Horoskop

Posao

Ideje koje imate su sada jako bitne za dalju poslovnu budućnost.

Ljubav

Danas je značajno da slobodno vreme provedete u miru bez svađe I zamerki.

Zdravlje

Obratite više pažnje na sebe.

Nedeljni horoskop

Posao

Dobicete dosta dobrih saveta za svoj rad od osobe kojoj zaista verujete i za koju ste spremni da uradite sve. Ipak, svemu morate pristupiti ozbiljno i odgovorno, jer ce neuredan rad brzo biti uocen i shodno tome kaznjen.

Ljubav

Pokusajte da se udaljite od jedne napete situacije i sami razmislite o nekim stvarima, a zatim zapocnite konstruktivan razgovor koji ce vas dovesti do novih uvida i pogleda na vas odnos.

Zdravlje

Pripazite se na zdravstvenom polju jer preti opasnost od samopovredjivanja. Kanalisite svoju energiju na jedan konstruktivan sport.

Mesečni horoskop

Posao

Ovaj period će biti dosta intenzivan za vas, tako da je savet da ne donosite ishitrne i nagle odluke, jer su greške veoma moguće. U jednom momentu čete biti savršeno zadovoljni poslom, a već u sledecem momentu ćete imati potrebu da sve ostavite i krenete iz početka, pripazite na svoje reakcije i na odluke koje je najbolje da ostavite za neki nadolazeći period. Oni koji su nezaposleni ovog meseca mogu naći posao koji je povezan za izdavaštvom, marketingom, rekalmiranjem, ali i sa podučavanjem. Za one u privatnom biznisu malo je teži period na polju finansija.

Ljubav

Slobodni Ovnovi su sada u periodu da mogu lako da pokrenu ozbiljnu ljubavnu tematiku. Emotivni odnosi koji se uspostavljaju u ovom periodu mogu odvesti ka zajedničkom životu ili braku. Onima koji su u dužim vezama ili u braku, dosta je osetljiv period. Ni sami ne uspevate da pohvatate sva osećanja koje imate u svojim emotivnim vezama.Promene raspoloženja će biti naglašene što moze dodatno zbuniti vašeg partnera. Savet je da se posvetite nekom hobiju, poslu, druženju sa prijateljima, dok ovaj nepovoljan uticaj ne prođe.

Zdravlje

Starije Ovnove mogu mučiti hronične tegobe, sinusi su osetljiviji.


Pozovite POZOVITE

Astrolozi na vezi


Astro tekstovi

Prijatelji sajta:

http://www.hellomagazin.rs
http://www.stil-magazin.rs


Pogledaj sve...