Top saveti - Kako osvojiti ledenog muškarca Devicu?

Autor: Astrousluge komentara 0 Kako osvojiti muškarca Devicu

 

Muškarac Devica ne laže, ne troši novac na gluposti, ne pravi ljubomorne scene, ne ostavlja svoje prljave čarape po podu i ne flertuje sa drugim ženama vama iza leđa.

 

Pored toga, vredan je i ambiciozan na poslu, pamti sve godišnjice i važne datume, nikada ne poteže svađu i neodoljivo je inteligentan i šarmantan.

 

Iako mnogim ženama deluje kao da su Device užasno teške i gotovo nemoguće za osvojiti, to i nije istina. Važno je samo znati kako iskoristiti moć zvezda – i naučiti kako da je preusmerite u svoju korist! Nastavite da čitate i saznajte šta je to što će potpuno opčiniti muškarca Devicu i vezati ga zauvek za vas.

 

Karakteristike muškarca Device

 

Prva stvar koja ljudima pada na pamet kada su u pitanju muškarci Device je njihova ogromna pedantnost u svakom aspektu života. Device važe za prave čistunce koji ne samo da vode računa o sopstvenoj higijeni, već vole da budu organizovani i da žive u urednom okruženju.

 

Muškarci Device su takođe jako analitični i pre nego što odluče bilo šta, potrebno im je da dobro razmisle i analiziraju sve dobre i loše aspekte. Device su poznate po tome da ne samo što nisu spontani već unapred planiraju da naprave planove. Obožavaju rokovnike, pravljenje lista i rasporeda. Za njih je primarno da imaju red u glavi i red oko sebe.

 

Poznati su po ironičnom humoru, inteligenciji i ćutljivosti. Doduše, kada su u poznatom društvu, Device se opuste i postaju ekstremno pričljivi, ali samo ako su okruženi dugogodišnjim prijateljima kojima veruju. Ako želite da osvojite muškarca Devicu morate naučiti da razumete i cenite njegov smisao za humor, jer je to njima jako bitno.

 

Ovi muškarci su jako tradicionalni i vrlo poštuju formu. Njima nije problem da odrade nešto jer se tako mora i jer je takav red. Ukoliko neko njih ne ispoštuje i zaboravi im rođendan ili neku godišnjicu, Device umeju jako da se uvrede i naljute.

 

Takođe, muškarci Device su jako vredne jer se uvek spremni da uče i da se usavršavaju. Osim toga, muškarci Device su i jako pravične i mnogo ih nervira kada se neko ne ponaša u skladu sa formom u koju su ih ukalupili.

 

 

Mane muškarca Device

 

Muškarci rođeni u zodijačkom znaku Device su poprilično kruti i zatvoreni. Njima je ekstremno teško da se otvore i iskažu svoje emocije, koje neretko i potiskuju duboko u sebe.

 

Takođe, ovi muškarci su jako kritični i svakome nalaze mane za koje nemaju razumevanja, pa nije retkost da potpuno prekinu kontakt sa nekim baš iz razloga što ta osoba nije savršena po njihovim merilima.

 

Često su neraspoloženi, retko ih možete videti da se smeju. Skloni su gubljenju živaca i povlačenju u sebe. Umeju da budu vrlo hladni i isključivi, uvredljive su prirode i nemaju razumevanja za mnoge stvari. Među ženama nisu baš omiljeni baš iz razloga što vole da se dure i što važe za nadmene i nadobudne ljude.

 

S obzirom na to je Devica promenljiv znak, ovi muškarci su jako nestalni i jako loš izbor za brak ili bilo kakvo obavezivanje. Ukoliko ga nešto iznervira ili razočara u stanju je da odmah prekida svaki kontakt i povuče se iz vašeg života, tako da sa njim nikad ne znate na čemu ste.

 

Iko je vredan i voli da uči, muškarac Devica je poprilično nesposoban da se snađe u životu i nimalo inovativan. Tako da ovaj znak često voli da se opredeli za porodične poslove koji su već izgrađeni, a na njemu je da samo nastavi da radi po istom. Takođe mu odgovaraju i državni poslovi, kao i sve za šta nije potrebna kreativnost već preciznost i analitičnost.

 

Zaljubljena muška Devica

 

Muškarac Devica kada je zaljubljen, on postaje vrlo predan i lojalan svojoj dragoj. Iako je malo nespretan u iskazivanju emocija, on će se sigurno truditi maksimalno što može da izvuče iz sebe i tu topliju stranu.

 

Ovaj znak Zodijaka nikad ne zaboravlja godišnjice i rođendane, međutim kada su u pitanju sami pokloni, obično se odlučuje za nešto skromno i praktično.

 

Muškarac Devica u vezi može postati jako ljubomoran ukoliko mu niste dovoljno posvećeni ili ako vas vidi kako se šalite i smejete sa nekim drugim muškarcem. Onda će iz iznata postati jako hladan i suzdržan prema vama. Naravno, neće vam otkriti zašto se tako ponaša, već ćete morati da budete jako uporni ukoliko želite da saznate šta mu je to zasmetalo.

 

Takođe, ako želite da osvojite muškarca Devicu i vežete ga zauvek za sebe, važno je da ga ne sputavate, ne kritikujete i ne ismevate. Pogotovo ne pred drugim ljudima, jer su Device jako osetljive i ne shvataju niti prihvataju šalu na svoj račun.

 

Kakve žene voli muškarac Devica

 

Najbolji izbor za muškarca Devicu definitivno je žena Jarac, ali i žena u znaku Bika, kao i žena u znaku Riba. Zemljani i vodeni znaci se najbolje slažu sa Devicama jer najbolje razumeju tu hladnoću, suzdržanost i skromnost kojom Devica odiše.

Sa druge strane, ubedljivo najgori izbor za muškarca Devicu su žene Blizanci, Strelčevi i Vodolije.

 

Naručite OVDE uporedni horoskop i saznajte da li ste kompatibilni sa vašim muškarcem Devicom

 

Muškarac Devica u ljubavi

 

Muškarac Devica u krevetu

 

Muškarci Device važe za najmanje maštovit znak u Zodijaku i generalno poprilično stidljive kada su u pitanju seksualne aktivnosti. Ovi muškarci takođe važe i za seksualno poprilično devijantne ljude, pre svega zbog toga što tako silno potiskuju svoja osećanja i želje. Iza te stidljivost i nemogućnosti da otkriju svoje prave porive i fantazije, Device mogu da kriju poprilično čudne fantazije i fetiše.

 

Sve u svemu, od njega nemojte očekivati da bude inicijator bilo čega, već će se svaki oblik zavođenja svoditi na to da vi obigravate oko njega dok on konačno ne popusti. Pa i tad, muškarac Devica biće poprilično hladan i suzdržan, a u samom seksu poprilično konvencionalan i tradicionalan. Da biste osvojili muškarca Devicu i odveli ga u krevet moraćete dobro da se pomučite i načekate!

 

Kako osvojiti muškarca Devicu
 

 Spremite čelične živce

 Pokažite mu da može da vam veruje

 Izbegavajte da se nadmudrujete sa njim

 Ne požurujte ga i pratite njegov ritam

 Budite uporni

 

Muškarac Devica

 

Device mogu dosta da se razlikuju u zavisnosti od dekade u kojoj su rođeni – otkrijte kojoj grupi vaš partner pripada:

 

POGLEDAJTE: SVI VOLIMO NEKU DEVICU. KOJA JE VAŠA?

 

Poznati muškarci Device  Tom Hardy, Keanu Reeves, Richard Gere, Sean Connery, Paul Walker, Hugh Grant, Charlie Sheen, Adam Sandler, Idris Elba, Armie Hammer, Alexander Skarsgård, Michael Jackson, Nick Jonas...

 

Pročitajte i:

Top saveti: Kako da osvojite odvažnog muškarca Ovna

Kako osvojiti muškarca Bika - Otkrivamo najbolje čuvane tajne

Kako da osvojite muškarca Blizanca i vežete ga zauvek za sebe

Kako osvojiti nežnog muškarca Raka

Kako osvojiti neukrotivog muškarca Lava

Kako osvojiti muškarca Vagu - Otkrivamo vam najbolje čuvane tajne

Kako osvojiti muškarca Škorpiju - Da li je to uopšte moguće?!

Kako osvojiti nezaustavljivog muškarca Strelca

Kako osvojiti muškarca Jarca - Otkrivamo sve o ovom znaku!

Top saveti: Kako osvojiti muškarca Vodoliju

Kako osvojiti muškarca Ribu - Otkrivamo sve o ovom znaku!

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar