Mesečni horoskop za februar 2021. godine. Osvežavajuća Venera u Vodoliji i uštogljeni Retro Merkur!

Autor: Astrousluge komentara 0 Mesečni horoskop za februar

 

Nakon nepredvidivog januara prešli smo u mesec koji ga pretiže brzinom iznenađenja!


Prvog dana februara u 2021. Venera prelazi u Vodoliju. Dok je boravila u Jarcu, Venera je postala žena od rutine i zahladila je odnose između partnera. Međutim, nova Venera nam otvara oči i sinuse. Nakon to smo se baš pomučili oko ljubavi i oko novca, ona nam napokon pruža prijateljstvo, slobodu i budućnost odnosa. Međutim, žena u Vodoliji ne zna da štedi. Potrebno je da budemo oprezni da imamo čime da se počastimo u lepim trenucima.

Venera u Vodoliji boravi do 26. februara, kada će preći u Ribe i napraviti niz konjukcija, prvo sa Saturnom, potom sa Suncem, Jupiterom i Merkurom. To znači da će tokom februara će biti dosta prekinutih odnosa, naglih ulazaka u vezu, ali i čudnih zbližavanja. Prvi aspekti koji će pogoditi ovu Veneru u Vodoliji će biti od strane Saturna i Urana u Biku. Prvi donosi priče pune prepreka, dok drugi izaziva nagla udaljavanja.

U periodu između 15. i 20 februara, Venera u Vodoliji će se sudariti sa Marsom u Biku. Ovaj aspekt često dovodi do burnih reakcija, jer je Mars u Biku pasivan, dok je Venera u Vodoliji spremna da se upusti u nepoznato. Ipak, tigon Marsa u Biku i Plutona u Jarcu donosi smirivanje svih tenzija koje nas prate od decembra na ovamo, što će se osetiti 24. februara.

Od 30. januara Merkur u Vodoliji je krenuo u svoj prvi, ovogodišnji, retrogradni hod i to u znaku Vodolije. Očekujte neočekivano bi bila poruka ovog retro Merkura. Imaćemo priliku da se budemo sve što želimo i ne želimo, ali i da popravimo neke stvari i rešimo neke stare probleme. Ovo nije dobar period za pokretanje novih priča i poslova, ali svakako jeste za vežbanje strpljenja. Specijalno je potreban oprez u saobraćaju.

POGLEDAJTE: SVE ŠTO STE ŽELELI DA ZNATE O RETROGRADNOM MERKURU

Pored hiperaktivne Venere i retro Marsa, još dva planetarna aspekta će nam uzburkati strasti. Prvo se odigrava Mlad Mesec u Vodoliji, na 23. stepenu, uz prisustvo mnogih planeta u ovom znaku (Saturn, Jupiter, Venera i Merkur) i Pun Mesec u Devici, na osmom stepenu Device, 27. februara. Mlad Mesec u Vodoliji će nas okrenuti drugima i naterati nas da budemo deo grupe, dok će Pun Mesec u Devici konačno uvesti red u naš haos.

Najbitniji aspekt u 2021. godine odigrava se 17. februara između Saturna u Vodolji i Urana u Biku. Kvadrat ove dve planete pokrenuće niz promena koje nas direktno vode u budućnost, da urušimo sistem vrednosti koji je do sada postojao. Energija Vodolije nas uči da smo deo mnogo veće grupe koju zovemo čovečanstvo.

 

OVAN

Posao: Bićete jako fokusirani na posao i dosta ćete energije ulagati u posao. Finansije su u porastu tokom ovog meseca i vidi se da se takva tendencija nastavlja i u budućnosti. Ukoliko se bavite nekretninama, ugostiteljstvom, ishranom ili trgovinom i proizvodnjom hrane, ovaj mesec donosi veliko pokretanje na tom polju, širenje posla, ali i neke promene kroz posao. Mnogi će se ozbiljno usmeriti ka promeni posla. Za one koji nemaju posao, odličan je period i da ga pronađu, samo se usmerite ka tome maksimalno i imajte jaku incijativu.

Ljubav: Bićete izrazito osetljivi kada su emocije u pitanju. Samo jedna pogrešna reč ili gest partnera može lako da vas izvede iz takta. Niste vi uvek u pravu i nemojte na stvari da gledate samo iz vašeg ugla. Strpljenje vam nije jača strana, ali ipak se potrudite da ne odreagujete. Tanka je linija spajanja i razdvajanja u ljubavnim odnosima. Vas sve to brzo prođe ali vašem partneru će jednog dana sve to dosaditi. Raspoloženje će vam popraviti odlazak u šoping ili pak pogledajte zajedno neki dobar film u intimnoj kućnoj atmosferi.

Zdravlje: Odlično!


 

BIK

Posao: Ovaj mesec donosi vam stabilnost kao i ispunjenje nekih planova i želja koji se odnose na polovnu situaciju. Povoljan je perod da napredujete na poslu i da se dokažete i da ostavite dobar utisak. Ukoliko ste u privatnim vodama, ovaj mesec donosi promenu na bolje i neke nove prilike koje će se vama veoma isplatiti. Za one koji traže posao vidi se da ga mogu lakše naći ako potraže pomoć od prjatelja i poznanika.

Ljubav: Izuzetno ste privlačni i zavodljivi i ostavljate snažan utisak na Vašu okolinu. Bićete obasuti komplimentima od strane kolege sa posla ili poslovnog partnera koji vam se već neko vreme dopada. Iskoristite pozitivan uticaj i upustite se u novu ljubavnu pustolovinu. Ako ste u dužoj vezi, ovaj uticaj će učiniti da se partner ponovo zaljubi u vas. On odlično zna na koji način će vas najviše obradovati i učiniti da naredni period bude romantičan i nezaboravan. Uzvratite mu istom merom jer je odličan trenutak da produbite i učvrstite vašu emotivnu vezu.

Zdravlje: Osetljivi su grlo, stomak i sistem organa za varenje.


 

BLIZANCI

Posao: U ovom periodu vraćaćete se na poslove koje niste završili do kraja, a takođe i biće aktuleni poslovi koje ste započeli prethodnog perioda, ali možda niste imali vremena da se posvetite tome na pravi način. Ovaj mesec mnogim Blizancima može doneti promenu posla ili aktiviranje na nekom novog poslu ili projektu. Za one koji su u privatnim vodama predstoji blaga stagnacija na poslu, ali i sa finansijama. Za nezaposlene Blizance iskrsnuće nove prilike, moguće i nešto sasvim novo što niste ni planirali.

Ljubav: Mali nesporazum sa voljenom osobom ima tendenciju da se produbi. Niste se ponašali onako kako je vaš partner očekivao ali, to vam nije prvi put. Vi sve to olako shvatate i možete lako da uđete u problem. Ne ignorišite to što partner želi da vam kaže. Jedan dobar i iskren razgovor bi mnogo pomogao. Odlazak na put sa voljenom osobom će produbiti vaš odnos i povratiti poverenje koje je u poslednje vreme poljuljano. Ako ste sami, očekuje vas interesantno poznanstvo sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja ili društvenih mreža.

Zdravlje: Nervoza i napetost nepovoljno utiču na vaš nervni sistem. Više se odmarajte!


 

RAK

Posao: Polje posla je pod uticajem promena, pa je dosta dinamičan period pred vama. Uticaji koji su prisutni donose dobru saradnju i sa kolegama, ali i sa nadređenima. Za one Rakove koji su u oblasti medicine, farmacije, briga o zdravlju i zdrave prehrane, dolazi period uspona i napretka. Za nezaposlene Rakove nije najsjajniji period za pronalaženje novog posla, naročito ne onog koji bi vama bio značajan i mogao doneti veću satisfakciju.

Ljubav: Već neko vreme se osećate zapostavljeno od strane partnera. Imate utisak kao da mu nije dovoljno stalo do vas i kao da su strasti malo utihnule. Spremate se da sa njim ozbiljno porazgovarate o vašem odnosu, ali to bi bio čist promašaj. Iskoristite vaše „ skrivene adute“ i ponovo ga zavedite na samo vama poznat, tajanstveni način. Prijatno ćete ga iznenaditi a ujedno ćete razbiti monotoniju u vezi koja je već neko vreme prisutna. Slobodne Rakove očekuje strastveno poznanstvo sa jednom egzotičnom Škorpijom, koja će vam oduzeti dah, rasplamsati emocije i pokrenuti leptiriće u stomaku.

Zdravlje: Osetljiv stomak i organi za varenje.

 


 

 

LAV

Posao: Sunce sa Saturnom u znaku Vodolije ima tendenciju da umanji vaš sjaj i da vas stavi u poziciju kada ćete biti prinuđeni da pravite kompromise i da se prilagođavate radnom okruženju iako vam to moguće i ne odgovara, ali sada je potrebno da spustite loptu i da prihvatite činjenicu da se ne vrti sve oko vas i vaših želja. Ovaj uticaj nije najbolji za Lavove koji su na rukovodećim položajima, ali je jako povoljan za one koji su tek počeli da rade, jer ovaj uticaj donosi brzom prilagođavanju u novi radni kolektiv.

Ljubav: Tranzit planete Venere kroz vaše polje posla čini vas već duže vreme neodoljivim za osobe sa kojima poslovno sarađujete. Blistate punim sjajem, svojim izgledom i energijom skrećete pažnju na sebe i konačno će jedan Strelac skupiti hrabrosti da vam priđe i pokaže svoje simpatije. Ako ste u dužoj vezi, lako može da dođe do nesuglasica zbog partnerove ljubomore i posesivnosti. Stalno ste u centru pažnje i to vam neizmerno prija, ali pritom zapostavljate i stavljate u senku vašeg partnera koji je ovih dana postao nesiguran. Uputite mu više topline, pažnje i razumevanja, jer mu je to ovih dana postalo neophodno.

Zdravlje: Slabe tačke su srce i pritisak.


 

DEVICA

Posao: Uticaj retrogradnog Merkura na vaše polje posla će vas dosta usporavati ovoga meseca. Lako se mogu napraviti neke greške, pa je savet da sve dobro proverite pre nego što krenete u akciju i delovanje. Device koje se bave poslovima koji se odnose na tehniku, elektrotehniku i komjutere bice dosta inspirisani ovim uticajima koji vam mogu doneti nove ideje, novo nadahnuće, kao i značajna rešenja za neke probleme koji su se u poslu pojavili prethodnog perioda. Za one koji su nezaposleni, sjajan je period za pronalaženje novog posla.

Ljubav: Vaša rasejanost kao i sklonost kritici učiniće da partner poželi da vas izbegava. Možda bi tako bilo najbolje, jer u suprotnom biste se sigurno posvađali. Iskoristite naredni period da sredite svoje misli i da tačno utvrdite šta je to što vas uznemirava u poslednje vreme. Slobodne Device će biti izrazito zbunjene i nelagodno će se osećati u direktnim nasrtajima jednog Ovna koji po svaku cenu želi da izmami pristanak za izlazak i druženje. Niste dovoljno spremni da se upustite u emotivni odnos, pa je savet da taj susret odložite za neki drugi dan kada se budete bolje osećali i kada budete bolje raspoloženi.

Zdravlje: Odlično!


 

VAGA

Posao: Prva polovina Meseca doneće vam ograničenja i prepreke na poslu, ali moći ćete sve da rešite na najbolji mogući način. Druga polovina meseca je jako povoljna za vaš napredak i moći ćete da realizujete sve sjajne ideje koje su vam se vrtele po glavi prethodnog perioda. Sada je povoljan trenutak i za započinjanje novog posla, ako ste to planirali ili imate takve namere. Za one koji već dugo traže posao, sada je sjajan period da imaju uspeh u tome. Postoji mogućnost da se pojave dva posla i da se dvoumite koji posao da odaberete.

Ljubav: U poslednje vreme ste nekako dosta ozbiljni i kruti u ponašanju, što vama nije svojstveno. U narednom periodu imate velike šanse da povratite vašu ležernu i zavodljivu prirodu u društvu jednog simpatičnog Strelca. On će izmamiti neodoljive osmehe na vašem licu i verovatno će odmah napraviti planove za zajedničko putovanje. Mozda će vam se to učiniti ishitreno i ne previše ozbiljno, ali avantura bi vam svakako prijala. Za Vage, koje su u stabilnoj, dugoj vezi, sledi kritika od strane partnera. Moguće je da vam zameri da ste sebični i da mislite samo na sopstvene potrebe.

Zdravlje: Blagi pad imuniteta može vam doneti sklonost prehladama.


 

ŠKORPIJA

Posao: Uticaj vašeg vladara Marsa u zemljanom znaku Bika doneće vam veliku usmerenost na posao, ali i na finansije. Ovaj Mesec je za vas jako povoljan, zato što je povoljan da se finansije uvećaju i da imate dodatnu zaradu kroz neke sporedne poslove koji će biti plodni i uspešni. Za one koji su u privatnim vodama, ovaj mesec donosi povećanje posla, ali i pronalaženje novih poslovnih saradnika sa kojima ćete moći na lagan način da ostvarite vaše planove i ciljeve.

Ljubav: Ovih dana delujete zamišljeno i tajanstveno, što još više doprinosi vašoj magnetičnoj prirodi. Ako ste u ozbiljnijoj vezi, partner može da bude ljubomoran i posesivan i da vam napravi scenu ili pak da vas uhodi i proverava, a to vam se nimalo neće dopasti. Već neko vreme ste nezadovoljni i potrebni su vam novi izazovi i veće promene, jer je veza upala u krizu. Možda ne bi bilo loše da napravite pauzu i da preispitate svoje emocije. Pojava osobe iz prošlosti vas neće ostaviti ravnodušnim i moguće je da je nova ljubav na pomolu.

Zdravlje: Slabe tačke su vam mokraćni putevi i bešika.

 


 

 

STRELAC

Posao: Uticaj Saturna na polje karijere naglašava da je najvažnije za vas da postavite nove temelje i ciljeve u vezi sa poslom. Ako želite promenu, potrebno je i da postavite stabilnu strukturu na kojoj će se ta promena zasnivati, temeljiti i imati uspeha u budućnosti. Vama ne nedostaju nove ideje, ono što su nedostaci je nestrpljenje i skolonost da stvari ubrzate i tako pravite greške koje vas posle skupo koštaju.

Ljubav: Kritički ste nastrojeni prema partneru i stalno mu nešto zamerate. Došlo je do obostranog zasićenja i odlazak na put bi pomogao da se odnos izgladi i dovede u red. Slobodni Strelčevi će ovih biti u centru pažnje suprotnog pola i pokupiće sve simpatije. Doći će do izražaja vaša duhovita priroda i neiscrpan smisao za humor. Bićete iznenađeni naklonošću jednog Ovna za koga ste mislili da vam je samo prijatelj. Ne ulazite u nove veze dok još niste rasčistili stare, jer postoji mogućnost da nekoga povredite, a to sigurno ne biste želeli.

Zdravlje: Slabe tačke su kosti i zglobovi.


 

JARAC

Posao: Sjajan period je pred vama jer vam se otvaraju nove poslovne mogućnosti. Povezanost sa ljudima i dobra saradnja učinila je to da sada lako možete da nađete tim lojalnih i talentovanih osoba koji će vam pomoći da realizujete svoje nove poslovne ciljeve. Sakupili ste sve potrebne informacije, znate kako da napravite dobru realizaciju koja je pokrivena iz više uglova i povoljan je period za novi start, za novi početak.

Ljubav: Previše ste opterećeni poslom i obavezama zbog kojih zapostavljate partnera u poslednje vreme. Njemu je dosadilo da stalno sluša priče sa vašeg posla i postoji mogućnost da će početi da vas izbegava. To ne treba da vas iznenadi već da vas podstakne na pozitivnu promenu. Obradujte vašu bolju polovinu pažnjom ili nekim poklonom, krajnje je vreme. Za one koji su slobodni sledi iznenadni susret sa jednim romantičnim Rakom. Bićete zbunjeni emocijama koje su se probudile. Nemojte da ih potiskujete, skinite sve maske i okove i krenite u akciju.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i konzumirajte više tečnosti.


 

VODOLIJA

Posao: Februar mesec donosi nove prilike za posao. Vi već imate neki svoj zacrtani plan, ali ove prilike mogu biti dosta različite od očekivanih. Sada je pravi momenat da se otvorite za nove mogućnosti i da razmotrite sve opcije koje dolaze do vas. Vidi se velika mogućnost da baš neki takav posao, koji niste ni razmatarli, bude nova prilika koja će vam promeniti i poboljšati poslovnu situaciju i otvoriti vrata za veliku promenu koju vi u dubini duše već duže vreme želite.

Ljubav: U nastojanju da zadovoljite vašeg partnera nekako ste počeli da gubite identitet i niste više zanimljivi, spontani i originalni kao što ste nekada bili. To sigurno primećuju vaši prijatelji i tužni su zbog toga. Postoji opasnost da vaš partner bude dominantani da postane egocentričan u vezi, a to će uskoro početi mnogo da vam smeta. Menjajte to dok još ima vremena. Slobodnim Vodolijama sledi poznanstvo sa jednim Bikom. Međutim, nećete hteti odmah da se vezujete, već ćete više hteti da budete u prijateljskoj, slobodnoj vezi, što jednom Biku sigurno neće odgovarati.

Zdravlje: Problemi sa spavanjem i mentalna iscrpljenost.


 

RIBE

Posao: Polje posla nije pod najsjajnijim uticajima, pa neke stvari koje se ponavaljaju dosta će vas iscrpljivati. Ovaj mesec može doneti stagnaciju, ali i osećaj da se samo vrtite u krug i da se ništa ne pokreće u pravcu koji biste vi želeli. Dobra vest je da su ti uticaji prolaznog karaktera i da već narednog meseca sledi sasvim nova energija koja je povoljna za vas. Oni koji su nezaposleni, uspeh će imati u poslovima koji su u vezi sa ekonomijom, bankarstvom, nekretninama i finansijama.

Ljubav: Iznenadni susret sa jednom osobom ponovo će u vama probuditi emocije. Nemojte previše da idealizujete stvari i puno da maštate, ovoga puta pokušajte da budete malo realniji. Ima izgleda da uskoro uđete u emotivnu vezu, što bi vam mnogo značilo, jer ste već duže vreme sami. Zauzete Ribe će uživati u pažnji svojih partnera, naročito ako negde otputujete. Ima velikih izgleda da se ponovo zaljubite i probudite emocije koje su se uspavale. Bićete zavodljivi, originalni, nepredvidivi ...što će se veoma dopasti vašem partneru .

Zdravlje: Odlično!



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar