Kuvar za sve horoskopske znakove

Autor: Astrousluge komentara 0 Horoskop i hrana

 

Stižu gosti, a vi ste se potpuno izgubili kojim jelom da ih dočekate?

Pritom, možda i niste baš vični u kuhinji, pa biste nešto poručili, što je još veći rizik kako će ispasti? Svako od nas se često suočava sa ovim slatkim problemom. Nije nam palo na pamet da je nekada dovoljno samo da znamo horoskopski znak naših gostiju da bi priprema bila mnogo lakša! Ukoliko znamo šta svaki horoskopski znak voli da jede, na pola puta smo da ispadnemo najbolji domaćini.

 

OVAN

Ovnovi obožavaju meso i začinjenu hranu. Inspiriše ih neobična mešavina ukusa, posebno ako je ljutkasta. Ljuta paprika, čili sos i sve vrste mesa, pripremljene na različite načine, posebno sa roštilja, različita variva i paprikaši su najbolji izbor za ove gurmanske goste. Pritom, često će zatražiti recept i oduševljava ih ako je veoma jednostavan. Jelo bi bilo lepo začiniti i nekom salatom, jer imaju ubrzani metabolizam i često povišen krvni pritisak, pa ih salata opušta da ne preteraju sa jelom. Za desert, Ovnovi su skloni da jedu veće količine čokolade i slatkiša, jer su najveća deca Zodijaka.

 

BIK

Bikovi vole slatka jela, čokolade i kolače sa previše fila. Sladak obrok je za njih uobičajena pojava. Naravno, vole da probaju sva jela i da eksperimentišu, ali prednost daju slatkišima. Imaju tu sreću da se na njima ne vidi toliko koliko zaista jedu. Za njih se ne može reći da su gurmani, već pravi hedonisti. Kod Bikova nema razlike između ruralnog tipa koji voli beli luk i slaninu, do onog otmenog Bika koji uživa u kavijaru i dimljenom lososu. To čak može biti i ista osoba. Kada može da bira, Bik će pre otići u restoran gde je dobra hrana, nego sve ostalo. Pored toga što voli da jede, Bik voli i da kuva, pa su njegovi kulinarski kriterijumi zaista veliki. Bikovi će, dakle probati sva jela i sva moraju biti ukusna i mora biti dezerta.

 

BLIZANCI

Blizanci uglavnom vole slana jela i to vrlo pikantna. Omiljena jela su im supe, prženi krompir Ii belo meso. Pritom, nikada se ne prejedaju. Oni vole jednostavna jela koja se brzo spreme, pojedu i svare, jer su stalno u pokretu. Čak im je važnije da nešto popiju nego pojedu. Ukoliko ih, retko, spopadne želja za slatkišima, obično kupe na trafici neku čokoladicu ili keks. Ne brinite, Blizanci vam neće usisati trpezu, njih možete uglaviti u uobičajeni meni ili samo kupiti grickalice, ali zato morate imati gazirani sok, dobra pića i strpljenja da čavrljate sa njima dok se sva ne ispiju.

 

RAK

Rakovi vole tradicionalna jela koja ih podsećaju na bakinu i maminu kuhinju. Omiljene su im supice, jela od kupusa, najviše sarme i morski plodovi. Muškarci najviše vole roštilj, a žene vole i sladoled i slatko od voća. Najčešće uživaju u jelima koje sami spremaju, jer su veoma spretni u kuhinji i redovno izučavaju kuvare. Ono što im je, ipak, najvažnije jeste da ručak pojedu sa svojim bližnjima i da dobro napune stomake…I da ima kafe. Ukoliko je večera iznenađenje za njih, izlazak u mediteranski restoran pored vode je pun pogodak za provod Rakova.

 

 

LAV

Lav obožava hranu u svakoj prilici! Ukoliko je vaš gost Lav, onda morate da spremite obilan i začinjeni obrok. Lavovi ne vole da se štedi na hrani, a njihov libido je ogroman. Vole i slanu i slatku hranu, sve po redu, predjelo, jelo, dobre komade mesa i desert u raznim oblicima, najbolje u vidu torti. Takođe, vole da je hrana raznovrsna I da mogu da biraju. Pposebno uživaju u luksuznim jelima koje nikada nisu probali, ali čak i hot red čili pepers hamburgeri neće biti pogrešni ukoliko nemate mnogo vremena za veći obrok. Nemojte samo da zaboravite pivo i to penušavo.

 

DEVICA

Device se obično pridržavaju režima zdrave ishrane i biraju manje obroke. Često vole da budu upoznate sa kvalitetom hrane koju jedu, do najsitnijih kalorija. Zdrava hrana, žitarice i neobično testo je idealna hrana za njih. Obožavaju slane torte od povrća. Slatka torta posle jela se podrazumeva i to čokoladna, po mogućstvu sa crnom čokoladom bez glutena, jer često imaju problem sa pankreasom. Pored posebne hrane, Devicama je veoma važno i da sve bude lepo aranžirano i da atmosfera bude mirna. Od žitarica sa šlagom, Devici je mnogo važnije da je ne opterećujete teškim temama i da posle jela zaista bude sita, jer će ubzo ogladneti.

 

VAGA

Vaga je znak kojem je važnije kako izgleda nego šta će pojesti, tako da nikada neće pojesti previše. Vage su ubeđene da će svaki višak pokvariti njihov savršeni izgled, koji iako možda nije savršen, ne treba dovoditi nikada u pitanje i komentarisati. Nije da ne vole da jedu, uživaju u dobro pripremljenoj hrani, ali do svoje granice. Obično vole laka jela, pirinač i sve na čačkalicu, kao i dezerte; minjone i sladolede, posebno ako neko drugi spremi i to sa ljubavlju. Retko kuvaju za sebe, ali kada treba da kuvaju za druge, onda se otvore i očekuju isto. U svakom slučaju, s obzirom na to da im raspoloženje često varira, pripremite dosta kafe, biljne čajeve i mineralnu vodu.

 

ŠKORPIJA

Škorpija voli specijalitete i neobična jela koja se spremaju po zahtevnim receptima i sa začinima koje je teško naći. Pritom, treba pogoditi njihov ukus, da ne bude ni premalo ni previše začina, što njima odlično ide od ruke. Na njihovom meniju su najčešće egzotična, meksička hrana, meso sa roštilja i riba. Kada je reč o slatkišima, to su obično mafini, knedle sa lešnicima, orasima i crnom čokoladom. Škorpije su prijatelji koji vole da šokiraju i moguće je da će tražiti kavijar u drumskom restoranu ili proju u luksuznom restoranu. Iz tog razloga, najbolje je pozvati Škorpiju da priprema hranu sa vama, uz dobro crno vino i semenke i filozoski razgovor, nego da ne zadovoljite njena očekivanja ili gutate ljute knedle.

 

 

POGLEDAJTE: BITI ILI NE BITI - REĆI ĆE VAM ŠKORPIJA

 

STRELAC

Strelčevi konzumiraju velike količine hrane i to najčešće nezdrave. Posebno uživaju u receptima stranih kuhinja. Pošto su uglavnom u hodu, Strelčevi jedu po restoranima i kisocima. Vole začinjenu hranu (senf, kečap) i energetska i gazirana pića, kao i mnogo kafe. Kada ih nezdrava hrana zasiti, prelaze na prejedanje zdravom hranom i na domaću kuhinju, dok im ona ne dosadi. Dakle, treba ispratiti njihovo trenutno raspoloženje. Retki su znak Zodijaka koji voli kokos i slatkiše od kokosa. Pripadnici ovog znaka obično obožavaju da kuvaju, posebno za veliko društvo, pa je zanimljivo i njih pozvati na trač partiju da vam pomognu u pripremi hrane.

 

JARAC

Jarčevi vole tradicionalna jela i veliki su poznavaoci retkih, starinskih recepata koje će retko podeliti. Pogača, proja, domaća jela, kajmak, mladi sir, jogurt, ali i stara indijska hrana su posebna poslastica za ovaj znak. Vole bademe i orahe. Od slaktiša omiljeni su mu orijentalni slaktiši, ratluk, baklava, ušećereno voće i slatko od voća. Iako se trude da budu disciplinovani, posao ih remeti, pa često jedu po restoranima, što utiče na njihovu težinu. Kada kuvaju, Jarčevi sa posebnom ozbiljnošću pripremaju jela. Prvo će se raspitati koja jela najviše volite. Pošto sve treba da bude perfektno, jelo će pripremati polako i dozirano, tako da se njima ne dešava da jelo presole. Isto to očekuju i od svog domaćina.

 

VODOLIJA

Ukoliko spremate zaista veliku gozbu, ipak je najbolje da se odlučite da vam u pomoć pritekne Vodolija. Vodolija će za kratko vreme spremiti izuzetno jelo, čak i kada je recept nepoznat, jer je to za nju veliki izazov. Isto tako, Vodolije vole da probaju novu hranu koju do tada nisu jeli, posebno kada je reć o mesu, povrću, plodovima mora i o domaćoj kuhinji. Retko vole slatkiše, ali sladoledu ne mogu da odole. Za nih je veoma važno da im hrana prija, pa se potrudite da bude sveža. Takođe, belo vino mora biti na stolu. Ukoliko hranu ipak spremate sami, nemojte ih pitati za mišljenje ako niste sigurni u svoje umeće, jer će vam pred svima reći ono što zaista misle.

 

RIBE

Ribe vole kuhinju i ne zna se tačno da li više vole da jedu ili da piju. Poznato je samo da posebno vole degustaciju i to posebno slatkiša. Sitni kolačii i šejkovi su im omiljena poslastica. Vole Ii štrudle sa makom, kisela testa i krofne u svakom obliku. Od slanih jela najviše vole picu i testenine, sir i plodove mora. Privlače ih egzotično voće i dobra vina. Ne jedu mnogo i ako im se nešto svidi, neće vam reći. Reklo bi se da su Ribe savršeni gosti. Međutim, njima je sve važno - da spremite ono što vole, da je hrana ukusna i lepo aranžirana i da je vino dobro. Uvek će vam doneti poklon i očekuju isto. Fer plej, zar ne?



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar