Ova tri znaka će u aprilu doživeti ljubav kao na filmu!

Autor: Astrousluge komentara 0 Tri znaka koja će pronaći svoju ljubav u aprilu

 

Tranzitna Venera je od marta u kardinalnom, vatrenom znaku Ovna u kojem će ostati do 14. aprila 2021. godine. Ona je označila pravo buđenje iz zimskog sna!

Mars je i ove godine probudio sva naša čula i energiju i učinio da nemamo mira dok ne ispunimo sve naše želje, posebno kada je reč o ljubavi. Mars voli izazove, akciju, strast i snagu i ne zna da čeka. Samim tim, Venera u Ovnu donosi opojne ljubavi na prvi pogled, preseca sve one koje je guše i poptuno je otvorena u vezi sa svojim osećanjima. Ova Venera ne zna da čeka i ne zna da gubi. Zato je vreme za ljubav upravo sada!

 

POGLEDAJTE: DA LI STE NAŠLI LJUBAV SVOG ŽIVOTA?

 

 

U aprilu će mnogi ljubavni parovi doživeti ljubavni procvat, ali tri znaka će posebno doživetu vatrenu romansu, što se kaže - kao na filmu, mada život često piše I bolje scenarije.  

 

Jarac

Jarčevi će u aprilu, pored verovatnog renoviranja stana, osvežiti i svoj ljubavni život! Već početkom meseca Jarčevi će pronaći svoju srodnu dušu. To će verovatno biti osoba koju će upoznati preko prijatelja ili prilikom nekog druženja. Leptirići u stomaku će pokrenuti buru emocija koja će potvrditi da to može biti osoba sa kojom mogu čak provesti i ostatak svog života. Verovatno je reč o osobi u znaku Riba, Device ili Škorpije.

Jarčevi koji su u vezi neće ostati uskraćeni za čari strastvene Venere. Zauzeti Jarčevi će se ponovo zaljubiti u svog partnera i “napuniti baterije”. Ukoliko je bilo bilo kakvih prepreka u komunikaciji sa partnerom, one će u aprilu nestati i krenuti u jednom sasvim novom, pozitivnom smeru. Jarčevi već dugo razmišljaju o tome da sa nekim sviju gnezdo, a ovaj mesec i naša tvrdoglava Venera u kombinaciji sa Merkurom, napokon može to i pokrenuti, pa može doći do veridbe i do zajedničkog života sa partnerom.

 

Devica

Za Device je cela 2021. godina u znaku ljubavi I lepih osećanja! Zvezde pokazuju će im upravo osoba koju upoznaju u aprilu vratiti veru u ljubav i samopouzdanje koje im je dugo nedostajalo. Svoju romansu iz filma Device mogu pronaći na poslu, najverovatnije krajem puta zanesene Venere u Ovnu. Taj novi odnos biće iskren, zanimljiv i strastven. Device će osetiti da napokon mogu da puste krila, a neće ni imati mnogo drugih izbora kada dramatična Venera pokrene njihovu vatrenu stranu. Biće to neki Bik, Škoprion ili Jarac.

Device koje su u vezi mogu da se nadaju da će u aprilu doći do velikog poboljšanja komunikacije sa partnerom. Ta nova, romantična i vesela atmosfera u domu će ih zateći čak pomalo nespremnima, jer Device uvek moraju da preispituju pozadinu svega, ali biće svakako pozitivno iznenađene i prepustiće se svom filmu.

 


Ribe

Dok strastvena Venera meša karte i Ribe će imati mnogo, možda čak i najviše sreće u ljubavi! Već početkom aprila, zaljubljene Ribe osetiće ponovno ‘leptiriće u stomaku’ u društvu svog partnera. Zajednički trenuci postaće predivni i doći će do ponovnog zaljubljivanja. Snažna i posebna komunikacija koju će Ribe dostići sa partnerom može dovesti do toga da ugledaju prsten na svojoj ruci ili pak da kupuju pelene i kolica za bebu.

Samcima se smeši ljubav kakvu samo Ribe mogu zamisliti i ostvariti. U moru srodnih duša koje se motaju oko Riba, u aprilu će se istaknuti ona sa kojom će imati jaku i brižnu vezu i savršenu komunikaciju. To može biti neka nova osoba, ali i osoba koju dugo poznaju u vodenom znaku Raka ili Škoprije, ili u znaku Bika i Jarca. U svakom slučaju, u aprilu nijedna Riba neće biti neraspoložena i sama.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar