Kako ostvariti harmoničnu vezu sa Ovnom?

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Kako ostvariti harmoničnu vezu sa Ovnom?

U vezi Ovna sa Ovnom jedan od partnera je uvek u superiornijem položaju. Ovo može biti harmonična i skladna zajednica ako se na vreme podele oblasti dominacije.

 

Ovan i Bik
Veza koja obećava i ima nade za uspeh je veza ova dva znaka. lako su to dve tvrdoglave i jake i ličnosti mogu stvoriti jaku vezu, u kojoj sigurno dolazi do varnica i svađa. Bik koji želi materijalnu sigurnost ali i sačuvano dostojanstvo, često se sukobljava sa Ovnom koji nikad neće oprostiti poraz

Ovan i Blizanci
Potreba za materijalnom sigurnošću karakteriše oba znaka, tako da se mogu stvoriti harmonični odnosi. Ako ste Vi i Vaš partner u ovakvoj kombinaciji, a želite da to bude uspešna veza pokušajte da ne prigovarate mnogo i uvek.

Ovan i Rak
Jako teška kombinacija, jer Ovan je onaj koji može totalno da obezvredi i omalovaži Raka i totalno preuzme dominaciju nad njim.

Ovan i Lav
Ako je moguće potisnuti želju oba znaka za dominacijom, stvoriti ravnopravnost među partnerima u slučaju da je žena Lav, ova veza može biti dobra. U slučaju da je muškarac Lav onda je ta veza skoro nemoguća.

Ovan i Devica
Muškarca Ovna može da iznervira preterana pažnja Device, koja voli da pridaje značaj sitnicama i koja je jako realna. Ako je žena rođena u znaku Ovna veza je moguća samo ako postoje zajednička interesovanja.

Ovan i Vaga
Ako želite kratku i strasnu vezu ovaj spoj vam to obećava. Vaga voli da je uvek uz svog partnera, Ovan voli svoju slobodu i nezavisnost i to ne može dugo da trpi. Ovo je vatren i strastan spoj, ali je kratkog trajanja.

Ovan i Škorpion
Odnos pun žestine, strasti, vatrenog seksa i potpunog razaranja oba bića je ova kombinacija. Ovan koji ume da prašta, ali ne zaboravlja prevare, Škorpion koji čeka da se osveti za sva poniženja i kritike. Ovo je za Ovna idealan spoj.

Ovan i Strelac
Odnos u kojem su izraženi razumevanje i obostrano poštovanje, odnos u kojem partneri pomažu jedno drugom,

Ovan i Jarac
Ako je u ovoj vezi žena Ovan, nju može odbiti proračunatost Jarca koji sve čini za prestiž u društvu. Jarca može iznervirati potreba Ovna da je nešto novo uvek u blizini, večita istraživanja koja Ovan voli i koja su mu potrebna. Ovo su dva različita temperamenta u svakom pogledu.

Ovan i Vodolija
Šta Vodolija izmisli – Ovan realizuje. Odnos pun novih ideja i realizovanih projekata, ali uz dosta nesuglasica, bez mira i opuštenosti. Jedna burna i živahna kombinacija, u kojoj oba partnera žele da sačuvaju svoju slobodu. Ovakvi odnosi imaju većih izgleda za duži zajednički život od svih susreta Ovna sa drugim znacima.

Ovan i Ribe
Suprotnosti se privlače. To je veza Ovna sa Ribama. Za Ovna Ribe su sanjalice, suviše spore, promenljive i neverne, i nikada ih ne mogu razumeti. Ovakve veze mogu dugo trajati ali Ovan nikada neće biti taj koji je kriv za raskid.

Tekst: Nenad Vidojević


Nenad Vidojević

Autor: Nenad Vidojević

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Nenad Vidojević klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar