Femme fatale prema Zodijaku

Autor: Astrousluge komentara 0 Fatalne žene prema Zodijaku

 

Sve žene zodijaka su fatalne, samo što je svaka u tome specifična i svoja.

U kom horoskopskom znaku je rođena vaša fatalna žena i šta je kod nje zapravo fatalno?

 

Venera u Ovnu

Venera u Ovnu je samouverena i energična dama, sa direktnim nastupom. Smela je, dominantna i nezavisna i njen ritam i ljubav prema životu ne može svako da prati. Pomalo je samovoljna i neukrotva i voli da se takmiči. Pritom, vatrena je, impulsivna i dobro krije emocije. Ne podnosi pasivne partnere i tradicionalnu ulogu žene u porodici i nikada se ne pokorava muškarcu. Samim tim, ova žena ratnica traži jakog muškarca i nije joj lako da kao atraktivna amazonka prelepih nogu izabere najboljeg od mnogo muškaraca koji jure za njom.

 

 

Venera u Biku

Venera u Ovnu je prelepa žena sa oblinama, krupnih očiju, senzualnih usana i bujne kose. Ima topao i prijatan glas i hod i uvek je sređena. Emotivna je, zavodljiva, odana i pouzdana osoba. Ipak, materijalna strana joj je podjednako važna kao i emotivna i vredno radi da bi postigla svoje ciljeve. Ova žena se daje u potpunosti svemu što radi. Hedonista je i uživa u spavanju i hrani, posebno u slatkišima, a i sama lepo kuva. Voli muziku i umetnost i lepo peva. Posesivna je i ljubomorna kada se zaljubi.

 

 

POGLEDAJTE: BOMBASTIČNA I FANTASTIČNA ŽENA BIK

 

Venera u Blizancima

Venera u Blizancima je vrcava, druželjubiva devojka koja u muškarcima budi zaštitinički nagon. Srdačna je, druželjubiva, pričljiva i popularna u društvu, ali i veoma nepredvidiva i neuhvatljiva. Voli da flertuje i za nju je ljubav zapravo igra na rečima. Često se i poigrava sa emocijama muškaraca i ima po dve veze istovremeno. Ona često to radi jer ne može da se odluči između više muškaraca, a često zaista ume da voli više osoba istovremeno. U svakom slučaju, mlađi muškarci imaju prednost. Ona uvek dobro proceni ljude oko sebe i nije joj teško da sve zavede - i prijatelje i muškarce

 

 

Venera u Raku

Venera u Raku je senzualna žena lepe kose i bujnih grudi. Njena toplina privlači kao magnet. Ona teži pravoj i sigurnoj ljubavi za ceo život i ima jak majčinski nagon. Dobra je domaćica i jako lepo kuva. Jako je osetljiva i povredljiva i veoma joj je važno da bude voljena. Veoma je vezana za porodicu, posebno za majku i za svoju decu. Uživa u kućnoj atmosferi ili pored vode. Sa ovom lepom ženom treba ići po tankom ledu i voditi računa o svakom koraku, ali zauzvrat, bićete iskreno voljeni od strane prelepe žene, iznutra i spolja.

 

 

Venera u Lavu

Venera u Lavu je atraktivna, samouverena i dostojanstvena žena vesele prirode, vragolastih pogleda i izražene gestikulacije, za kojom muškarci lude. Ona je uvek u centru pažnje, zbog svog izgleda, ali i teatralnog nastupa i vatrene naravi. Voli luksuz i skup nakit, posebno zlato, na šta troši mnogo novca. U ljubavi je ipak topla i velikodušna i plemenita, iako zahtevna. Nikada neće izgubiti interesovanje za muškarca ukoliko je obasipa pažnjom i veran je. U suprotnom, on za nju više ne postoji. Ona traži muškarca na koga će biti ponosna i kome će se diviti. Često ulazi u veze s oženjenim muškarcima, posebno sa onima na položaju.

 

 

Venera u Devici

Venera u Devici je mladolika i otmena, prelepe kose i stidljivog osmeha. Muškarci su uvek očarani njenom pojavom, a posebno kada je bolje upoznaju i otkriju njenu inteligenciju, šarm, ljubaznost i smisao za humor. Pritom, ona je vrlo diskretna i skromna i prijatna za društvo. Međutim, ova dama je svesna svojih vrednosti i vrlo je kritična i organizovana. U odnosima je nepoverljiva i uzdržana i ne pristaje na manje od onoga što želi. Ona ljubav pokazuje tiho i delima. Voli i ceni sitnice i obožava prirodu. Analitičkog uma, teško se opušta, ali kada neko uspe da je osvoji, ona je najerotičnija i najperverznija žena zodijaka, često sklona tabuima. Vredi boriti se za nju.

 

 

Venera u Vagi

Venera u Vagi je tipična žena, lepa i ljubazna, vrlo elegantna, a ipak uzdržana i hladna, što muškarce zaintrigira na prvi pogled. Blage je naravi, srdačna i druželjubiva. Mnogo ulaže u svoj izgled, ima dobar ukus i sklona je umetnosti. Izbegava sukobe i uvek je spremna na kompromis. Vaga je koketna zavodnica i ljubav joj je jako važna, tako da uvek ima nekoga pored sebe. Međutim, ona nije posebno strastvena, tako da muškarce često odbije kada nakon upoznavanja ne otkriju strast kakvu su očekivali. Ona želi vezu zasnovanu na saradnji i materijalnoj stabilnosti, ali da ipak bude slobodna da živi svoj život. Neretko se zaljubi tek u braku koji joj odgovara.

 

 

Venera u Škorpiji

Venera u Škopriji je fatalno privlačna, tajanstvena i neustrašiva žena zodijaka. Ona suprotni pol ostavlja bez daha. Neretko i ubija pogledom. Sklona je okultizmu i seksu. Često seksom dobija sve što poželi i muškarce čini zavisnim od nje. Voli i novac, posebno tuđi, ali njene finansije su pod velom tajne. Ne priča mnogo o sebi, ali odmah pročita sve oko sebe. Emotivna je, ali ipak je strast više ispunjava. Sa ovom ženom nema zezanja. Prihvata samo sve ili ništa, a kada nekoga pusti u svoj život, onda je to zaista duboko. Međutim, kada se razočara, postaje posesivna, ljubomorna i osvetoljubiva. Ako od ljubavi do mržnje ima tako malo, žena Škorpija to zna.

 

 

Venera u Strelcu

Venera u Strelcu je društvena devojka veselog pogleda, negovane kose i prelepih nogu. Ona je idealista i optimista. Otvorena je i spontana, često i previše. Ipak, moralna je i poštena, bez predrasuda. Ona voli da putuje i istražuje. Avanturističke je prirode i nezavisna, voli slobodu, dobar provod i flert i nimalo nije posesivna. Ona čak ne voli rutinu, preterane emocije i emotivne scene i lako napušta muškarca koji joj to priredi, čak bez trunke patnje. To joj nije problem, jer se ona ne vezuje prejako za partnere, jer konstantno ima potrebu za promenom. Teško se odlučuje za jednu vezu, pa teži slobodnim vezama. U brak ulazi retko i kasno.

 

 

Venera u Jarcu

Venera u Jarcu je dostojanstvena, samouverena, zagonetna i hladna žena, čistog lica i bujne kose. Ozbiljna je i klasično obučena, strpljiva, odmerena i stabilna. Ova žena često nije lepa koliko je karakterna i ambiciozna, što izluđuje muškarce. Posebno jer je nije lako zavesti. Ona nije romantična i u vezu često ulazi zbog materijalne sigurnosti. Često je u dugim vezama koje teku sporo, jer je nemoguće dopreti do emocija ove ledene kraljice. Međutim, ispod maske je žena koja žudi za bezuslovnom ljubavlju koja će trajati večno. Voli zrele i tamnopute muškarce jakog karaktera koji će je nadmudriti svojom inteligencijom.

 

 

Venera u Vodoliji

Venera u Vodoliji je društvena i komunikativna žena, uvek okružena ljudima, ali ipak jako tajanstvena, što muškarce zavodi i intrigira. Pritom, vrlo je iskrena i direktna i ekecentričnog izgleda i ponašanja, pa je nemoguće ne primetiti je. Humana je, nezavisna, nepredvidiva, liberalna i bez predrasuda. Međutim, kao takva, ona se ne vezuje. Ne voli pravila i uživa samo u opuštenim odnosima. Kada muškarac pokuša da je ograničava i na najmanji način, ona će odmah pronaći nekog novog i uzbudljivijeg. Ona je zaista drugačija i šokira sve oko sebe, ali u tome jeste i njena čar.

 

 

Venera u Ribama

Venera u Ribama  je žena egzotične lepote i sanjalačkih očiju, nestvarno ženstvena. Ima raskošnu kosu, lepe grudi i noge i privlači pažnju gde god da se pojavi. Sanjalica je, čudne prirode, sentimentalna i odana, spremna da uradi sve za osobe do kojih joj je stalo. Ona zaista traži princa na belom konju. Živi za ljubav, jer bez nje za nju život nema smisla. Svoje ljubavne partnere često idealizuje i isto tako često se i razočarava, zbog čega se trudi da sakrije svoje emocije, pa je često stidljiva i nenametljiva. Najviše je privlače muškraci koji su tajanstveni, pomalo zauzeti i oni koji su neuhvatljivi.

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar