Numerološka prognoza za 2017. godinu

Autor: Aleksandra komentara 2 Astrolog Aleksandra

Tvoj bioritamski broj govori šta te očekuje u 2017. godini na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu. Bioritamski broj izračunavate tako što saberete datum i mesec rođenja (bez godine) i svedete na prost broj. 

 

Evo primera: Bioritamski broj osobe rođene 16. novembra je 9

Ovaj broj je dobijen na sledeći način: 16 + 11 = 27 = 2+7 = 9

 

A ako Vam treba pomoć, evo aplikacije uz pomoć koje možete da izračunate Vaš bioritamski broj. 

 

Godišnja numerološka prognoza za 2017. godinu

 

Broj 1 

Ulazi u sudbinsku godinu u kojoj će da uživa u plodovima svog rada u ovoj godini. Veoma je važno da znate da ćete moći da uberete samo ono što ste posadili. Bitno je da znate da Vam svi aspekti idu u prilog, ali morate da se oslobodite svojih strahova i stega, da kanališete svoj ego i sujetu. Mogući su veći problemi sa papirologijom. Što se zdravlja tiče, obratite pažnju na razmenu tečnosti u organizmu - mogući su problemi zbog Mesečevih faza u godini. 

Oprez: Moguća su dva gubitka! 

 

Broj 2

Sve što doživite tokom naredne godine - dobro ili loše, doživećete burnije nego do sada. Ono što će obeležiti 2017. godinu su hedonizam i lenjost. S jedne strane, putovaćete više nego obično, ali ćete pomalo zapostaviti poslovne obaveze koje imate. Ali, ako uspostavite dobre odnose sa inostranim partnerima, za Vas "neće biti zime".  Mogući su problemi sa kilogramima, te Vam savetujem da povedete računa o ishrani - smanjite unos masne hrane.  Takođe, moguć je problem i sa viškom kilograma. 

Oprez: Problemi na porodičnom planu. 

 

Broj 3

2017. godina će biti godina destrukcije i stresa. Moguće je da ćete sve što Vam se bude dešavalo doživljavati stresnije nego što jeste. Zbog toga možete da imate manje probleme na poslovnom i ljubavnom planu. Jedini način da ostvarite zacrtane ciljeve na poslovnom planu je da red,rad i disciplina postanu Vaša svakodnevnica. Takođe, savetujem Vam da već početkom godine počnete da se bavite sa nekom fizičkom aktivnošću - na taj način ćete moći da se izborite sa nagomilanim stresom. Moguće su i hronične tegobe.

Oprez: Nepovoljna godina za posao! Moguć je finansijski gubitak ili otkaz. 

 

Broj 4

Odličan period za unapređenje postojećih i sticanje novih znanja i veština. Tokom 2017. godine ćete morati da se suočite sa strahovima i frustracijama iz prošlosti. Znam da je to veoma teško, ali jedino na taj način možete da napredujete na poslovnom i privatnom planu. Ovo je odlična godina za sve koji se bave marketingom i menadžmentom. Na zdravstvenom planu, mogući su problemi sa plućima i stomakom. 

Oprez: Ozbiljan okršaj sa problemima i osobama iz prošlosti. 
 

Broj 5 

Sve petice će imati veoma zanimljivu godinu - barem kada su ljubav i emocije u pitanju. Osobe koje su duži period bez partnera, tokom 2017. mogu da očekuju ulazak u ozbiljnu vezu, pa čak i stupanje u brak. Žene sa ovim bioritamskim brojem se mogu nadati trudnoći. Zbog pozitivnog delovanja bioritamskog broja možete da očekujete popravljanje porodičnih odnosa i veliki poslovni napredak, posebno ako se bavite umetnošću. 

Oprez: Ne dozvolite da emocije preuzmu kormilo nad Vašim životom. 

 

 

Broj 6

Pred šesticama je veoma naporna godina, puna stresa i naglih preokreta - posebno kada su ljubav i emocije u pitanju. Šestice koje su dugo u vezi, mogu naprosno da odluče da izađu iz veze. S druge strane, šestice koje su kratko u vezi mogu ishitreno da uđu u brak sa osobom koju jedva i da poznaju. Sve te nagle promene u Vašem životu mogu da unesu mnogo stresa u Vaš život. Zbog toga Vam savetujem da krenete na meditaciju. Mogući su problemi sa kičmom. Opasnost od pada sa visine. 

Oprez: Ne donosite odluke ishitreno. To Vas može skupo koštati. 

 

Broj 7 

Ova godina je bila veoma izazovna za Vas. Dobra vest je što će olakšanje stići tokom 2017. godine. Napokon ćete da se rešite mentalnih stega i da krenete sa psiho-fizičkom regeneracijom. Obzirom na to, treba da prihvatite nove okolnosti i nove ljude. Nikako nemojte da se vraćate starim navikama i okruženju. Godina je odlična za posao. Osobe koje imaju sportsku ili neku drugu povredu, mogu da očekuju oporavak. Što se ljubavi tiče, postoji šansa da ćete iznenada da se zaljubite. Moguć je manji hiruški zahvat. 

Oprez: Ne vraćajte se osobama iz prošlosti.


Broj 8

Početak godine treba da iskoristite za sublimaciju svih iskustava iz 2016. godine. Veoma je važno da izvučete pouku iz svega što Vam se dogodilo. Ne budite ljuti, sujetni i besni, jer je ova godina godina praštanja i ostavljanja svih loših stvari iza sebe. Loša vest je ta da je ovo godina svršetaka, a ne novih početaka. Dakle, raščistićete sa problemima koje imate, ali to ne znači da ćete u istoj godini i da započnete nešto novo. Čak i ako poželite da započente nešto novo na ljubavnom, poslovnom ili zdravstvenom planu, sačekajte povoljniji period za to. Ovo je odlična godina za sklapanje novih kontakata i odlazak na putovanje. 

Oprez: Ne započinjite stvari o kojima niste dobro promislili. 
 

Broj 9

Čestitam! Ove godine se prekida začarani krug u koji ste ušli. Napokon ulazite u novo poglavlje svog života. Zbog toga je veoma važno da postavite dobre temelje. Energija Vašeg bioritamskog broja je neiscrpna i ogromna - iskoristite je za nove početke. Ne dozvolite da Vas neko ili nešto pokoleba. Ne budite sujetni, oprostite, prigrlite nove ljude u svoj život. 

Oprez: Ne dozvolite drugima da manipulišu Vama! 

 

I zapamtite, numerologija nije gatanje već veština koja Vam pomaže da spoznate svoje mogućnosti i krucijalne greške koje pravite. A evo zašto kontaktirati numerologa?

 


 

Pričaj sa omiljenim astrologom ili tarot tumačem uživo! POZOVI I PITAJ SVE ŠTO TE ZANIMA!

Dajemo JASNE, PRECIZNE I KONKRETNE ODGOVORE na sva tvoja pitanja!

120 DINARA SA PDV-OM PO MINUTU RAZGOVORA za Srbiju


Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.Komentari


novak 2016-12-13
Postovana molim vas recite mi kakva ce biti sudbina dali cu se ozenitiposao zdravlje I finansijski


novak 2016-12-13
Postovana molim vas recite mi kakva ce biti sudbina dali cu se ozenitiposao zdravlje I finansijski


Ostavite komentar