Kako osvojiti muškarca Blizanca (i zadržati ga zauvek uz sebe)

Autor: Astrousluge komentara 0 Kako osvojiti muškarca Blizanca

 

Kako osvojiti muškarca Blizanca kada je on stalno okružen ljudima i deluje tako neuhvatljivo. Vrlo lako! Veseo, društven i neposredan, muškarac Blizanac obožavan je u svakom društvu. Žene najčešće padaju na njegovu elokventnost, pomalo detinjasti šarm i pozitivnu energiju. Međutim, muškarci Blizanci su ozloglašeni u astrologiji pre svega jer im se pripisuje da su lažljivi, sebični i nepouzdani.

 

Ipak, ako je predmet vašeg obožavanja rođen baš u ovom zodijačkom znaku, nemojte se odmah fokusirati samo na najgore. Ovi Merkurovi miljenici ipak imaju i brojne kvalitete. Samo za vas pripremili smo specijalne astro trikove koji će vam pomoći da osvojite muškarca Blizanca za tili čas.

 

Šta muškarac Blizanac voli kod žena

 

Muškarac Blizanac pre svega voli nesputane žene slobodnog duha. Njega će prvenstveno privući pomalo detinjaste, pozitivne i vesele žene koje ne shvataju život tako ozbiljno i pre svega vole da se provode. Ukoliko volite da izlazite do kasno u noć, pravite kućne žurke i organizujete razna okupljanja sa prijateljima - onda ste vi idealni za muškarca Blizanca.

 

Prava žena za sva vremena kada je u pitanju muškarac Blizanac je ona koja ima čelične živce i razumevanje. Njemu je potrebna žena koja ga neće gušiti i non-top ga zvati, jer muškarci Blizanci vole iznad svega da budu sami sa sobom. Za njih je vrhunac luksuza svaki trenutak koji mogu da provedu potpuno sami kod kuće i očekuju od svoje partnerke da to i poštuje.

 

Rođeni u ovom zodijačkom znaku vole da im njihova žena pokloni punu pažnju, priprema im mala iznenađenja i osluškuje njihove potrebe. Oni prosto obožavaju kada se sve vrti oko njih, pa zato ako želite da naučite kako osvojiti muškarca Blizanca, budite pažljivi prema njemu i konstantno pokazujte otvoreno interesovanje za njega.

 

Muškarac Blizanac

 

Karakteristike muškarca Blizanca

 

Komunikacija je definitivno njegovo drugo ime. Muškarac Blizanac voli da bude informisan i svašta ga zanima. Za razliku od muškaraca Devica koje vole da uče i da se informišu sa naučne strane, muškarci Blizanci vole da znaju sve i svašta, od holivudskih tračeva do rezultata utakmica.

 

Nemojte da vas začudi ako kroz priču sa njim shvatite da je upućen u sva dešavanja na javnoj sceni, ali da potom skreće temu na politiku, dešavanja u svetu ili pak biografiju Adolfa Hitlera. Muškarac Blizanac je pravi svaštar i zaista ga zanima SVE!

 

Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku je moderan, otvorenih shvatanja i pomalo ekscentričan. Setite se samo Džonija Depa koji je tipičan Blizanac. Ovi muškarci imaju svoj stil i vole da se izdvajaju u masi. Za razliku od Vodolija od kojih stvarno možete svašta da očekujete, muškarci Blizanci ipak vole da budu u trendu, ali na svoj način.

 

Blizanci generalno vole decu i deca vole njih, tako da su muškarci rođeni u ovom znaku odlični očevi, ali se jako teško odlučuju na taj korak. Takođe, muškarci rođeni u ovom znaku su dosta racionalni i ne tako emotivni i romantični.

 

Zbog toga, osim što se ne odlučuju za potomstvo tako lako, Blizanci vešto izbegavaju brak i sve što je tradicionalna definicija porodice. Kasnije u životu ipak pokleknu, ali isključivo da bi se pred drugima dokazivali i pokazali kako su uspešni na svim poljima.

 

Mane muškarca Blizanca

 

Ono po čemu su muškarci Blizanci poznati je njihova dvoličnost zbog koje su spremni na sve samo da izvuku svoju korist. Ovi muškarci su takođe i nestalni i promenljivi, pa ne treba da vas čudi ako vas jedan dan obožava, a sutradan vam se uopšte ne javlja.

 

Muškarci Blizanci su spremni na sve i nije im strano da lažu ili zabadaju nož u leđa ljudima koji ih vole, tako da možemo reći da su Blizanci skloni prevarama i paralelnim vezama. Takođe muškarci Blizanci, s obzirom na to da su jako društveni i komunikativni, jako vole da ogovaraju svoje prijatelje i poznanike.

 

Rođeni u ovom znaku Zodijaka umeju da budu jako sebični jer su sami sebi najbitniji i uvek misle za sebe da su bolji od drugih. Zbog svoje nezrelosti i samoživosti, muškarci Blizanci umeju da budu i zavidni, jer ne mogu da podnesu ako je neko bolji od njih. Takođe su spremni i da se takmiče sa drugima i dokazuju da su oni najbolji na svim životnim poljima.

 

Blizanci mogu dosta da se razlikuju u zavisnosti od dekade u kojoj su rođeni – otkrijte kojoj grupi vaš partner pripada:

 

POGLEDAJTE: TRI LICA ZNAKA BLIZANCI

 

Muškarac Blizanac u ljubavi

 

Šta muškarac Blizanac voli u krevetu

 

Zbog Merkura koji je njegov vladar, muškarac Blizanac mnogo voli da priča, a to znači da obožava da priča i u krevetu. Kao i kod svakog vazdušnog znaka, mentalna stimulacija mu je jako bitna, tako da ako želite da zavedete muškarca Blizanca, morate da umete sa rečima.

 

Ako želite da saznate kako osvojiti muškarca Blizanca, morate briti spremni da budete otvoreniji! Oni obožavaju da flertuju i da budu dvosmisleni kada pričaju sa ženama, tako da se pripremite na pravu mentalnu gimnastiku kada se upustite u igru zavođenja sa muškarcem Blizancem. U krevetu nisu toliko maštoviti, ali definitivno ne vole kada je dosadno i jednolično.

 

Za Blizance nema tabua i definitivno vole da otvoreno pričaju o seksu, međutim nemojte da vas začudi ako to sa vašim muškarcem Blizancem ostane samo na rečima. Neretko muškarci rođeni u ovom znaku mnogo obećavaju, ali na kraju razočaraju.

 

Kako osvojiti muškarca Blizanca

 

 Vodite zanimljive razgovore sa njim

 Pokažite interesovanje za njega

 Dajte mu slobodu

 Predlažite izlaske i noćni provod

 Zavodite ga rečima

 

Idealna žena za muškarca Blizanca

 

Kada su u pitanju muškarci Blizanci, njihov idealan zodijački par definitivno su žene Ovnovi i žene Vodolije. Ono što ih najviše privlači kod žena Ovnova je ta njihova odlučnost, stabilnost i samopouzdanje, dok ih kod Vodolija privlači slobodni duh, liberalnost i društvenost. Žena Vodolija bez po muke zna kako osvojiti muškarca Blizanca, njoj je to prosto urođeno!

 

Naručite OVDE uporedni horoskop i saznajte da li ste kompatibilni sa vašim muškarcem Blizancem

 

Žena Devica i muškarac Blizanac nisu baš najsretnija kombinacija, pre svega zbog potpuno suprotnog načina razmišljanja. Iako je vladar oba znaka Merkur, žena Devica je previše praktična, analitična i rezervisana za veselog i društvenog Blizanca.

 

Takođe, žena Jarac i muškarac Blizanac su jedna od lošijih zodijačkih kombinacija jer nemaju mnogo tema za razgovor i apsolutno se ne razumeju ni na kom životnom polju.

 

Poznati muškarci rođeni u znaku Blizanca  Chris Evans, Johnny Depp, Liam Neeson, Kanye West, Lenny Kravitz, Russel Brand, Shia LaBeouf, Mark Wahlberg, Wentworth Miller...

 

Pročitajte i:

Top saveti: Kako da osvojite odvažnog muškarca Ovna

Kako osvojiti muškarca Bika - Otkrivamo najbolje čuvane tajne

Kako osvojiti nežnog muškarca Raka

Kako osvojiti neukrotivog muškarca Lava

Top saveti - Kako osvojiti ledenog muškarca Devicu?

Kako osvojiti muškarca Vagu - Otkrivamo vam najbolje čuvane tajne

Kako osvojiti muškarca Škorpiju - Da li je to uopšte moguće?!

Kako osvojiti nezaustavljivog muškarca Strelca

Kako osvojiti muškarca Jarca - Otkrivamo sve o ovom znaku!

Top saveti: Kako osvojiti muškarca Vodoliju

Kako osvojiti muškarca Ribu - Otkrivamo sve o ovom znaku!



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar