Venera u Biku - ljubav i novac na vidiku! Pogledajte koji znakovi će dobiti najveći deo ovog kolača!

Autor: Astrousluge komentara 0 Venera u Biku - period blagostanja

 

Venera u sredu 14. aprila ulazi u znak Bika gde će biti do 8. maja!

 

Venera je u Biku na svom terenu i oseća se odlično! Senzualna je, nežna, čulna i romantična i u svemu vidi inspiraciju. Bez obzira na to u kojem znaku ste rođeni, želećete sebi da date oduška i malo vam neće biti dovoljno. Venera u Biku nam prosto naređuje da zastanemo i da uživamo. Kao takva, ona lako pronalazi ljubav i postiže uspeh. Bik je materijalni znak i žestoko se bori za ono što želi. Ona je žena koja će na rečenicu “Dok sve to završim imaću 100 godina” reći: “Svakako ćeš imati sto godina i da to ne završiš”.

Naravno, stvari kojima ona teži nikada nisu površne i ova Venera nikako nije u oblacima. Ona želi prave stvari i to na duže staze. Kada dobije ono što želi, čuva to posesivno i ne treba je provocirati. Držanje za ruke, masaže, vikend putovanja i mnogo pažnje će jedino rešiti svaki njen problem. Zapravo, rešiće problem svakog znaka za vreme njene vladavine. Definitivno je pred nama ljubavni zemljotres, jer u ovom period, ljubav je pokretačka sila koja nas gura napred!

 

LJUBAV

 

Devica

Device koje dugo muče muku sa finansijama i sa privatnim pitanjima, napokon će moći da odahnu, bar što se tiče ljubavi. Venera u Biku će im pokazati na čemu su i ukoliko je ima - ljubav će procvetati, a ukoliko je nema – na pomolu je.

 

Strelac

Strelčevi će uz Veneru u Biku uživati u ljubavnim i porodičnim odnosima. Napokon će doći i novac, ali u ovom periodu on je u drugom planu. Najvažnije je biti emotivno ispunjen i Strelac neće propustiti nijednu priliku da to i bude.

 

Jarac

Jarčevima sledi finansijski priliv, ali preko partnera ili porodice. Svaka iskrenost i lep gest ovog meseca učvrstiće emotivne odnose sa bliskim ljudima. Venera u Biku će mu ukazati gde su bile greške do sada, a Jarac će ih poslušno slediti.

 

Vodolija

Vodolije će sa Venerom u Biku zaista uživati, ali u svemu što nije materijalno. Pratiće svoj glas i srce i u tome će biti zaista uspešni. Ljubav i libido će ojačati, a nastaće i neka nova prijateljstva. Troškovi neće pokvariti zadovoljstvo.

 

 

NOVAC

 

Blizanci

Venera u Biku Blizancima donosi veoma korisne informacije u poslovnom svetu, što je njima najdragocenije. Novčano blagostanje može dovesti do putovanja i poneke romantične avanture, ali Blizanci će pre svega blistati u finansijskom smislu.

 

Rak

Rakovima stiže novac preko kredita, nasledstva ili aktivnosti koje ne zahtevaju previše "znojenja dlanova". Obilje zabave i društvenih aktivnosti mogu samo produbiti kontakte koji vam mogu doneti još dobiti. Priuštićete sebi nešto skupoceno.

 

Vaga

Vagama ova Venera donosi nekakvo veselje ili slavlje, ali i uspešnu poslovnu saradnju, a onima u javnom životu čak i napredak ili nastup koji će biti isplativ. Budite sigurni da je svaki vaš potez u ovom periodu velika finansijska bomba.

 

Škorpija

Škorpijama će ovog meseca najvažnije biti područije rada. Razjasniće sve nedoumice koje su ikada postojale na poslu i procvetaće njihov entuzijazam. Moguće je da će napokon rešiti i pitanje stambenog prostora.

 

CEO KOLAČ

 

Ovan

Ovan u aprilu dobija osećaj pravog blagostanja. Venera u Biku Ovnovima donosi mnogo veza, emotivnih, prijateljskih, ali i poslovnih i finansijskih. April je definitivno vaš mesec. Napokon možete sebi da priuštite neki luksuz.

 

Bik

Bikovi će uz svoju boginju Veneru postići veliki uspeh na poslu, bolji položaj, možda i popularnost. Ljubavi, naravno, neće manjkati, a moguće je čak i da ćete stati na ludi kamen. Pritom, sledi mnogo zanimljivih jela, izleta i dešavanja.

 

POGLEDAJTE: KUVAR ZA SVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE

 

Lav

Lavovi će ovog meseca renovirati stan, kuću, kancelariju …i sebe. Uspeh vam je neminovan na svim poljima, ali pre svega u smislu sazrevanja, što će ojačati vaše odluke u životu. U ovom periodu svaki postupak pružiće dugotrajne lepe uspomene.

 

Ribe

Glavna preokupacija Riba biće novac. Stalno ćete kalkulisati, ali srce će tražiti putovanje i trošak. Gde god da idete, vodite sa sobom partnera - samo tako ćete ove dane iskoristiti najbolje moguće i sigurno dobiti i ljubav i novac.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar