Horoskop

Posao

Povećanje finasija. Trud se isplatio.

Ljubav

Nikad lepšu informaciju nećete čuti.

Zdravlje

Odlično ste.

Nedeljni horoskop

Posao

Naucite da kazete ne odredjenim stvarima, jer se dajete previse u razlicitim oblastima, sto nikome ne koristi, a posebno ne vama. Sto pre ovo shvatite, bice bolje za vas.

Ljubav

Do sada ste mislili da vas vise nista ne moze iznenaditi i razdvojiti, ali uz jednu vest shvaticete da to nije sasvim tacno. Samo uz snaznu volju i snazno poverenje jedno u drugo resicete situaciju povoljno za oboje.

Zdravlje

Shvaticete koliko je vazan zdrav nacin zivota i zdrava ishrana. Odreci cete se mnogih stvari da biste ziveli bolje i zdravije.

Mesečni horoskop

Posao

Trošite dosta energije na posao, ali krajnji rezultat opet izostaje. Sve se nekako približi realizaciji, ali nepredviđene situacije remete konačnicu. Tek krajem meseca će se posao pokrenuti u željenom pravcu. Za one koji su nezaposleni smeši se posao iz snova. Osoba od povrenja se dosta zauzela za vas, i lepa vest uskoro dolazi. Za one koji su u privatnom biznisu finansije će zadavati muku ovoga meseca, kao i problem sa rokovima.

Ljubav

Romantičan period je pred vama. Osoba koja vam se već neko vreme dopada, sada će početi da se otvara I da vam pokazuje naklonost koju čekate vec neko vreme. Slobodne Ribe imaju pred sobom jako uzbudljiv mesec za emotivna dešavanja. Za one koji su u tajnim vezama, postoje prepreke da se vide sa voljenom osobom. Nekakve situacije stalno iskrsavju pa odlažu ljubavni susret. Za one koji su u dužim vezama ili u braku, sledi period stabilizacije. Dobro se slažete sa voljenom osobom.

Zdravlje

Odlično!


Pozovite POZOVITE

Astrolozi na vezi


Astro tekstovi

Prijatelji sajta:

http://www.story.rs
http://www.kurir.rs


Pogledaj sve...