Otkrijte svoje skrivene talente prema svom horoskopskom znaku

Autor: Milana Đurašinov komentara 0 Skriveni talenat - horoskop

 

Koje talente skriva u sebi svaki horoskopski znak može se, pre svega, izdvojiti po karakteristikama svakog znaka ponaosob, ali tek vaša natalna karta otkriva o kojoj kombinaciji darova se zaista radi.

Dakle, vaš osnovni znak, Ascedent i jedinstveni poredak planeta u okviru ličnog horoskopa daju uzbudljiv uvid u vašu prirodu. Dublja astrološka analiza ne samo da otkriva sve vaše prednosti i slabosti, već može da ukaže i na talente koji u vama leže, a kojih ponekada niste ni svesni. Da biste zaista probudili najdublji potencijal svoje ličnosti i da biste postali ostvareni od izuzetnog je značaja da ti talenti ne ostanu sakriveni. Iz tog razloga, ovog puta vam otkrivamo vam kojim darovima se odlikuje vaš horoskopski znak, po čemu je on jedinstven i kako ga možete savršeno primeniti u svakodnevnom životu.

 

POGLEDAJTE: PITAJ HOROSKOP KAKO DA ODABEREŠ PRAVO ZANIMANJE

 

Da li se u vama skriva genije? Istančan osećaj za lepo? Ili ste neko čija je misija da svet učini boljim? Ovo su skriveni talenti horoskopskih znakova prema zvaničnim učenjima astrologije:

 

OVAN (od 21. marta do 19. aprila) - izvršioci

Samouvereni, odlučni, uporni – Ovnovi su savršeni vođe. Možda ste to primetili u krugu prijatelja. Verovatno ćete vi biti ona osoba koja će diktirati ton razgovora u grupi i planirati razne sastanke. Stoga bi trebalo da postavite visoke ciljeve – poziciju izvršnog direktora! Ovnovi su stvoreni za rukovodeće položaje jer predano slede svoje ciljeve, ali nikad ne zaboravljaju timski duh.

 

BIK (od 20. aprila do 20. maja) - estete

Bikovi imaju osećaj za estetiku i tu leži njihov skriveni talenat. Umesto uobičajenog kancelarijskog posla, ovaj horoskopski znak se najbolje snalazi u kreativnim profesijama. Dizajn je prava oblast za njih: dizajn, fotografija, enterijer, cveće – to su područja u kojima Bik prepoznaje sebe. Svoje slobodno vreme umete da ispunite trenucima kreativnog zanosa. Svoj talenat mogu razvijati i kroz slikanje.

 

BLIZANCI (od 21. maja do 21. juna) – elokvencija

Nije tajna da su Blizanci natprosečno komunikativni i zabavni partneri za razgovor. Međutim, mnogi još nisu svesni da je elokvencija veliki talenat ovog zodijačkog znaka. Taj dar mogu da primene u poslovima koji su zastupljeni u medijskom svetu ili u šou biznisu, ali Blizanci takođe mogu biti vešti u pregovorima ili držati kvalitetna predavanja zahvaljujući svojoj rečitosti. Ako želite da radite više u privatnosti, možete napisati knjigu ili pokrenuti blog, vaši tekstovi će definitivno nadahnuti ljude.

 

RAK (od 22. do 22. jula) – domaćin

Tajni talent Raka? Zodijački znak je savršeni domaćin! Voli da vodi računa o drugima i da ih prosto razmazi i u tu svrhu česti smislite sjajne ideje. Rakovi prosto cvetaju u kuhinji: nijedan sastanak ne može bez poslastica. Zato stalno rade na novim koktelima, grickalicama i receptima kako bi ih sve impresionirali. Ono što je najvažnije, mogu svojim gostima stvoriti prijatan ambijent za uživanje. To ne mora biti samo privatno. Odlično se snalaze u karijeri organizatora venčanja ili događaja!

 

LAV (od 23. jula do 21. avgusta) – entuzijazam

Lavovi imaju tajni talenat da mogu da povedu druge ljude u pravcu ostvarenja velike vizije. Doslovno izgaraju za jednu stvar, ulažu svu svoju energiju, strast i ljubav – i na kraju, prenose to na druge, jer je njihov entuzijazam zarazan. Poseduju dar koji se može koristiti na različite načine. Rođeni su za šefa ekipe na poslu, u slobodno vreme mogu da upotrebe talenat u timskim sportovima ili inspirišu prijatelje da postignu svoje ciljeve.

