ste perfekcionista, pa nerado trazite pomoc ili svoj posao prepustate drugima, verujuci da niko ne moze tako dobro kao vi. Ali ako ste pametni, ove nedelje cete prepustiti neki posao drugima.

Ljubav

Cini se da cete konacno postaviti stvari na svoje mesto i postaviti svoje prioritete. To ce se znati i u partnerskom odnosu, koji ce iznova procvetati, ali ce, naravno, taj odnos morati stalno da se neguje.

Zdravlje

Bilo bi veoma korisno da pocnete da zapisujete svoja osecanja, iskustva i ideje u dnevnik. Povoljno ce uticati na stres

Mesečni horoskop

Lav

Lav

Posao

Polje posla će vam biti kao zabava u narednom periodu. Sve vam ide od ruke, lako postižete sve što ste zamislili, imate dobru saradnju sa kolegama I nadređenima. Uticaji su povoljni za napredak, za povećanje finansija, obećana nagrada neće izostati. Za nezaposlene Lavove sjajan period za pronalaženje posla koji može trajati u vremenu I koji će vam doneti I odličnu zaradu. Za one koji su u privatnim vodama, takodje je jako povoljan period , imaćete jako uspešne kontakte I saradnju koja će vam doneti profit I napredak.

Ljubav

U poslednje vreme mnogo toga krijete u sebi, I to partner oseća. Neke vam stvari nisu baš najjasnije, a naročito ste zbunjeni padom emocija I nekom monotonijom koja je zavladala. Ovo su prolazni uticaji u onim vezama koje su zasnovane na dubljoj povezanosti, međutim, ovaj period doneće mnogim pripadnicima ovoga znaka prekid emotivnih veza. Slobodnim Lavovima smeši se ljubav sa osobom koja je na nekoj poziciji, viđena ili popularna po nečemu, u pitanju je dosta uspešna I energična osoba koja će se ovoga meseca pojaviti u vašem životu.

Zdravlje

Slaba tačka noge I zglobovi.


Pozovite POZOVITE

Astrolozi na vezi


Astro tekstovi

Prijatelji sajta:

http://www.hellomagazin.rs
http://www.stil-magazin.rs


Pogledaj sve...