Horoskop

Posao

Razmislite o ponuđenoj ponudi posla.

Ljubav

Ne iskušavajte partnera jer voli da Vas proveri ali ne I Vi njega.

Zdravlje

Aktivirajte se vežbajte.

Nedeljni horoskop

Posao

Rad bez pravog cilja bice potpuno besmislen i pogorsace stvari, sto ce se odraziti na vasu reputaciju. Mnogi potezi mogu ozbiljno da uzdrmaju vase radno mesto.

Ljubav

Posto cete se dati previse, partner ce vas podsetiti na neke zamke, koje vam se u pocetku nece dopasti, ali cete mu kasnije biti veoma zahvalni na ovim upozorenjima.

Zdravlje

Uvek vas nesto zbuni ili odvede na stranputicu, pa ste vec jako nervozni.

Mesečni horoskop

Posao

Vaše impulsivno ponašanje i preterane reakcije doneće vam problem sa šefovima I nadređenima. Skloni ste da namećete svoju volju a da tuđe grešeke iznosite u prvi plan. Možete stvoriti dosta neprijateljstva u vašm poslovnom okruženju ukoliko dozvolite sebi tako nešto. Oni koji su u privatnim vodama imaće dosta izazova tokom meseca. Dogovori će da se izjalove, a vi gubite strpljenje. Ipak, vidi se da će se na kraju sve dobro završiti. Prva polovina meseca nije najpovoljnija za finansije, mogući su iznenadni troškovi.

Ljubav

Nervoza i napetost kojoj ćete biti skoloni ovog meseca, odraziće se i na vaš odnos sa partnerom. Ne dozvoljavate da vam se bilo šta kaže, ne prihvatate kritiku, iako uopšte niste u pravu. Međutim, partner vam gleda kroz prste, zato što vas neizmerno voli I što vas razume. Slobodni Stelčevi mogu lako uleteti u tajnu ljubavnu romansu sa zauzetom osobom, a moguće da je ta osoba iz vašeg poslovnog okruženja. Polet energije I strasti biće naglašeno, ali postoji tendencija da taj odnos neće dugo trajati.

Zdravlje

Više se odmarajte.


Pozovite POZOVITE

Astrolozi na vezi


Astro tekstovi

Prijatelji sajta:

http://www.story.rs
http://www.kurir.rs


Pogledaj sve...