 

DEVICA ( od 22. avgusta do 23. septembra) – organizacioni talent

Device su super uredne, a ponekad u tome i preteruju i pretvaraju se u prave perfekcioniste – to se, naravno, ne smatra negativnim. Naprotiv: njihova odlika je talenat za organizaciju. Čuvaju poredak čak i u apsolutnom haosu i ne dozvoljavaju da im bilo šta skrene pažnju od spiska obaveza. Ove prednosti predstavljaju poseban dar na poslu jer je to kvalitet koji se uvek traži. U privatnom životu, svi se takođe oslanjaju na njihovu snagu. Možda ih često pitaju za pomoć u organizovanju zabava i događaja?

 

VAGA (od 24. septembra do 23. oktobra) – osećaj za stil

Vage su poznate po svojoj diplomatskoj prirodi, ali ono što je nesumnjivo, to je da se u njima krije pravi esteta. Najbolje je njih kontaktirati kada je reč o pitanjima stila. Znaju kako da se lepo obuku i imaju smisla za uređenje prostora. Nije ni čudo što prijatelji često traže savet od njih. Pa čak i ako možda još nisu svesni ovog svog talenta, njihov stan i garderoba otkriće kakav osećaj za stil zaista imaju.

 

ŠKORPIJA (od 24. oktobra do 22. novembra) – osetljivost

Zodijački znak Škorpion često se naziva ljubomornim ili se opisuje kao sumnjičavim – istina je, međutim, da se u Škorpijama skriva vrlo osetljiva ličnost. Ova osetljivost je istovremeno i njihov tajni talenat. Oni gotovo odmah možete osetiti raspoloženje drugih, prepoznati da li je neko iskren ili neiskren i imaju jedinstvenu empatiju koju prijatelji posebno cene. Svoju intuiciju mogu maksimalno iskoristiti kao sudija ili psiholog na poslu.

 

STRELAC (od 22. novembra do 22. decembra) – unutrašnje zračenje

Strelčevi su vedre osobe koje sa velikim entuzijazmom sprovode svoje snove zrače optimizmom. Njihova aura pozitivne energije potpuno je zarazna i uvek ih postavlja u središte zbivanja. Kada razgovaraju, svi ih pažljivo slušaju; kad uđu u sobu, sve su oči uprte u njih. Ovu harizmu mogu da koristite kao govornik, političar ili aktivista, ali mogu da se realizuju i kao glumac ili moderator.

 

JARAC (od 23. decembra do 20. januara) – ambicija

Tajni talent Jarca skriven je u psihofizičkim sposobnostima za razne sportove. Karakteristike poput ambicioznosti i odlučnosti ne samo da donose veliki uspeh ovom horoskopskom znaku u vašem poslu, već i u oblasti fitnesa. Mogu zablistati kao profesionalni sportista. Slobodno vreme provode baveći se sportovima. Oni im pružaju balans u odnosu na svakodnevni ritam na poslu, ali i izoštravaju vaš borbeni duh i upornost.

 

VODOLIJA (od 20. januara do 18. februara) - inventivnost

Vodolije se možda ponekad ne usuđuju da praktično sprovedu svoje originalne ideje, ali među pripadnicima ovog horoskopskog znaka zaista postoji kreativni genije. Uvek imaju nove ideje koje mogu zvučati pomalo ludo, ali u stvarnosti su inovativne i idu daleko ispred našeg vremena. Vodolije ne vole da budu u centru pažnje, ali ne bi trebalo ubuduće da zadržavaju u sebi svoje sjajne ideje. Oni su rođeni osnivači ili izumitelji i mogu promeniti svet svojim idejama.

 

RIBE (od 19. februara do 20. marta) - mašta

Ribe su, takođe, među posebno kreativnim znakovima zodijaka. Ono što možda ne znaju je da imaju talenat da pričate priče. Bez obzira da li je knjiga, film ili igra. Ribe vole da sanjare i žive u drugim svetovima. Upravo u te fantastične predele vaše mašte mogli bi da povedu svoju buduću publiku. Njihova mašta ne poznaje granice i u kombinaciji sa njihovim razuđenim spektrom osećanja imaju sve što vam je potrebno za zaista dobrog pisca priča.


Milana Đurašinov

Autor: Milana Đurašinov

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Milana Đurašinov klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar