Horoskop

Posao

Poslušajte intuiciju. Nekad je podsvest jača od svesti.

Ljubav

Ljutnja I bes koju osećate ka partneru samo mogu još više da uzdrmaju Vaše trenutno napeto stanje.

Zdravlje

Vreme je da se odmorite.

Nedeljni horoskop

Posao

Iznecete svoje misljenje i ideje vrlo jasno i odlucno, sto ce dobiti veliki uspeh i pohvale. Doslo je vase vreme jer ste uvek bili u pozadini.

Ljubav

Pocetkom nedelje oseticete da vas niko zaista ne slusa i da ste potpuno sami, ali krajem nedelje cete dobiti veliku paznju od svog partnera, koji ce vas zaista saslusati i pomoci da dodjete do odgovora.

Zdravlje

Naporan rad ce zahtevati dosta trosenja energije od vas tako da bi bilo dobro da pocnete da uzimate neke vitamine.

Mesečni horoskop

Posao

Prva polovina meseca povoljna je za pripremu, organizaciju, dogovore….u ovom periodu će se još neki dogovori iskristalisati, a druga polovina meseca je povoljna za akciju. Proverite svu papirologiju, mogu se prikrasti neke greške I naći neki propusti, pa ih ispravite na vreme. Za nezaposlene Vage, koje se bave nekim od umetničkih zanimanja, povoljan je period da do izražaja dođe njihova urođena kreativnost, I da ostvare svoje zamisli o kojima već duže vreme razmišljaju. Sada je pravo vreme da izađete u javnost sa svojim idejama koje su fantastične.

Ljubav

Za one koji su u dužim vezama nije baš stabilan period u partnerskim odnosima. Neke neizgovorene reči, sitne laži, skrivanja…dovode do destabilizacije odnosa I utiču na gubitak poverenja. Ukoliko ovakva sitacija duže potraje, može ozbiljno narušiti vas ljubavni odnos. Za slobodne Vage sjajan je period za ljubav I nova poznanstva. Biće aktuelna mlađa odoba, moguće rodjena u jednom od vatrenih znakova. Ovaj period podstiče strasti, podiže ljubavnu energiju, novi ljubavni početak se približava…

Zdravlje

Slaba tačka probavni sistem.


Pozovite POZOVITE

Astrolozi na vezi


Astro tekstovi

Prijatelji sajta:

http://www.espreso.rs
http://www.svet.rs


Pogledaj sve...