Horoskop

Posao

Preumorni ste I zato Vam je potreban odmor.

Ljubav

Nova osoba polako ali sigurno zauzima mesto bivšeg partnera.

Zdravlje

Relaksirajte se.

Nedeljni horoskop

Posao

Pocetkom nedelje ocekuju vas manje komplikacije na poslovnom planu, ali cete to moci lako da resite. Napravicete dosta dobrih poslova koji ce vam se zaista dopasti i moci cete da sebi priustite da kupite nesto o cemu ste dugo sanjali.

Ljubav

Bicete veoma romanticni, jer cete zeleti da se prepustite svojoj voljenoj osobi i konacno izgradite toliko zeljeni san da delite dom sa svojim partnerom.

Zdravlje

Pocecete vise da cenite svoj zivot i svoje telo, pa cete takodje poceti da se bavite bilo kojim sportom.

Mesečni horoskop

Posao

Preko prijatlja i poznanika možete doći u kontakt sa veoma ozbiljnim poslovnim saradnicima sa kojima se vredi dogovarati I uspostaviti poslovnu saradnju. Takođe, povoljan je period za pronalaženje dodatnog posa i lako možete doći do dodatnog prihoda. Ukoliko ste nezaposleni, potegnite svoje veze i poznanstva i ne propuštajte šansu koja vam dolazi. Za one koji polazu ispite veoma je povoljan period, srećne okolnosti će biti na vašoj strani.

Ljubav

Monotonija u vezi se oseća već duže vreme. Puno nekog praznog razgovora, ili pak ćutanja. Niste spremni da se suočite sa nedostacima pa vam je lakše da sve izbegavate. Za one koji su slobodni jako intersantan i dinamičan period. Osoba iz prošlosti, sa kojom već duže vreme čak ni kontakt nemate, iznenada će se pojaviti u vašem životu. Takođe, prijateljstvo I ljubav su isprepletani, pa se lako neko prijateljstvo može pretvoriti u emotivnu vezu.

Zdravlje

Osetljiviji stomak i organi za varenje.


Pozovite POZOVITE

Astrolozi na vezi


Astro tekstovi

Prijatelji sajta:

http://www.story.rs
http://www.kurir.rs


Pogledaj sve...