Biti ili ne biti - Reći će vam Škorpija

Autor: Astrousluge komentara 0 Škorpija - 3 dekade

 

Kao simbol tajanstvenosti, mračnih sila i moći koje nisu svojstvene drugima, Škorpija poseduje vanzemaljski čvrstu volju, istrajnost u dostizanju ciljeva, glad prema izazovima, beskompromisnost i autosugestiju kao pouzdan lek za mnoge bolesti.

 

POGLEDAJTE: FATALNA, MISTIČNA I ODANA - ŽENA ŠKORPIJA SE NE ZABORAVLJA

 

ŠKORPIJA I Dekada

 

(23.10 - 2.11)

 

Pluton

 

Da li vam se desilo da upoznate osobu koja je toliko žestoka da bi istom jačinom mogla činiti i dobro i loše? Ukoliko jeste, verovatno ste se susreli sa predstavnikom prve dekade znaka Škorpija. Ovaj znak je poznat kao veoma intenzivan i magično privlačan. Međutim, pripadnici ovog znaka nisu eksplozivni, već veoma stabilni. Razlog tome je njihova svesnost o sopstvenoj moći da se suoče sa svim kritičnim situacijama i da sruše i ponovo sastave svet ukoliko to žele. Međutim, iako izgledaju hladno, ove osobe veoma su empatične i dobronamerne, samo žele da sačuvaju svoj privatni život od javnosti. Veoma su dobri prijatelji i imaju izuzetan smisao za humor.


Ipak, iako stabilni, pripadnici ove dekade Škorpije su često skloni toksičnim vezama iz kojih teško izlaze. Ukoliko su im Mars i Pluton loše postavljeni, obično vuku neke strahove iz detinjstva. Tvrdoglavost i lojalnost ih nekada čine previše teškim da puste nešto što ne funkcioniše. Međutim, kada to urade, nikada se ne vraćaju na staro. Izuzetna posesivnost često čini da izgledaju kao mračni partneri, što nije daleko od istine, jer su skloni okultizmu i teorijama zavere. Osećanja koja su veoma konfuzna kriju u najdubljim odajama svoje ličnosti. Moraju razdvojiti emocije i razum.

 

Poznati ljudi prve dekade Škoprija su veoma raznoliki. Među njima su Martin Luther, koji je potkopao uticaj rimsko-katoličke crkve i Fjodor Dostojevski, pisac mračnih romana sa dubokom psihološkom analizom krivice, zločina i kazne. Zatim, tu je Marie Curie, fizičarka, hemičarka i dva puta dobitnica Nobelove nagrade koja je otkrila misterioznu radioaktivnu supstancu - uran. Tu su još Paracelzius, fizičar i alhemičar koji je proputovao svet u traganju za izgubljenim tajnama apotekarstva, Lav Trocki, ruski revolucionarni vođa, pisci Albert Camus, Kurt Vonnegut, Jr. i Ivan Turgenjev, koji su značajno uticali na mlade ljude svog vremena, a zatim i glumice Katherine Hepburn i Hcdy Lamarr i značajni komičari Will Rogers i Jonathan Winters.

 

 

 

ŠKORPIJA II Dekada

 

(3.11. - 12.11)

 

Neptun

 

Škorpije druge dekade poseduju najveći magnetizam i tajnovitost, za šta mogu da zahvale Neptunu. Ove Škorpije su neumorni borci i sanjari, senzitivni i intuitivni i uvek stižu tamo kuda idu. Sve što im je potrebno u životu jesu iskrenost i autentičnost i ne boje se da kopaju i po najmračnijim mestima kako bi došli do njih. U stanju su i da se žrtvuju za druge i mnogi su to u stanju da učine i za njih. Umeju da slušaju i imaju mnogo razumevanja za druge. Višestruko su talentovani, posebno za umetnost, koja im pomaže da se izraze i povežu sa svetom. Ovaj znak zna da se osloni na svoje sposobnosti i da samo na osnovu njih ispuni sve što želi u životu.

 

Ukoliko su Neptun i Jupiter loše pozicionirani, pripadnici ove dekade se verovatno celog života bore sa iracionalnim strahovima. Iako su zavodljive, ove Škorpije su često i veoma stidljive. Sklone su karmičkim vezama u kojima se često muče da iskažu svoje emocije i stav. Često se smatraju osobama sa velikim apetitima ili velikim materijalistima. Svađe sa njima su ipak zanimljive, jer zaista umeju da ubodu protivnika evidencijom svih datuma, mesta i izrečenih uvreda. Međutim, čak i u situacijama sa burnim emocijama, na licu im se ne može pročitati nijedna od njih.

 

Zanimljivi pripadnici ove dekade Škorpija su Velika batina, predsednik Theodore Roosevelt i Dylan Thomas, vatreni samorušilački genije. Škorpije pet su i Jonas Salk, Pablo Picasso, Čang Kaj-Šek, filozof Erazmo, violinista Niccolo Paganini i admiral Richard E. Byrd, osvajač ledenog Antarktika.

 

 

 

ŠKORPIJA III Dekada

(13.11. - 22.11)

 

Mesec


Period treće dekade Škorpija poznat je kao nedelja šarma. Osobe rođene u ovoj dekadi su prilagodljivije i pitomije od ostalih Škorpija, ali i tajnovitije. Podsećaju na mitska noćna bića koja kriju svoja osećanja i tuđe tajne. Kao takve, ove Škorpije obično imaju snažnu povezanost sa roditeljima, posebno sa majkom. O drugima uče intuicijom, kojom uspevaju da pročitaju ljude bez mnogo reči. U društvu su zabavni i prijatni. Žele da postignu harmoniju u odnosima i izbegavaju svaku priliku da remete druge. Samim tim, raspoloženje drugih lako utiče na njih. Maštaju da ostave nešto iza sebe što ih motiviše da zaista vredno rade. Uspešni su na mnogim poljima.


Prenaglašena povezanost sa porodicom ove Škorpije treće dekade sputava da se snađu u svetu. Često pate i od iluzija koje napadaju njihove analitičke sposobnosti. Negativni predstavnici ove dekade su često lenji i razmaženi i zavisni od drugih u svakom smislu. Odanost im je toliko važna, da kada osete da je nemaju - potpuno se povlače u sebe. Oštro pamćenje ih čini najvećim zlopamtilima. Bilo bi dobro da razumeju da balans ne treba da utiče na potiskivanje želja i emocija.


Posebno iznenađuje je široka raznolikost pripadnika ovog ciklusa. Na primer, to su Robert Louis Stevenson, pisac koji je svojom maštom obogatio detinjstvo mnoge dece, Claude Monet, francuski impresionista i francuski nobelovac Claude Monet. Ovu dekadu čine i Oliver Goldsmith, sjajan englesiki dramatičar 18. veka, indijska političarka Indira Gandhi, veliki francuski filozof, istoričar, pesnik, dramatičar i skeptik Voltaire i William Herschel, astronom koji je otkrio planetu Uran.Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar