Magija kristala - Da li ste probali?

Autor: Astrousluge komentara 0 Kristali i astrologija

 

Da li ste razmišljali o moći kristala? Da li ste znali da kristali imaju metafizičku moć lečenja? Korišćenjem određenih metoda za kristale, lečenje kristalima može pomoći u lečenju brojnih fizičkih problema. Ovo metafizičko lečenje zasniva se na urođenim moćima lekovitih kristala. S pokretom "New age", kristali i drago kamenje sve više ulaze u modu. Kristaloterapija se zasniva na lečenju vibracijama, u skladu s istočnjackim verovanjem da se bolest razvija kada se u organizmu prepreči put energiji.

Kristali su oduvek bili na planeti Zemlji, pomažući njen razvoj. Primali su sveprisutnu kosmičku energiju, uvećavali je i isijavali svuda oko sebe. Čoveka su oduvek fascinirali pre svega zbog svoje vizuelne predstave. Sposobni su da reaguju sa svetlošću zbog svoje specifične građe. Lom, refleksija i apsorpcija svetlosti u kristalu izvor su čudesnih efekata, a time lepota, retkost, čvrstoća i sjaj čine drago kamenje slično zvezdama, kako se obično navodi.

 

POGLEDAJTE: KRISTALI I ASTROLOGIJA

 

Sposoban je emitovati energiju i vibracije, regenerisati je i apsorbovati, što je medicina koja je prenosi sa kolena na koleno još iz praistorije i obeležila je svaki istorisjki period na svoj način. 

Evo liste opšte poznatih kristala i njihovih koristi. Molimo vas da imate na umu da ova informacija ne treba da zameni medicinsko lečenje sa licencom ili psihološko lečenje.


AMETIST: Glavobolje, oči, lobanja, kosa, pljuvačna žlezda, uravnoteženje šećera u krvi.
Fizičke sposobnosti, maštanje. Pročišćenje i preobražaj negativnosti. Smanjuje bes, nestrpljivost, i noćne more. Duhovno uzdizanje.

AKVAMARIN: Srce, imuni sistem, timus, limfni čvorovi. Smirivanje, uzdizanje, fleksibilnost, nevinost, radost, kreativnost, komunikacija, samospoznaja, samopouzdanje, svrha. Oslobađanje od anksioznosti, straha i uznemirenosti.

KARNELIAN: Sistem cirkulacije, bubrezi, stimuliše apetit, emocije, seksualnost, fizička energija, mozak, reproduktivni sistem, menstrualni grčevi, artritis, žučna kesa, pankreas. Samopouzdanje, pozitivno razmišljanje, nagon.

CITRIN: Loša probava, kiselina, poremećaji varenja, alergije. Čisti slezinu, bubrege, jetru, urinarni sistem, creva. Mentalna i emotivna jasnoća, rešavanje problema, memorija, snaga volje, optimizam, samopouzdanje, samodisciplina. Smanjuje anksioznost, strah i depresiju.

KORAL: Mišići, krv, srce, reproduktivni sistem, tiroidna žlezda, metabolizam, kičma, regeneracija kosti i tkiva. Ne treba ga koristiti kod visokog krvnog pritiska. Štiti i jača emotivnu stabilnost i oživljava emocije.

DIJAMANT: Povećava ličnu jasnoću, poverenje, samopouzdanje. Proširuje misli, stavove, jake i slabe strane: prosperitet, velikodušnost, ljubav, duhovnost.

SMARAGD: Respiratorni sistem, srce, limfni čvorovi, krv, timus, uravnotežuje šećer u krvi, porođaj, vid. Ojačava srčanu čakru radi obilja, rasta, mira, harmonije, strpljenja, ljubavi, monogamije, poštenja. Otklanja depresiju i nesanicu.

ŽAD: Srce, timus, imuni sistem, bubrezi i čišćenje krvi, nervni sistem. Hrabrost, znanje, pravda, saosećanje, emocionalna ravnoteža, poniznost, velikodušnost, harmonija, bogatstvo, dugovečnost.

 

 

 

POSTUPCI SA DRAGULJIMA I KRISTALIMA
 

Kristal odaberemo intuitivnom ili radiestezijskom metodom. Sa jednog kupa istih kristala, prvo pogledom odaberete svoj, zatim stavite u ruku. Usaglasite se sa njegovom veličinom, težinom, bojom, bistrinom, načinom prelamanja svetlosti, temperaturom. Ako ostavlja na vas bilo koji pozitivan osećaj, time je kristal sa vaše strane odabran i za vas predstavlja najbolji mogući izbor.

Kristale je potrebno držati u određenim prirodnim tkaninama kao što su vuna, pamuk, koža i dr. Izbegavajte sintetičke materijale, veštačku svetlost, zračenja, dodirivanje tuđim rukama ili da su izloženi tuđem pogledu. Mogu se čistiti na više načina:

- Disajnom metodom, prebacivanjem kristala u visini naših grudi iz leve u desnu ruku, tako što udahnemo pa izdahnemo u pravcu kristala sa namerom i željom da je čist. To ponoviti više puta za redom, jedno 5 min.

- Uz pomoć Meseca, za vreme punog Meseca na mesečini treba držati kristal dva do tri dana, izloženog uticaju mesečine.

- Čiscenje uz pomoć vode - staviti kristal u ruku i pustiti da teče mlaka voda preko kristala par minuta, a potom staviti na Sunce jedno dva sata. Nakon toga protrlja se pamučnom ili svilenom tkaninom.

- Čišćenje kristala u soli - u jednu litru vode stavite tri kašičice morske soli ili se uzme litra morske vode i kristal se drži u vodi sedam dana. Tako očišćen kristal potrebno je potom programirati.

Programiranje kristala vrši se uz pomoć vizualizacije i misaone energije, sa sasvim određenom svrhom, koja nam je potrebna. Vrlo je efikasno programiranje i sa zvukom, uz vizualizaciju željene slike za dotični kristal, potrebno je ponavljati određen ton. To se obično čini uz glasove : OM, JAM, RA, HA, KAM, LA, A, BA i sl. Intuitivno trebate osetiti kada sa programiranjem treba prekinuti.

 

U slobodno vreme, ako ste u mogućnosti, potreban je kontinuiran rad sa kristalima. U prirodi na osami, stavite kristal u morsku ili tekuću vodu, potok, jezero ili na svetlo. Time mu upućujemo pozitivne misli, kristal prima energiju naših misli, pretvara tu energiju i vibrira određenom frekvencijom, emitujući energiju i svetlost oko nas u prostor.

Osluškujte šta vam kaže.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar