Muškarac Bik - Džentlmeni i dalje postoje!

Autor: Astrousluge komentara 0 Muškarac Bik u horoskopu

 

 

Muškarac rođen u horoskopskom znaku Bika zna šta želi i kako da to dobije u svakom trenutku!

 

OSOBINE MUŠKARCA BIKA

 

Ako ne uspe iz prvog puta, pokušavaće iznova i iznova ” to je mantra svakog muškarca rođenog u znaku Bika. U očima autsajdera, muškarac Bik ponekad deluje sporo i nezgrapno, ali ako budete mahali crvenom maramom ispred njegovog nosa videćete koliko je brz, energičan i okretan. Kao bik koji napada matadora uzdignute glave i raširenih nozdrva i muškarac Bik se suočava sa svakim izazovom ponosno i odlučno. On je oličenje istrajnosti, odlučnosti i snage.

Muškarac Bik je po pravilu jedna izuzetno odlučna osoba koja naprosto zna šta želi u svakom trenutku. On, uglavnom, sve radi planski i retko kada odstupa od ciljeva koje je zacrtao. Bik voli sve što je opipljivo i materijalno i pravi je hedonista. Voli da jede, pije, da spava i odmara, da uživa pored reke, da uživa u miru i samoći, da uživa sa ljudima koje voli. Njegov cilj u životu je da ima udoban dom, toplo ognjište, pravog partnera i dobar život.

Muškarac Bik se dobro slaže sa znakovima Devica, Jarac, Rak i Riba.
 

IZGLED MUŠKARCA BIKA

 

Najčešće je srednje građe, prodornog pogleda, lepe kose i izrazito je muževan. Uglavnom je smeđ, jake muskulature, ali i sklon gojenju ako se ne bavi sportom. Može imati pomalo spor hod, ali najčešće se bavi fudbalom i voli individualne sportove ili šetnju. U stilu ide iz krajnosti u krajnost.

Može delovati krajnje opušteno i boemski ili nositi samo firmiranu odeću. U svakom slučaju, voli udobnu i prijatnu odeću. Najradije nosi odeću od prirodnog materijala, ali pri kupovini odeće ipak je presudna – cena. Muškarac Bik uvek će dobro odmeriti svaku kupovinu, ali neće žrtvovati kvalitet samo da bi uštedeo. Bik voli da je okružen stvarima koje će da traju. Osobe koje pripadaju ovom znaku vole dezene sa šarama.


MUŠKARAC BIK U LJUBAVI

 

Muškarac Bik nije neko ko sa lakoćom upoznaje nove ljude, već će učiniti svojim šarmom da mu se sami približite. Njegov Vladar je Venera, pa muškarac Bik pokazuje iznenađujuću dozu romantike kada je u vezi. On od partnerke očekuje da mu je najbolji prijatelj, saputnik u dobru i u zlu i ljubavnica do kraja života.

Obećanja su neraskidive zakletve za ovog muškarca i on će sebe dati do maksimuma u vezi i braku. Kao pouzdan muškaraca, nikada neće obećati nešto što neće moći da ispuni.

Dokle god je njegova partnerka posvećena njihovom odnosu, muškarac Bik će učiniti sve za uspeh njihove zajednice. Međutim, naizgled miran i staložen, ovaj muškarac može biti izuzetno ljubomoran i posesivan ukoliko oseti da mu pažnja nije u potpunosti uzvraćena.

Ako planirate da osvojite nekog muškog Bika, moraćete da date sve od sebe, jer to nije toliko „lak zadatak“. Oni vole dame odmerene lepote, velikog stila i još većeg šarma.

 

Pročitajte i: Kako osvojiti muškarca Bika - Otkrivamo najbolje čuvane tajne

 

Muškarac Bik

 

MUŠKARAC BIK U KREVETU


Nežan u ljubavi, muškarac Bik je snažan i senzualan u spavaćoj sobi. Seks za muškarca rođenog u znaku Bika predstavlja umetnost i sklon je da ga dovede do perfekcije. Nema žurbe kada ste u krevetu sa ovim muškarcem.

On je izvrstan ljubavnik, kao što je virtuoz na svom muzičkom instrumentu. Na vašem telu će probati sve što želi, ali istovremeno obraćajući pažnju na vaše želje i potrebe.

Možete ga osvojiti ukoliko prilagodite atmosferu i učinite je intimnom. Muzika, dve čaše pića i ništa mu više nije potrebno, sem vas.

 

POGLEDAJTE: TRI LICA SNAŽNOG BIKA


PORODICA I PRIJATELJI

Muškarac Bik je mnogo vezan za porodicu, ali, pre svega, za svoje roditelje, možda čak i više nego za svoju porodicu koju sam oformi. Kada dobije svoju decu, rado prepušta supruzi svu brigu o kući i deci. Voli da dočekuje goste, ali još više da ih vodi u restoran. Za mnoge je kafana uglavnom druga kuća. Veoma su popustljivi prema deci, ali se trude i da ih što pre osamostale, da bi oni sami bili bez obaveza.

Ako tražite najboljeg prijatelja možete ga naći upravo u ovom znaku. Bik znak je otvoren sa ljudima i odmah ćete znati da vam je ponudio prijateljstvo. Pružiće vam ruku, ponuditi saradnju, pomoć, pozvati vas na susret. Kao i u ljubavi, možda će vam delovati da je posesivan, ali samo mu nije drago da provodite vreme sa nekim drugim, ako ste mogli sa njim.

 

MUŠKARAC BIK I KARIJERA

Karakteristike Bika u poslovnoj sferi su veoma konkretne i jasne: on voli novac i to ne krije.

Spreman je da radi poslove koji donose materijalnu satisfakciju. Čak i poslove koje ne voli će raditi sa zadovoljstvom, ukoliko ga to novčano zadovoljava. Vredan je kad god je motivisan. Pritom, investiraće samo u poslove koji su bezbedni i koji će sigurno dati rezultate.

Bikovi su dobri ekonomisti i preduzetnici. Najbolje se snalaze u građenju karijere arhitekte, građevinara, gastronoma, ugostitelja, poljoprivrednika, ekonomiste, slikara, pevača i tv-voditelja.

 

ZDRAVLJE

 

Visok stepen izdržljivosti i snage čine muškarca Bika zdravim, iako često postoji opasnost od suvišnih kilograma, jer ima odličan apetit i ljubitelj je nezdrave hrane. Iako najčešće imaju jak imunitet, zbog načina života i prepuštanje raznim uživanjima, često boluju od povećanog šećera i povišenog lošeg holesterola.

Ipak, mnogi muškarci rođeni u znaku Bika vode računa o gojaznosti i tada uspešno primenjuju svoju legendarnu snagu volje da bi smršali.

Najosetljivije tačke kod muškarca Bika su vrat i grlo. Često imaju problema sa donjim i gornjim respiratornim traktom, upalom grla, laringitisom i bronhitisom.

 

MANE MUŠKARCA BIKA

 

Negativne osobine ovog muškarca su prvenstveno lenjost i manjak ambicije. Potreban mu je neko ko će ga uvek gurati napred kako bi se pokrenuo u željenom pravcu. Najviše se brine zbog novca i ako je u nekom manjku upadaće u panike koje će ga skroz obuzeti. Tada zauzima odbrambeni stav i postaje preterano sumnjičav, ljubomoran i uvredljiv.

Ostale mane odnose se na njegov omiljeni deo života, a to je ishrana. Kako je lenj i teško mu je da menja i disciplinuje se i zbog toga ima česte zdravstvene probleme.

Težak je na promenama i ako baš mora da napravi izmenu onda će ona biti minimalna. Kada se na nekoga ili nešto navikne, retko kada to i menja.

 

POZNATI MUŠKARCI BIKOVI

 

U znaku Bika su rođeni mnog uspešni i poželjni muškarci: Bono, David Beckham, Dennis Rodman, Fred Astaire, Pierce Brosnan, Al Pacino, Enrique Iglesias, George Clooney, Rayan O Nil, Đorđe Balašević.

 

 

 

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar