Da li zaista postoji srodna duša?

Autor: Astrousluge komentara 0  Srodna duša


 

Da li je on moja srodna dusa? Jesmo li mi u nekom karmičkom odnosu? Kada ću sresti moju srodnu dušu? 

 

Poslednjih godina, u vrtlogu brzog načina života, svedoci smo sve učestalijih pitanja na temu sudbinskih veza. Svi čeznemo da imamo ljubav u životu koja će trajati zauvek i promeniti nam život, rešiti probleme i doneti radost koju nemamo. Međutim, svaki partnerski odnos pokazuje kako se odnosimo prema sebi i koliko volimo sebe. Problem je i u tome što u partnerskim odnosima imamo dve vrste odnosa između duša: srodne duše i blizanačke duše, koje mnogi mešaju. 

Veza sa blizanačkom dušom je najintezivnija veza koju ćete osetiti u životu, koja se pamti celog života. Smatra se da je glavni cilj nalaženja dve blizanačke duše ogromna kreativna energija koja se rađa sa osećajem više svrhe postojanja. Blizanačka srodna duša je samo jedna u životu, polovina energetski identična našoj. Onog trenutka kada se prepoznaju, blizanačke duše započinju proces povratka svojoj suštini kroz proces blizanačkog stapanja. Međutim, blizanačka duša uđe u naš život u obliku velike zaljubljenosti, strasti i uzbuđenja i vrlo brzo se preokrene u haos, jer iako su dva sopstva, blizanačke duše lako mogu izgubiti sebe jedna u drugoj. Kada se dođe do procesa blizanačkih duša, ljubav može postati veoma zavodljiva i mislimo da osećamo bezuslovnu i nesebičnu ljubav, a zapravo je veza blizanačkih duša sve vreme veza koju imamo sami sa sobom. Svaka polovina mora biti svesna i oprezna da ne bi izgubila i utopila sebe u drugom blizancu, jer kada se dogodi da jedna duša izgubi sebe, oba blizanca su izgubljena.

 

POGLEDAJTE: KOLIKO STE KOMPATIBILNI SA VAŠIM PARTNEROM PO ZVEZDAMA?

 

Takođe, bliznaci, iako dele istu energiju, jesu posebne individue, sa sopstvenim prošlostima, često potpuno različitih interesovanja i navika. Tako može doći do povremenih i privremenih razdvajanja kako bi svaka polovina ojačala u svom individualnom prostoru i kako ne bi bila preplavljena energijom druge polovine. Čak i kada oboje osveste svoje različitosti ili nemogućnost ostvarivanja veze, istovremeno osećaju magnetsko privlačenje i potrebu za stapanjem. U tim fazama, ovakav odnos može postati frustracija i patnja, sve dok oba blizanca ne spoznaju da je bezuslovna ljubav ono što treba da nauče kako bi došli do sopstvenog ispunjenja kroz jedinstvo sa drugom polovinom duše. Za mnoge blizance je veoma teško da se odupru potrebi za egom ili iskušenju za povlačenjem, zbog čega mnogi blizanci nikad ne dostignu finalno ujedinjenje. Blizanačka duša dolazi u naš život da nas pokrene ka otelotvorenju vibracija bezuslovne ljubavi. Blizanačka duša čini sve da nas dovede u stanje gde ce iz nas izaći svako negativno verovanje, kako bismo prestali da očekujemo da nešto ili neko drugi treba da nas ispuni i učini srećnima.

Srodna duša je otelovljenje tog našeg najvišeg potencijala. Kada postanemo najbolja verzija sebe i prevaziđemo egoizam i potrebu za begom u sigurnost, onda privlačimo partnera koji može da nam ponudi kvalitete i vrline koji donose ljubav i harmoniju u život. Srodna duša nije tu da popuni praznine u životu. Ona je tu da zajedno slavimo život. Srodna duša znači sresti se i prepoznati se, a ne upoznati se. To je toplina, prepoznavanje, neverovatna intimnost u kojoj sve nekako teče svojim tokom. Srodna duša je kao najbolji prijatelj pa i više od toga, neko ko nas zaista poznaje, neko zbog koga postajemo bolji, neko ko veruje u vas, neko ko nas voli baš onakve kakvi jesmo i takav odnos i tu ljubav nista i niko ne može uzdrmati. Srodna duša mogla bi se definisati i kao osoba koja nas uvek opravdava pred drugima, koja je naš saučesnik koji u nama vidi ono što drugima promiče. Srodna duša poziva nas telefonom baš onda kada smo mi želeli da pozovemo nju/njega, zna kako se osećamo a da ništa ne kažemo i prepoznaje signale koje šalje naše telo, a koje je samo ona u stanju da vidi. U nju imamo potpuno poverenje. Sa srodnom dušom nećemo živeti u konstantnom strahu da će nas ostaviti iz bilo kog razloga. Ponekad se za partnere koji su se zaista pronašli u životu kaže da liče jedni na druge, da imaju nešto isto u pogledu i da su im crte lica slične. Ono što je najvažnije, vidi se da su spokojni i da to ništa ne bi moglo da pokvari.

 

 

Da li zaista postoji takva osoba ili postoji nekoliko takvih osoba koje možemo sresti u životu? Može li nam se pak desiti da nikada ne sretnemo srodnu dušu? Srodne duše postoje, ali one se stiču. Tek pošto prođemo emotivna iskušenja i postanemo emotivno zreli, odgovorni i nezavisni, kao nagrada stiže naša srodna duša. Ako se naše najviše želje ostvaruju, ali još uvek nismo upoznali srodnu dušu, to znači da nismo postali ličnosti kakve treba da postanemo da bismo mogli da se nosimo sa vezom koja je zasnovana na zrelosti, milosti, zahvalnosti i ravnoteži. Možemo da imamo sve što želimo i više od toga, samo pod uslovom da istinski volimo sebe.

Međutim, ne treba o srodnoj duši razmišljati samo kao o romantičnoj povezanosti. Postoji porodica srodnih duša i kako postajemo celovitiji i ispunjeniji, u život privlačimo i druge srodne duše. To su ljudi koji vibriraju i misle isto kao i mi i čine da postanemo najbolja verzija sebe. Neki veruju da je to neko s kim smo delili živote tokom reinkarnacija, bilo da je reč o partneru, prijatelju, detetu, supružniku. Budizam i hinduizam smatraju da se srodne duše vole i čuvaju van ovog vremena, tražeći se iz jednog života u drugi. U tu kategoriju spada i Jung, koji je takođe smatrao da se ljubav prenosi iz sadašnjeg u buduće živote i da ćemo svakako opet sresti svoju srodnu dušu u obliku prijatelja, roditelja, deteta ili ljubavnika. John Lennon je smatrao da je njegova simbiotička ljubav sa Yoko Ono reinkarnacija snažne ljubavi Napoleona prema Josephini. Tu emociju opisao je rečima: „Pre nego što smo se Yoko i ja sreli, bili smo samo polovina osobe. Postoji mit o tome da je svako od nas jedna polovina, dok druga polovina luta ko zna gde, a predstavlja naše ogledalo. Mi smo bili dve polovine, a sada smo napokon jedna celina.“ 

Srodna duša i danas ostaje enigma i baš zato ima toliku moć već vekovima. Međutim, znakovi da ste možda pronašli svoju srodnu dušu su jasni, počinjete da vidite svoju životnu svrhu, da opažate ljubav oko sebe i ko bi mogao biti vaš idealan partner i otvarate se za nove mogućnosti, sa mnogo više energije nego pre. Ona nije zavodljiva kao blizanačka, već je deo potpuni deo nas.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar