Horoskop

Rak

Rak

Posao

Ukoliko dobijete poslovnu ponudu odbijte je.

Ljubav

Posvetite se partneru jer je on osoba koja to zaslužuje.

Zdravlje

Vreme je da mislite na sebe.

Nedeljni horoskop

Rak

Rak

Posao

Ispostavice se da imate veoma jaku intuiciju, ali joj retko verujete, jer se plasite da ne ucinite nesto pogresno. Ovo je Vasa nedelja i i iskoristite je na pravi nacin.

Ljubav

Neko ce vam postaviti ogledalo u ljubavi, u kome cete naci novu snagu i volju da idete napred. Bicete veoma ljubazni prema drugima, sto mnogima moze biti cudno.

Zdravlje

Ove nedelje ce poseta zubaru biti gotovo neophodan zadatak ako kasnije ne zelite da imate ozbiljnih problema sa zubima.

Mesečni horoskop

Rak

Rak

Posao

Promenljiva komunikacija sa najbližim poslovnim saradnicima unosi nemir I gubitak koncentracije. Preterano ste osetljivi, I to na svaku reč, što vas dovodi u situaciju da možete da uđete u rasprave I sukobe sa kolegama. Izbegnite to po svaku cenu, jer će vas dovesti u još stresniju sitauciju koja će negativno uticati na posao. Za one kohji su u privatnom biznisu jako je povoljan period za posao, a naročito ako imate nameru da krenete sa nekim novinama. Uticaj Sunca u znaku Ovna donosi vam odlične poslovne prilike I mogućnosti, a finansije će biti u porastu.

Ljubav

Partner može biti previše zahtevan I malo imati sluha kako se osećate. Kao da je postao sebičan, želi da bude u prvom planu, da se sve vrti oko njega, a I navikli ste ga na tako nešto. Uticaj koji je prisutan može doneti sukobe I nerazumevanje u partnerskim odnosima. Slobodnim Rakovima smeši se ljubav sa osobom koju poznaju preko prijatelja ili društvenih mreža. Pred vama je velika mogućnost da imate romatičnu ljubavnu romansu.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak, uglavnom prolazne tegobe.


Pozovite POZOVITE

Astrolozi na vezi


Astro tekstovi

Prijatelji sajta:

http://www.svet.rs
http://www.hellomagazin.rs


Pogledaj sve...