Ljubavni horoskop: Ovi horoskopski znaci su srodne duše

Autor: Zlatinka Jovanović komentara 2 Ljubavni horoskop: Ovi horoskopski znaci su srodne duše

Horoskopski znak Ovan

Ovnovi žude za slobodom, ali kada se zaljube u stanju su da „umru za osobu koju vole“. Spadaju u najemotivnije i najromantičnije znakove Zodijaka. Veoma su strastveni. Vole da budu dominantni. Problem sa njima je što će, ako ne vole dovoljno osobu sa kojom su u vezi, radije izabrati avanture i izazove nego vezu, brak i porodicu. 

Idealni partneri: Blizanci, Vodolija i Lav

 

Horoskopski znak Bik

Bikovi teže ka tome da budu finansijski osigurani, da imaju zdravu porodicu i partnera kojeg vole. Veoma su emotivni. Vole da uživaju u životu i svakom novom trenutku. Sreću pronalaze u svemu što ih okružuje, a posebno u hrani i piću. Teže ka tome da održe neke tradicionalne vrednosti. Zbog toga imaju neizmerno poštovanje prema partneru.

Idealni partneri: Rak, Ribe, Škorpija

 

Saznaj da li ćeš da doživiš ljubav za ceo život!

 

Horoskopski znak Blizanci

Blizanci veoma lako stiču prijatelje, ali partnere i ne baš. Iako su majstori flerta, kod njih se većina stvari i završava upravo na njemu.  Pripadnici ovog znaka zrače neverovatnom energijom i privlače pažnju suprotnog pola gde god da se pojave. Većina Blizanaca voli da se igra mačke i miša, ali kada pronađu idealnu osobu za sebe u stanju su da budu verni „do groba“. Reč je o veoma maštovitim, strastveni, inteligentni  i avanturistički nastrojenim osobama, koje će moći da budu jedino sa istom takvom osobom.

Idealni partneri: Ovan, Lav

 

Horoskopski znak Rak

Rakovi su najemotivniji znak Zodijaka, definitivno. Oni su željni pažnje, nežnosti i ljubavi. Ukoliko se, makar i na tren, osete nevoljeno i zapostavljeno, poželeće da raskinu. Spadaju u veoma romantične znakove koji će uraditi sve što mogu ne bi li iznenadili voljenu osobu. Veoma su verni, pouzdani i iskreni. Uglavnom teže tradicionalnim vrednostima.  Zbog toga treba da nađu pouzdanu osobu, koja neće imati problem sa tim da se potpuno prepusti ljubavi i strasti.

Idealni partneri: Bik, Devica

 

Horoskopski znak Lav

Ovaj horoskopski znak je veoma romantičan, emotivan i velikodušan. Daće sve što ima, pa i više od toga, za voljenu osobu. Međutim, isto to očekuje i od voljene osobe. Dakle, ako se ne oseća obožavano 24/7, Lav će brzo da okonča tu vezu. S druge strane, Lavovi su veoma inteligentni, harizmatični i veseli ljudi koji će da Vam ulepšaju dan svakodnevnim sitnicama.

Idealni partneri: Blizanci, Vaga

 

 

Horoskopski znak Devica

Device deluju veoma hladno, nezainteresovano i arogantno. Međutim, izgled vara. Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka su brižne, verne,požrtvovane i potpuno predane voljenoj osobi.  Glavni problem u vezi može da bude preterana ambicioznos, perfekcionizam i organizovanost Device. Zbog toga, Devicama treba osoba koja će da bude isto tako odgovorna i predana onome što radi.

Idealni partneri: Rak, Škorpija

 

Horoskopski znak Vaga

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su romantični, nežni i osećajni. U vezi ili braku teže harmoniji i sigurnosti. Teško podnose konflikte i velike promene. Problem sa ovim znakom je što traži idealnog partnera, pa se veoma lako razočara.

Idealni partneri: Lav, Rak, Strelac

 

Horoskopski znak Škorpija

Kada kažete Škorpija, prvo pomislite na strastvenost. Reč je o veoma misterioznim osobama, koje deluju hladno i intigrantno.  Emotivno su veoma labilne i ranjive. Umeju biti preterano posesivne i ljubomorne. U vezi najvažniji su im poverenje, strastvenost i sigurnost. Potrebna im je osoba koja može da ih razume i prihvati.

Idealni partneri: Devica, Jarac

 

Horoskopski znak Strelac

Rođeni avanturista koji svakog dana pomera granice. Uvek teži ka tome da bude nezavisan i slobodan. Živi po principu „samo je nebo granica“. Tako se ponaša i u ljubavi. Neće se skrasiti sve dok ne pronađe idealnu osobu za sebe. A pronaći idealnu osobu, za Strelca je veoma teško, jer je reč o veoma specifičnom horoskpskom znaku. Osoba koja može da osvoji Strelca mora da bude slobodoumna, vesela, nežna , lojalna, posvećena porodici i porodničnom domu.

Idealni partneri: Vaga, Vodolija

 

Saznaj da li imaš sreće u ljubavi! 

 

Horoskopski znak Jarac

Najracionalniji znak Zodijaka. Jarčevi razmisle dobro pre nego što donesu bilo koju odluku. To važi i za ljubav.  Pre nego što započnu vezu, obrate pažnju na sve aspekte, pa tek onda donesu odluku.  Kada odluče da budu sa nekim, to u samom startu znači da veruju da bi ta osoba mogla da bude prava za njih. Glavni pokretači u životu su im muzika, ljubav i strastvenost.

Idealni partneri: Škorpija, Ribe

 

Srodne duše u horoskopu

 

Horoskopski znak Vodolija

Reč je o veoma specifičnoj osobi, koja ima neobuzdanu maštu i želju za avanturom. Vole slobodu. Mrze ograničenja i barijere. Vodolije su inteligentne, emotivne i senzualne osobe, kojima treba ista takva osoba. U svakodnevnom životu će ići tako gde niko ne bi, ali u ljubavi nije tako – u ljubavi su veoma oprezni i proračunati.  Ali, kada stupe u vezu, ne štede energiju, vole celim srcem.

Idealni partneri: Ovan, Strelac

 

Horoskopski znak Ribe

Ribe su najemotivniji znak Zodijaka. Iako mogu da deluju prilično distancirano i hladno, zapravo su veoma predane voljenoj osobi. Sve će da urade da usreće partnera. Ali, za uzvrat očekuju da se i vi njima bezuslovno date. Ribama treba osoba koja će da ima slična ili ista interesovanja i potrebe.

Idealni partneri: Jarac, Bik

 


Zlatinka Jovanović

Autor: Zlatinka Jovanović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Zlatinka Jovanović klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.Komentari


Ljubica 2016-11-03
Reci te mi Jel istina da Dupli strelcevi se uklapaju sa Skorpijama il Rakovima?


ljiljana 2016-08-30
Mogu da kazem da sam odusevljena sa onim sto s am procitala za blizance jer je sve tacno .


Ostavite komentar