Horoskop

Posao

Ne trčite pred rudu da se nebiste kajali.

Ljubav

Proverite partnera, nešto krije od Vas.

Zdravlje

Večita dilema oko dijete. Vreme je.

Nedeljni horoskop

Posao

Sve ce ici kako se ocekuje, zapravo, oseticete da se nesto sprema u pozadini, jer odavno nije bilo tako glatko.

Ljubav

Bilo bi od velike koristi da odvojite malo vise vremena i odete sa partnerom na kraci odmor, gde mozete da se posvetite jedno drugom. Mozda cete otkriti nesto novo o svom partneru sto ranije niste primetili. Budite otvoreni za nove mogucnosti.

Zdravlje

Zainteresovacete se za duhovnost i misticizam. To ce vas opustiti na pravi nacin i ukloniti manji vid depresije.

Mesečni horoskop

Posao

Osoba sa kojom poslovno sarađujete počeće da vam šefuje, da vam prebacuje obaveze koje nisu vaše, što vam se definitivno neće dopasti. Nešto od toga nećete baš moći da izbegnete, ali ako toga bude previše, počeće da vam kuva u stomaku, nećete izdržati a da se ne pobunite, što moze dovesti I do konflikta. Za one koji su u privatnim vodama sprema se iznenađenje. Novi kontakti, sa ljudima od uticaja, doneće vam I nove prilike za poboljšanje vaše poslovne situacije. Neće izostati ni finansijska dobit, koja može biti I veća od očekivane.

Ljubav

Vaš emotivni partner biće više okrenut svojim poslovnim obavezama, a vi niste baš voljni da budete u drugom planu, nećete baš imati mnogo razumevanja. Sa druge strane sada je odličan period da se okrenete samo sebi, da nađete načina kako da sebi udovoljite, a u sve to uključite I druženje sa prijateljima , naročito one koje dugo niste videli. Za slobodne Škorpije sada je povoljan period da uspostave dobar odnos sa osobom iz prošlosti koja im I dalje puno znači. Mnogi od pripadnika vašeg znaka obnoviće stare veze, mnogima će se pojaviti osoba iz prošlosti.

Zdravlje

Skloni ste isrpljivanju, više se odmarajte.


Pozovite POZOVITE

Astrolozi na vezi


Astro tekstovi

Prijatelji sajta:

http://www.stil-magazin.rs
http://www.lisa.rs


Pogledaj sve...