Žena Jarac - Ona zaista može sve sama

Autor: Astrousluge komentara 0 Žena Jarac

 

Žena koja će se popeti na svaku planinu i preći svaku reku, ostavljajući sve ostale u prašini – Žena Jarac!


 


 

OSOBINE

 

Da li znate koga ste upoznali ako ste upoznali ženu Jarca?

 

Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni. Ako zaključi da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti i kada sve ostale budu sagorele. Sa njom svaki dan postajete sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste postali osoba koja uživa poštovanje svih oko sebe.

 

Žena koja je rođena u znaku Jarca, predstavlja Saturnovu kći snažnog i nepokolebljivog duha. Veoma je inovativna i u sebi nosi određenu moć transformacije koja joj omogućava da se snađe u gotovo svakoj situaciji. Ona je prava alfa ženka, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe. Samim tim, ona može da bude jako uspešna u mnogo oblasti, ali najviše u oblastima u kojima može da verbalno iskaže svoje sposobnosti.

 

Sa istom ozbiljnošću, ambicijom i istrajnošću žena Jarac se posvećuje svemu u svom životu. Ne zanima je ništa što je površno. 

 

 

IZGLED

 

Izgled i status su jako važni ženi Jarcu. Ona osvaja svojom klasičnom lepotom. Tipičnu predstavnicu ovog znaka karakteriše duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena, čist i blistav ten, senzualne usne i visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Osim toga, osvaja i svojim širokim osmehom za koji stalno dobija komplimente. Kosa joj je obično tamnije boje. Telo joj je proporcionalne građe i čvrsto te se Jarčica može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću. Uvek izgleda sveže i mlađe.

 

Njena odeća je usklađena i posebna, baš kao i ona sama. Na poslu je uvek u poslovnom odelu i na visokim potpeticama, a kući je ležerno obučena, ali nikada previše opušteno. Žena Jarac ne nosi isključivo firmiranu odeću, radije će obući nešto praktično u čemu se dobro oseća i što će joj duže trajati. Međutim, ono u čemu istinski uživa jesu modni dodaci i skup nakit, ali nikako prenapadan i kičast. Klasičan ručni sat, jednostavan lančić ili biserna ogrlica njen su izbor.

 

Nikad ne kupuje nerazumno i izvan svojih mogućnosti, već onda kad to zaista može priuštiti.

 

 

 

LJUBAV

 

Žena Jarac se ne zaljubljuje na prvi pogled, ali ni ne troši vreme na beskrajno flertovanje. Za nju je ljubav ozbiljna stvar. Sigurna u sebe, zasukaće rukave i sama će naći onog pravog. Neko vreme će provesti u upoznavanji svog partnera, ali kada odmeri da je on onaj pravi, potpuno će mu se prepustiti. Iako se dama Jarac plaši zaljubljivanja, to je ne zaustavlja od toga da se često zaljubljuje. Njena spoljna rezervisanost sakriva duboka osećanja i emocije koje ona čuva za muškarca kojeg će smatrati posebnim.

 

Međutim, naizgled pokorna u vezi, njena urođena nezavisnost nikada neće dozvoliti da je partner kontroliše. Ona je ravnopravan partner u vezi i ostaće uz svog partnera i u najtežim trenucima samo ako joj on daje potrebnu slobodu. Savršen odnos sa ženom Jarac se može postići kombinacijom ljubavi i sigurnosti. Ako se tome doda uspeh i malo uzbuđenja, imaćete sa njom vezu koja je kvalitetna i dugo će trajati. 

Ona je i kuvarica, i kućni ekonomista, domaćica i vrlo je ambiciozna u pogledu uspeha svoga muža i dece.

 

 

 

U KREVETU

Žena Jarac ostavlja utisak mirne i pragmatične osobe, ali je u spavaćoj sobi potpuno suprotno - dominantna i strastvena ljubavnica, koja je spremna da eksperimentiše u krevetu. Njoj nisu potrebne fantazije, dovoljna je jaka emotivna veza sa njenim ljubavnikom da od toga napravi pravu erotiku. Samo jake, inteligentne i seksi osobe mogu da privuku ženu Jarca da im brzo pokaže sve svoje čari u krevetu.

Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju toplu i nežnu stranu, ali i u jednom vodenom znaku, Raku, koji će u potpunosti da zadovolji njene emotivne potrebe.

 

 

POGLEDAJTE: PREKO TRUDA DO ZVEZDA - JARAC

 

 

PORODICA I PRIJATELJI

 

Žena Jarac ima pragmatičan stav prema svojim prijateljima. Ona ima uzak krug prijatelja u koji se teško ulazi, dok se ne zasluži. Kada to zaslužite, žena Jarac će uvek biti spremna da vas posavetuje i da pomogne, kao i da vas iznenadi.

Posvećena je svojim prijateljima i spremna je da uradi sve za svoje prijatelje, gotovo majčinski. Sklona je planiranju iznenađenja na koje su prijatelji samo pozvani oduševljeni. Žena Jarac će se najčešće družiti sa Škorpijom i Ribama.

 

Isto je takva i u porodici, teško se otvara, ali je uvek tu za svoje bližnje i spremna je da ode na kraj sveta da bi ih videla. Iako su joj samostalnost i komfor veoma važni i rano se osamostaljuje, najprisutniji je član porodice na svim važnim događajima, posebno na zabavama koje uglavnom ona organzuje.

 


 

KARIJERA
 

Jarac spada u materijjalistički znak koji je predodređen da stvara. Žene Jarčevi, samim tim, sposobne su da od jednog dinara naprave dva. Vešte su u rukovođenju, organizaciji i planiranju. Brzo napreduju u poslovnom svetu i odlični su sefovi, jer su vrlo staložene i odgovorne. Rade taktički, strpljivo i trude se da ne stiču neprijatelje i da ne napuštaju svoj cilj. Zaista, iako astrološki udžbenici govore o sporoj, hladnoj ženi, teškog života, često primećujemo da se žene Jarčevi lako sklapaju poznanstva, kalkulišu i uvek dolaze do željenih pozicija. Žena Jarac ume da iznenadi skupim kolima, velikom kućom ili pozamašnim bankovnim računom.

 

Takođe, žena Jarac je sposobna da naglo promeni kurs, iznenada napusti firmu ili načini veliku životnu promenu ukoliko joj posao ne odgovara. U životu stiče poslovnu mudrost i dobro raspolaže vremenom. Kada stekne dovoljno novca, živi skromno deleći drugima savete. Možemo je naći u državnom osiguranju i obezbeđenju, ministarstvu, državnoj službi, upravljačkom aparatu, politici, različitim zanatima, građevini, arhitekturi, teškim fizičkim poslovima, prodaji starih i polovnih stvari, zemljoradnji i mnogim drugim zanimanjima.

 


 

ZDRAVLJE

 

Želja za besmrtnošću pomaže ženama Jarčevima da dugo žive, ali nepokretnost i izolacija izazivaju alergijske bolesti i probleme s kostima. Sklone su i smetnjama u radu srca i žlezdi, osetljive su na hladnoću i često su depresivne. Zato žene Jarčevi moraju neprekidno da se bore protiv nepokretnosti, što nije teško jer mnogo rade.

 

Međutim, ne dopuštaju sebi luksuz bolovanja, pa zato naginju hroničnim bolestima (kolena, reuma, kostobolja, smetnje u metabolizmu, ekscemi). Moraju više da se odmaraju i bave se rekreacijom (npr. planinarenjem). Tako će izbeći depresije. Treba im puno sna, topline i svetlosti i veselo društvo.

 

 


MANE

 

Žena Jarac može da nude preterano kritična prema drugima i očekuje od drugih da žive po njenim principima. O sebi ima veoma visoko mišljenje i često druge gleda sa određene visine. Voli da deli savete, ali veruje da ona najbolje zna šta je dobro za druge i nameće svoje mišljenje. Čak i kada vidi da greši, može da bude užasno tvrdoglava.

 

Nevolje ljudi je često nimalo ne dotiču. Samim tim, ne prepušta se emocijama i sklona je da ulazi u odnose putem isključivo razuma. Često je depresivna i cinična, uvek proračunata, nimalo nežna, a ume i da bude muškobanjasta. Takođe, interes za materijalnim stvarima je često može dovesti do krajnosti i pohlepe.
 


 

POZNATE ŽENE U ZNAKU JARCA

 

Najelegantnije dame crvenog tepiha su žene Jarčevi: Kate Moss, Siena Miller, Irina Shayk, Diane Keaton, Kirstie Ally, Catherine Elizabeth Kate Middleton, Kate Bosvorth, Mari Jane Blige, Helena Christensen, Marlene Dietrich i Janis Joplin.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar